Автор |
Съобщение |
alexbg
(The Thracian Orphics)
|
Re: Футболен уикенд | 31.10.2024 11:41
Врящ котел, буквално - баси красотата...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
  |
|
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 08:02 Мнения: 11070 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|
Re: Футболен уикенд | 31.10.2024 12:47
Кадрите от дрона определено са монументални!
Както неведнъж съм споделял, за мен тези хореографии, тифоси, пироефекти и прочее са комплексарски и паляшки изпълнения, които нямат нищо общо с подкрепата към съответния отбор, но като визуално (и звуково) зрелище няма как човек да каже на черното бяло.
_________________ GREEN AND GOLD 'TIL THE CLUB IS SOLD!
|
  |
|
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|
Re: Футболен уикенд | 31.10.2024 14:11
Както и Хелоуин е прекрасен маскарад, но повечето маскирани не знаят нищо за него!
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 08:02 Мнения: 11070 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|
Re: Футболен уикенд | 31.10.2024 14:35
Най-вече тези, които го произнасят с Е вместо с А!
|
  |
|
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|
Re: Футболен уикенд | 31.10.2024 18:05
Аз съм с американски акцент и е Хееалоуиин!
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
|
Re: Футболен уикенд | 31.10.2024 18:44
Глупости говориш. Дори американците го изговарят с А, което дори преминава в О, но в никакъв случай в Е.
|
  |
|
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|
Re: Футболен уикенд | 02.11.2024 13:21
Зависи, няколко са, аз съм го чувал между Е и А.
|
albertz
|
Re: Футболен уикенд | 03.11.2024 11:05
Абърдийн имаше тежка среща с реалността в полуфинала за Купата на лигата със Селтик. Бяха разбити със 6-0, а нашият Митов определено сгреши за втория гол. Тръгна да излиза, за да пресрещне играч на Селтик, не го направи решително, остана на място, после вратата му зейнала и хайде 2-0. Но и да не беше тази грешка Абърдийн нямаше какво да направи. Просто скоростта в действията на "детелините" беше убийствена и непопсилна за тях.
Не знам защо, след като от БТВ груп държат правата за Нидерландия, не даваха Аякс -ПСВ. Хубаво, има полуфинал в Шотландия, ама пусни го по БТВ Екшън примерно. Аякс си е Аякс за Нидерландия и след обрат нанесе първа загуба на ПСВ в шампионата с 3-2.
И още един анонс. За любителите на френското първенство, които нямат платени канали, TV 5 Monde - Europe излъчва по един мач всеки уикенд. Знам, че дават и по Нова Спорт, но не редовно. Снощи гледах Сент Етиен - Страсбург, но не останах очарован, както и предния уикенд от Ланс -Лил. За протокола зелените биха 2-0 снощи, но определено незадоволително представяне за обикновения зрител.
|
  |
|
|
albertz
|
Re: Футболен уикенд | 04.11.2024 01:23
Рейнджърс напълно заслужено спечелиха срещу Мъдъруел с 2-1 и ще играят финал за Купата на лигата в Шотландия срещу Селтик на 15 Декември. Сините от Айброкс обърнаха съперника си на националния стадион, след като бившият им играч Анди Халидей даде преднина на Мъдъруел. Това стана след груба грешка на крайния бранител на Джърс Жефте, който въобще не се ориентира в ситуацията. Чехът Вацлав Черни бе най-добрия играч на Рейнджърс, като всичко по-опасно иддваше от него. Той асистира и за победния гол на Байрами.
В Чемпиъншип след здрава битка Милуол заслужено се поздрави с победа с 1-0 над надменните играчи на Бърнли. Централния бранител Джей Купър вкара единствения гол в началото на второто полувреме, след мощен удар с глава. Така, "лъвовете" са с три поредни успеха и се доближиха до зоната на плейофите в класирането. В сряда те посрещат у дома Лийдс.
А в следващия кръг на френското първенство по TV 5 Monde-Europe ще можете да гледате Анже - ПСЖ в Събота вечер.
|
  |
|
|
borkata
(The Grizzlies)
|
Re: Футболен уикенд | 04.11.2024 12:33
Нещата които мен ме впечатлиха. Играта на Барса ,с такава лекота биха Еспаньол,че не е за вярване.Връща ли се дрийм тима от времето на Меси? Голът на Дейвис срещу Лестър,как му залепна на волето,красота Играта на Тотнъм ,скорост,разнообразие ,екшън.Удоволствие е да ги гледаш. Победата на Аталанта.Хитрата лисица Гасперини,успя да излъже един от най-добрите тактици Конте.
|
  |
|
|
albertz
|
Re: Футболен уикенд | 04.11.2024 22:02
Клубът, от който Пеле тръгна за големия футбол - Сантос, се завръща в бразилския елит, след като миналата година изпадна за първи път в историята си. Те правят това три кръга преди края на местната втора дивизия.
|
  |
|
|
albertz
|
Re: Футболен уикенд | 11.11.2024 01:57
Бенфика категорично взе дербито с Порто, като можеха да победят и с по-изразителен резултат от 4-1. Два гола вкара Анхел Ди Мариа, а попадението на Порто, с което временно изравниха резултата, бе абсолютно незаслужено. Никлас Отаменди се подхлъзна по най-глупавия начин и играч на Порто вкара на празна врата. Орлите обаче трудно ще стигнат Спортинг, въпреки напускането на Аморим, като и този сезон за тях се очертва без титла. Отличен мач на Алваро Карерас (Фернандес) като краен защитник, а вместо него в Юнайтед са такива като Мазрауи.
Рейнджърс победиха с късмет днес Хартс у дома с 1-0, но бяха жалка картинка за гледане. Играят много скучен и слаб футбол. Ако има титли и успехи, резултатите са оправдани, но когато хем няма игра, хем трупаш калъфки не е приемливо. За Лига Европа тимът може и да се класира за следващата фаза, което ще е успех и ще е добре от финансова гледна точка, но дори и да стане, това е слаба утеха за привържениците на тима.
ПСЖ продължава да мачка във Франция, като снощи победиха Анже като гост с 4-2, като поведоха с 4-0 и позволиха домакините да им върнат два гола. Анже се стараха, влязоха надъхани в мача, но за тяхно нещастие много рано получиха първи гол и после не можаха да се противопоставят. Преди срещата имаше много критики в медиите към Луис Енрике, като едно от коментираните неща беше, че има изпълнители за бърз преход, но не се възползва от това. Снощи обаче и четирите гола за тях паднаха след бързи атаки, така че критиците му бяха смълчани поне временно. ПСЖ е голяма класа за Франция, но не пленява сърцето на страничния наблюдател. Няма ги артистите от миналото като Рай, Джей-Джей Окоча, Жинола, Джорд Уеа, Джоркаеф.
|
  |
|
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|
Re: Футболен уикенд | 11.11.2024 09:20
В тази връзка, Абърдийн продължава да върви рамо до рамо със Селтик след победата с 4:1 над Дънди. Митов с ключово значение за тази победа, при 0:0 в края на първото полувреме спаси дузпа.
Последна промяна bai Momchil на 11.11.2024 09:24, променена общо 1 път
|
  |
|
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
|
Re: Футболен уикенд | 11.11.2024 10:26
Този мач бе изключително важен за Абърдийн в чисто психологически аспект. След тежкото поражение срещу Селтик в полуфинала за Купата на Лигата (което лично според мен бе предизвикана от мениджъра Джими Телин жертва с цел да се свали напрежението в отбора след безпогрешния старт на сезона), бе абсолютно задължително отборът да се върне на правия път и това бе сторено повече от убедително. Така в Абърдийн отново цари спокойствие и играчите могат по-лесно да се концентрират върху всеки следващ мач без да се мисли за клубни рекорди и други излишни статистики, било то волно или неволно.
П.С. Доколкото рабрах, Митов е бил избран за играч на мача.
|
  |
|
|