Re: Изберете гол на ЕВРО 2024
| 16.07.2024 11:23
Не знам за какво говориш. Не мисля, че за избора на гол е повлияло това с кой каква кожа е. Лично за мен голът на Белингам е без конкуренция, много красиво и сложно изпълнение, дошло в много важен момент. Ако не беше този гол Англия отпадаше.
Голът на Ямал също беше много решаващ, донесе класиране на финал, срещу френската защита, която трудно допуска голове или положения, пред своята врата.
Другото за което говориш за мен не е фаворизиране, а естествен подбор. Оцеляват/налагат се по-силните. Когато бял/бяла се оженят за африканец/африканка или азиатец/азиатка, то генът на африканците и азиатците се налага, защото е по-силен от европейския. На фона на по-малкото раждания, най-вече в страни от Източна Европа, африканските жени раждат по 3-5 деца, следователно се множат повече, и така ще стават все по-голям фактор не само в Европа. Африканците превъзхождат европейците по среден ръст и мускулатура. А и тезата с интелекта се пропуква, макар и да няма много популярни примери. Люис Хамилтън е един от най-интелигентните пилоти във Формула 1, е, трябва да кажем, че майка му е бяла. В Щатите в американския футбол куотър бек (позиция на която се счита, че трябва да си интелигентен, за да играеш) на водещия отбор Канзас Сити Чийфс е Патрик Махомес. Той не е много тъмен, може и той да има бял родител, това аз не знам, но е факт, че е добър играч.
Може би някои хора още вярват в теориите на мургавия австриец с еврейска фамилия Хитлер за арийска раса. Като погледнеш снимките от неговото обкръжение ще видиш доста мургави люде. Нямат черти на цигани, но на евреи поразително приличат.