Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 14.07.2024 12:08Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Общи правила за ползване на форума 
Автор Съобщение
- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Регистриран на: 01.06.2012 17:54
Мнения: 3907
Отговори с цитат
Мнение  Общи правила за ползване на форума   |   02.06.2012 13:39


Приятели, този форум се поддържа изцяло благодарение на нашия доброволен труд в свободното ни време, тъй че най-учтиво Ви молим да не ни създавате допълнителна работа и да спазвате съвестно долните препоръки, изисквания и правила, за да е приятно и подредено на всички ни.

В случай, че имате някакви забележки и предложения, можете да ги изкажете свободно в тази тема.

Благодарности за разбирането и подкрепата. Пожелаваме ви приятно и ползотворно прекарване във форума на PMLeague.com.

От Администрацията


~ ~ ~

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ФОРУМА
(Прочети, преди да публикуваш мнение)

- (Член Първи) НЕ СЕ ДОПУСКА публикуването на материали или връзки към материали (текст, изображение, мултимедия), където и да е във форума (аватар, подпис, заглавие на тема, мнение, бележка към потребител и др.), които подклаждат омраза и насилие, пропагандират политически, религиозни и човеконенавистни идеи или имат порнографско, расистко, ксенофобско, дискриминационно, рекламно, подвеждащо, нецензурно, вулгарно и друго негативно съдържание, нарушаващо микроклимата в дискусиите и доброто име на форума.

- Не се допуска публикуването на снимки и съобщения, чието съдържание цели да нанесе вреда, да заплаши, да подведе или да оклевети даден участник във форума.

- Не е позволено участието във форума с повече от едно потребителско име. Изключение от това правило се прави само за потребители със служебни функции, които икщат да имат и “цивилен” ник.

- Не е позволено ползването на един акаунт от двама или повече души, както и предоставянето на достъп до собствения акаунт на други лица, независимо с какъв мотив.

- Не е позволено ползването на проксита с цел заблуждаване. Потребители, които искат да ползват прокси поради технически или други съображения, следва да уведомят администратор предварително.

- Проникването или опитите за проникване в чужд акаунт или за умишлено пробиване на сигурността на форума ще се считат за най-тежко нарушение. Данните на замесените лица ще бъдат предоставени за разследване на съответните органи.

- С оглед на собствената сигурност, препоръчваме на потребителите да ползват достатъчно сложна парола и да я сменят регулярно.

- Администраторите и модераторите имат правото по свое усмотрение да променят, местят, сливат, изтриват и заключват всяко мнение, без да дължат обяснения никому.

- Никой администратор, модератор или потребител няма правото да публикува факти и материали, разкриващи самоличността на друг участник във форума, без неговото изрично съгласие. В случай на умишлено нарушаване на това правило виновникът ще бъде наказан с временна или постоянна забрана за участие във форума.

- Не са позволени расистки, сексистки и други забележки с дискриминационен характер, които целят да накърнят пряко честта и достойнството на друг участник във форума.

- Писането на кирилица е задължително. Мнения на маймуница са допустими само по изключение и с изричното извинение от съответния автор и посочена основателна причина за това. Съобщения на маймуница, които не спазват горното условие, но са преценени като важни от модератора, ще бъдат транслитерирани административно.

- Всеки потребител е отговорен за собствените си думи, публикации и действия във форума. Администраторите и модераторите на PMLeague.com не носят отговорност за съдържанието и достоверността на публикациите на другите потребители.

- Всеки потребител може да използва форума само за свои лични нужди. Освен ако не е уговорено друго, всеки публикуван материал, преценен от администратора като целенасочена реклама, подлежи на премахване. Потребители, които системно публикуват целеносочена реклама, ще бъдат санкционирани с предупреждение, временен или постоянен бан в зависимост от тежестта на нарушението.

- Администраторите на форума си запазват правото да изтриват профилите на всички неактивни потребители, които нямат нито едно мнение във форума в рамките на последните шест месеца, считано от момента на проверката.

- Никоя част от авторските мнения и материали, публикувана във форума, не може да бъде използвано с комерсиална цел, без изричното съгласие на неговия автор.

Мнения в темите

- Максимално допустимият брой символи на мнение е ...
- Мненията трябва да са съобразени с Член Първи от Общите правила за участие във форума.
- Не се допускат мнения, написани на маймуница, с прекомерно използване на главни букви, изкривяващи хода на дискусията към странични теми, както и мнения за трупане на бройка. Не е желателна употребата чат-мнения или мнения, съдържащи само кратък отговор от типа “+1”, “Браво”, “Съгласен съм” и т.н.
- Не са желателни дискусии тип "чат". Моля, потребителите, които желаят да разговарят помежду си, да използват популярните Messanger канали или личните си бележки.
- Ако вашите мнения във форума съдържат текст, снимки и/или други авторски материали или части от материали, които не са ваше творение или собственост, то следва да посочите на видимо място авторството на съответния материал и по възможност връзка към първоизточника.
- Общите приказки (т.нар. офтопик мнения) са позволени единствено в подфорум "Виртуална кръчма". Офтопик мнения из другите теми във форума са допустими в умерени дози, ако са интелигентно и ненатрапчиво вмъкнати и не задушават основната дискусия в съответната тема. В случай, че това условие не е спазено, офтопик мненията подлежат на премахване или преместване в Кръчмата.
- Мненията, които нарушават горните правила, ще бъдат редактирани или изтривани, а виновните потребители – предупредени. При системни или брутални нарушения достъпът до форума на съответния потребител ще бъде преустановен временно или за постоянно.

Заглавия на мненията

- Заглавието трябва да описва максимално точно съдържанието на темата.
- Изборът на заглавие трябва да е съобразен с Член Първи от Общите правила за участие във форума.
- Не се допускат заглавия, написани на маймуница, с прекомерно използване на главни букви, заблуждаващи за съдържанието на темата или непоясняващи заглавия от типа “Абе...”, “Знаете ли...”, “Имам един въпрос” и т.н.
- Заглавия, които нарушават горните правила, ще бъдат редактирани, а виновите потребители – предупредени. При системни или брутални нарушения достъпът до форума на съответния потребител ще бъде преустановен временно или за постоянно.

Нови теми във форума

- Силно препоръчително е темите и мненията да са публикувани в съответния тематичен подфорум. Теми, които не отговарят на тематиката на съответния подфорум, ще бъдат премествани, заключвани или премахвани по преценка на модераторите/администраторите.
- Силно препоръчително е да не се отваря нова тема по въпрос, за който вече има отворена тема на заглавната страница на съответния подфорум. Теми, които не отговарят на това условие, ще бъдат сливани по преценка на модераторите/администраторите.

Избор на потребителско име

- За да избегнете евентуални бъдещи трудности с логването при някои специфични условия, Ви препоръчваме да избирате потребителско име на латиница.
- Потребителското име може да е дълго от 3 до 15 символа и да съдържа букви, цифри и някои препинателни знаци. Избирането на имена, съдържащи само цифри, само препинателни знаци, само главни букви, както и хаотичен низ от букви, цифри и знаци, са нежелателни.
- Моля, обърнете внимание, че избраното потребителско име е окончателно и няма да може да се сменя впоследствие.

Подписи в мненията

- Максимално допустимият размер на текста в подписа е ... символа.
- Максимално допустимият размер на изображението в подписа е ...х...
- Подписите трябва да са съобразени с Член Първи от Общите правила за участие във форума.
- Подписи, които не отговарят на горните условия, ще бъдат свалени от администратор, а виновните потребители – предупредени. При системни или брутални нарушения достъпът до форума на съответния потребител ще бъде преустановен временно или за постоянно.
- При системно нарушаване на горното правило от различни потребители администраторите ще са принудени да забранят използването на подписи за всички потребители във форума.

Аватари

- Максимално допустимият размер на изображението за аватар е ...х...
- Аватари, които надвишават максимално допустимия размер, ще бъдат автоматично отхвърлени от системата.
- Изборът на аватар трябва да е съобразен с Член Първи от Общите правила за участие във форума.
- Аватари, които не отговарят на горните условия, ще бъдат свалени от администратор, а виновните потребители – предупредени. При второ подобно нарушение съответният потребител ще изгуби правото си за свободен избор на аватар. При системни или брутални нарушения достъпът до форума на съответния потребител ще бъде преустановен временно или за постоянно.
- При системно нарушаване на горното правило от различни потребители администраторите ще са принудени да забранят свободния избор на аватар за всички потребители във форума.

Изображения в мненията

- Максимално допустимият размер на изображенията, публикувани в мненията, е ...х...
- Изображения, които надвишават максимално допустимия размер, ще бъдат автоматично отхвърлени от системата. В тъкъв случай може да укажете връзка към адреса на изображението.
- Използваните изображенията трябва да са съобразени с Член Първи от Общите правила за участие във форума.
- Изображения, които не отговарят на горните условия, ще бъдат свалени от администратор, а виновните потребители – предупредени. При системни или брутални нарушения достъпът до форума на съответния потребител ще бъде преустановен временно или за постоянно.
- Опцията за прикачване на изображения от собствения компютър е изключена от администраторите.

Връзки в мненията

- Няма ограничение на броя публикувани връзки в дадено мнение.
- Всяка връзка трябва да е съпроводена от кратко описание или цитат от текста, към който препраща. Мнения, съдържащи само връзки, ще бъдат изтривани.
- Публикуването на връзки трябва да е съобразено с Член Първи от Общите правила за участие във форума.
- Мнения, съдържащи връзки, които не отговарят на горните условия, ще бъдат редактирани, а виновните потребители – предупредени. При системни или брутални нарушения достъпът до форума на съответния потребител ще бъде преустановен временно или за постоянно.

Емотиконки в мненията

- Максимално допустимият брой емотиконки в дадено мнение е ...
- Мнения, съдържащи само емотиконки, ще бъдат изтривани.

Цитати в мненията

- Няма ограничение на броя използвани самостоятелни цитати в дадено мнение.
- Не се допуска създаването на клони от цитати с три или повече навързани цитата.
- Мнения, съдържащи само цитати, ще бъдат изтривани. Същото се отнася и за мнения с цитат и кратък отговор от типа “+1”, “Браво”, “Съгласен съм” и т.н.


Системното нарушаване на едно или повече от горните изисквания от даден участник ще доведе до неговото временно или постоянно отстраняване от форума.

Горните изисквания са в процес на непрекъснати изменения и допълнения, за всяко от които администраторите на форума са длъжни да известяват с ново мнение в тази тема.


Последна промяна: 19 юни 2012


 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1 мнение ] 

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Хостинг