Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 15.07.2020 20:09Отговори на тема  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Следваща
ЦСКА сезон 2018/19 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3505
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   08.06.2019 17:40


Цитат:
Помнете този случай

08-06-2019 Жаклин МИХАЙЛОВ
ТЕМА СПОРТ


Сигурно сте чели или чували за най-модерното оръжие в наши дни – хибридната война. Това ново бойно изобретение е изключително ефикасно, защото поразява мозъците. И доста по-евтино, струва милиарди пъти по-малко от обичайните оръжия. На практика се произвежда с налична и сравнително евтина техника - зависимите медии.
Точно преди 2 седмици класическа хибридна война се проведе в края на футболното първенство на България. И тя

постигна
всичките
си цели

на 24 май се играха последните двубои от Първа лига. Интригата се беше запазила до последно, на двата основни конкурента за титлата им трябваха само победи. Но само една от двете победи носеше титла на България. Тази в Разград. Няколко часа преди началото на събитието медиите хвърлиха хибридната бомба. Която в следващите 2 дни облъчи мозъците на цялото население. И след това всичко приключи. Последва пълно мълчание в стил забравете този случай!
Връщам лентата обаче към технологията на хибридната война, а накрая ще изведа и смисъла от избухването й. Цялото внимание след края на първенството бе отклонено в посоката на мач, който бе изигран на 4 май. Тоест цели 20 дни преди хибридът да бъде задействан. Но това е без всякакво значение, поводът можеше да се е произвел и 200 дни по-рано. Надявам се читателите да помнят, че ЦСКА беше свързан и с изваждането на Верея от Първа лига. Онзи фейк може да го броим за подгряваща маневра. Която обаче подсказа, че нещата могат да загрубеят с нещо по-мащабно.
Не съм прокурор, съдия, адвокат. Дори не съм разследващ журналист. Няма да се впускам в разсъждения по измислена фактология. Но на 25 май както всички останали бях бомбардиран със заглавия от сорта „УЕФА започва разследване, вадят ЦСКА от евротурнирите“. Вътре в информацията се цитираха десетки членове и алинеи, с които щяло да се действа абсолютно безмилостно и безпощадно. Доказателствата не се подлагаха на никакво съмнение. Без никаква презумпция за невинност бяха питани отбори от Втора лига дали ще заемат овакантеното място от ЦСКА в елита. Най-важното, подкладена бе мащабна дискусия във виртуалното пространство, където троловете веднага разпространиха своята разширена версия за събитията във Варна. Естествено, в условията на пълна анонимност зад някой никнейм, те сътвориха цяла нова „Илиада“. Как станало, кой си бил признал, включено беше варненското МВР, специалната прокуратура, върховете на властта, кой ли не, за да се придаде пълна достоверност на хибрида.
Не случайно обаче се нарича хибридна война. Във войната винаги има две страни. От другата страна на барикадата застанаха хората, които се опитват да мислят. И си задават въпроси по силата на най-обикновената логика. Но това също обслужва хибрида. Създаването на поле за дискусия е търсен ефект. Нарича се посяване на съмнение. Ефектът вече е постигнат, след като десетки хиляди разсъждават по темата. Те обаче не си дават сметка, че при хибридните войни само привидно се търси истината. Тя няма никакво значение. В хибридната война

е важен само
резултатът

И той е наличен. Лесно е да се види. Димната завеса си отива толкова бързо, колкото е дошла. 2 седмици по-късно сме в ситуация, все едно че това въобще не се е случвало. Оказа се, че нищо черно на бяло няма. Дори няма интерес да се чуе версията на пострадалите. Георги Илиев защити името си с морални постулати, Иван Дюлгеров пусна един пост в интернет. Другите четирима замесени дори не бяха питани. И това е нормално, хибридната война не се интересува от лични драми. Нейната задача в този случай касаеше единствено и само 24 май – най-светлия празник. По ирония на съдбата - българския празник на славянската писменост. Онова нещо, което ни е направило мислещи същества. В случая обаче хибридната война използва делото на Кирил и Методий за своите користни цели.
На 24 май в 20 часа започнаха 2 мача. В София на „Армията“ ЦСКА прие Ботев и вкара гол чак в последната минута. Независимо че мачът нямаше никакво значение за жълто-черните, видимо те бяха доста мотивирани да не загубят този двубой. Някак бяха преживели загубата във финала за купата и се бяха абстрахирали от задаващите се уволнения. И за радост показаха, че могат да играят за честта си. Похвално, така трябва да правят всички. В Разград Лудогорец прие Черно море, притиснат от огромното напрежение да спечели на всяка цена. Задачата изглеждаше трудна, защото точно моряците бяха победили два пъти поред зеления хегемон. Ситуацията безспорно бе притеснителна, още повече че Лудогорец в края на сезона игрово бе пълна развалина. Но няколко часа по-рано се разбра, че ръководството на Черно море е отстранило 6-ма футболисти, петима от които трябваше да са титуляри в мача. Със скалъпения уж набързо състав гостите бързо убедиха, че няма да оказват кой знае каква съпротива. Нямаше как да го направят със 17-годишен вратар и защитата пред него, която за пръв път играеше в такава формация. Чисто футболно головете на домакините изглеждаха доста леко постигнати, но в условия на достоверност.
Така завърши първенството. Последните мачове на практика не взеха лъвския пай от вниманието, защото в полунощ в интернет пространството основната тема бе изваждането на ЦСКА от евротурнирите?! И всички зачакаха доказателствата, които в понеделник трябваше да са при генерал Василев в БФС. А след това да пътуват и за Женева. И да започне бърза процедура, защото доказателствата били безспорни. Небивалици и приказки от „Хиляда и една нощ“. Въобще никой никога не го е искал и не това е била целта. Лесно мога да ви го докажа, същите тези, които яхнаха „новината“, странно защо не я продължават вече 2 седмици. Най-нормалното бе да ровят до последно. Така се правят големите разследвания. Нищиш до последната подробност. При хибридните войни няма журналистика, при тях удряш и бягаш. В случая се спотайваш!
А целта бе мачът Лудогорец - Черно море да остане на заден план. Както на заден план остана преди 6 години мачът Монтана - Лудогорец. И тогава хибридната война се състоя на „Герена“, като никой и до ден днешен не си задава въпроса защо Славия беше мотивиран, а Монтана не. Пак натъртвам, никакви претенции към Славия, че спъна Левски за титлата. Но защо спъването винаги е само на единия стадион?! А някак за другото сме ни лук яли, ни лук мирисали. И Лудогорец потъна в тишината, а в последните 2 седмици близо 90 процента от медийния поток е свързан с ЦСКА. Това обаче не носи шампионска титла за разлика от хибридите, които помагат в най-важния момент.
Ако вече сте си задали справедливия въпрос дали не ги надценявам, бъркате! Хибридната война е суперлесно оръжие, особено ако притежаващ наличните средства, в случая подчинени медии. Не е въобще проява на някаква гениалност да се произведе. Мислещите хора дори трябва да се чувстват засегнати, че толкова лесно ги пускат по пързалката надолу. Но в наши дни за съжаление мисленето е кът. И затова толкова лесно и безпроблемно минават манипулациите. За съжаление това ни чака в бъдеще.


 
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3505
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   11.06.2019 21:46


Ще ровичкам и напомням постоянно...
Цитат:
"Всичко започна след мача с Левски (1:5 в София - б.р.), когато ни попитаха дали да се взима детектор, имаха съмнения за нещо. Аз като капитан казах, че няма какво да крием и ще се явим. Непосредствено преди мача с Лудогорец, ни повикаха 6 човека, показаха лист, на който пишеше, че сме излъгали."

"Сериозно ви казвам, помислих, че това е скрита камера. В един момент осъзнах, че шефовете са сериозни, не можех да повярвам. Поисках обяснение - какво, как, защо, къде е грешката. "Аз видях един бял лист с един въпрос и един отговор. Той беше "Не" от моя страна и пишеше - "Лъжа"."

"Не ми обясниха нищо. Договорът ми така и така изтичаше и взехме решение да се разделим. Трябва да си глупак, за да помислиш, че след тези години, тези моменти и емоции на "Тича", аз ще направя такова нещо. Дълбоко унизен и омерзен съм, да ми лепнат това петно..."

"Никой не даде обяснение на тези клюки, много глупости се изписаха. Болно ми е за феновете, които повярваха на това. Как аз ще продам този отбор? Не съм долен и безскрупулен тип. Но явно има хора, за които това няма значение. Съсипват животи и съдби."

"Защо никой не излиза да каже какво се е случило, нали имаха доказателства, къде са? Бях шокиран и поисках нов детектор. Шефовете не се съгласиха, след което аз и другите момчета намерихме частна софийска фирма и се явихме доброволно. Резултатите от първия детектор бяха направени след мача с Левски, а ги изкараха 10 дни по-късно, не зная защо толкова късно. На втория полиграф, който направихме сами, резултатите излязоха няколко часа по-късно. Защо е така - не зная, отговорете си вие."

"Аз не съм човек, който ще клекне пред лъжите. Искам да изчистя името си, най-вече пред феновете във Варна, защото в момента са разделени. Получих и доста подкрепа, дори и предложение от четири отбора, което показва, че футболните хора ми вярват. Аз няма да спра. Ако ми бяха казали: "Жоре, стар си", щях да окача бутоните. Но аз заради такива лъжи няма да се откажа", завърши Илиев.


 
(The Grizzlies)

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 8509
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   12.06.2019 12:28


С Дърпатката ровичкайте и питайте. Само да не изядете по някой дебел тимаджийски шамар. :laugh:

На всички ни е ясно, че Ганчев се е откупил от тимаджиите и са ви оставили на мира.

_________________
Изображение


 
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3505
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   12.06.2019 13:44


На кои всички? Стоилов не мисли така :whistle:

А ще ръчкаме и УЕФА, че вече около 20 дни никой не е получил отговор а срока (определен от тях) е седем дни...

Цитат:
Докъде стигна скандалът по оста Черно море-ЦСКА? Лъжи ли написаха някои определени медии по този меко казано неясен и доста спорен в реалното си съществуване казус? Ще водят ли дела от ЦСКА за изчистване на името си? Защо ЦСКА толкова често сменя треньорите си и какво да очакват феновете от новите попълнения в отбора? За всичко това и още много от ФАКТИ разговаряхме с главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов.

- Господин Стоилов, здравейте! Да започнем с нещо, което се случи в края на изминалия вече сезон. Определени медии директно обвиниха, а други деликатно се опитаха да посеят семенце на съмнението спрямо морала на клуба ЦСКА. Те с почти пълна убеденост твърдяха, че ЦСКА е вербувал играчи на Черно море, които да играят симулативно в мача им срещу Вас. В същото време, в първите часове на скандала от Черно море не отрекоха медийните писания, а след това и до ден днешен от варненския клуб запазват абсолютно мълчание по този въпрос. Какъв е Вашият коментар по темата и въобще има ли някакво реално измерение този случай, правораздавателните органи разследват ли и потърсиха ли клуба за съдействие?

- На първо място това нещо беше доста обидно за нас като клуб, защото ЦСКА винаги е бил военният клуб на България, символизиращ чест и достойнство. Мога да кажа, че в момента ЦСКА е един от малкото клубове, които са морални стожери в българския футбол. Самият факт, че всичко се потули, вече десет дни няма никакви коментари по темата, същите медии, които бяха много активни преди мача с Ботев (Пловдив) и на следващия ден, изведнъж в момента, нито се интересуват от случая, нито нищо. Само по себе си това показва, че в самия момент тогава е трябвало да се извърши някаква пропаганда, а оттам нататък да се забрави, както всичко друго в България. Никой реално не ни е търсил, единствено Българският футболен съюз, както винаги сезирал се от медиите, но и както винаги избирателно. Те поискаха нашето становище и дотам.

- В тази връзка клубът ЦСКА има ли намерение да потърси правата си в съда с идеята да изчисти името си?

- По принцип ние сме предприели мерки в тази посока и в много скоро време това ще се случи.

- В клубното изявление по случая декларирахте, че се обмисля излизане от договора за телевизионните права, което означава, че има сериозна вероятност мачовете на ЦСКА да не бъдат излъчвани по телевизията през следващия сезон. Ще предприемете ли тази стъпка наистина?

- Да, това е така наистина. Мога да кажа, че в момента нашите адвокати търсят начин това да се случи.


Последна промяна Keanu на 12.06.2019 13:47, променена общо 1 път 
(Arlito)

Регистриран на: 20.08.2012 22:17
Мнения: 3828
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   13.06.2019 09:49


Е, щом Стойкас го е казал НЯМА НАЧИН да не е така :D


 
(The Grizzlies)

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 8509
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   13.06.2019 11:16


Личният пудел на Ганчев и вероятен съучастник в уговорения мач какво друго да каже?

_________________
Изображение


 
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3505
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   13.06.2019 12:03


Ако абсурдната версия да са се споразумели с ЧМ беше истина нали щеше да е логично да си траят а не да вдигат шум? Та ако ще и кокер шпаньола на Ганчев да го казва :laugh:
И май някои още не разбират кой е уговорения мач... Жоро Илиев си го каза :thumbs:


Последна промяна Keanu на 13.06.2019 12:05, променена общо 2 пъти 
(Red or Dead)
Аватар

Регистриран на: 18.08.2012 14:00
Мнения: 6269
Местоположение: РОД Арена
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   15.06.2019 16:05


Кеану, видя ли декларацията на фен клуба на моряците?

_________________
В името на ЦСКА ние сме тук


 
WWW
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3505
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   16.06.2019 07:30


tonzos_justice написа:
Кеану, видя ли декларацията на фен клуба на моряците?


Напоследък не чета много за този случай, но това намерих - от вчера е май:

Цитат:
След като вчера Ви споделихме позицията на едната страна, смятаме, че сме длъжни пред себе си и пред всички други фенове на Черно море да обърнем нужното внимание и на другата. Часове след публикуваното от нас изявление, в което ви представихме резултатите от проведената среща с ръководството, с нас се свърза самият Жоро Илиев, който пожела да даде своето обяснение по случая. На първо място му благодарим и дълбоко адмирираме тази негова постъпка, която сме сигурни значи много за всеки един привърженик на отбора. Въпросната среща се състоя още днес, веднага след контролата на „Тича”. Преди да Ви запознаем с нея, нека се върнем на вчерашната ни публикация, която се стори доста крайна на някои хора, а днес вече очевидно е забелязана и от доста медии. Единственото, което целяхме с нея, както и единственото, което целим вече няколко седмици е да се доближим крачка по-близо до истината, с ясното съзнание, че във всеки момент можем да поемем критики по свой адрес. В нито един момент ние не сме заявили, че се отричаме от Жоро или от нещата, които той е направил за Черно море и днес това беше окончателно разяснено между нас. Ще го докажем и в бъдеще, когато той отново стъпи на „Тича”, дори и като играч на друг отбор. Да се върнем на въпросната среща. На нея той отново изрази своята болка и обида от случващото се и разкри подробности около провелото се разследване, както и желанието си за диалог с ръководството на клуба. Жоро е категоричен в своята невинност и той, както и останалите замесени настояват въпросните доказателства срещу тях да бъдат представени на обществеността. Предвид задънената улица, в която се намира случая и цялото объркване, което е обзело цялата черноморска общност, смятаме, че това е единственият начин истината да бъде разкрита. Продължаваме да правим всичко по силите си и Ви молим да проявите разбиране! Всяка нова информация, която достигне до нас, ще достигне и до всеки един фен на Черно море. И в този ред на мисли, за пореден път Ви напомняме-не се поддавайте на провокации от страна на медиите, тяхната единствена цел е да злепоставят, както клуба, така и замесените футболисти и всички, които милеят за Черно море!


Доказателства ако имаше вече щяха да са ги дали - ясно е, че искат всичко да се потули...


Последна промяна Keanu на 16.06.2019 07:34, променена общо 2 пъти 
(Real Green)

Регистриран на: 20.05.2012 18:26
Мнения: 2527
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   16.06.2019 08:28


Понеже сам казваш, че не четеш много по случая, специално влезнах в страницата на Черно Море във фейса, за да намеря конкретната статия/позиция по въпроса, тъй като това, което си цитирал с оранжевите си очила е постфактум:

В името на Черно море!

Следващите редове са плод единствено и само на любов, гняв и много болка относно случващото се в нашия любим клуб през последния месец и ние по никакъв начин няма да позволим да се спекулира, както с името, така и с позицията на организацията ни, която естествено се превърна в буферна зона на конфликта и мишена на дезинформацията.

Поехме ангажимент да осъществим контакт с ръководителите на ПФК „Черно море” Варна. След състоялата се среща стана ясно, че тяхната първоначална позиция остава непроменена. Организирано е вътрешно разследване след появили се съмнения за симулативно поведение в един от мачовете на отбора. Същото е проведено на най-високо ниво, благодарение на което са извлечени редица неуспорими доказателства, уличаващи част от футболистите, сред които и легендата на клуба Георги Илиев. Доказателства, които всеки здравомислещ човек би разбрал, че предвид мащаба на скандала, ние няма как да бъдем оторизирани да разпространим и единствените, които могат да оперират с тях са отново ръководителите на ПФК „Черно море” Варна. Повечето от Вас ще са очаквали нещо повече като информация. Това са фактите към този момент! Това са грозните факти, с които колкото и да не ни се иска трябва да се съобразим, докато не ни бъде предоставено ново доказателство, което освен емоционална да има и правна тежест, която да наклони везните в другата посока.

В този ред на мисли, да се съсредоточим и върху темата за Жоро Илиев. Всяко дете на стадиона знае кой е той и колко много е направил за отбора. През последните години той се превърна в частицата магия, която различава Черно море от всички останали клубове в България. Разбираме и дори насърчаваме неговото желание да изчисти името си, но смятаме, че първите, които имат нужда от лично обяснение сме ние-хората, които толкова години скандираме името му, веем знамена с лика му, ходим по летища и прочее, а не разни журналисти, на които не им пука за нищо друго освен за рейтинга им.

Подчертаваме, че всеки има право на свое мнение по въпроса! Всеки има право да изрази своето несъгласие така, както ние като организация бранеща фенските интереси сме го правили многократно през годините, стига това несъгласие да е подплатено с факти и да е изявено там, където му е мястото-на стадиона, а не зад клавиатурата! Изказвания от сорта на „подочух от там” и „четох в един сайт” са нелепи и несериозни и не водят до нищо друго, освен до създаване на излишно напрежение. Вярваме, че заедно ще се справим и с тази трудност. Вярваме, че ни очакват още много велики победи!

И понеже доживяхме чорбари да определят кое е честно и достойно, нека им напомним, че Черно море, който „подари” титлата на Лудогорец, също така и ги би на два пъти през сезона, а те-проектошампионите, заедно с другия псевдо-гранд го направиха общо 0 (НУЛА) пъти...

САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ!

_________________
viewtopic.php?f=42&t=25


 
(Arlito)

Регистриран на: 20.08.2012 22:17
Мнения: 3828
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   16.06.2019 09:52


Е да де, Тонзо точно за това питаше. Ама се оказа че Киану, въпреки че е цитирал в темата всяка думичка на Стойкас и Жоро Илиев по въпроса, всъщност не чете много и точно това го е пропуснал :D


 
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3505
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   16.06.2019 13:47


Ами не схващам какъв е проблема - явно има две декларации на феновете: едната след среща на ръководството на ЧМ и една след среща с Георги Илиев. Реално отразяват две гледни точки а аз бях намерил втората...
И пак да попитам - кога ще има нещо официално от ЧМ? Риторичен въпрос - явно никога...

А да не се окаже друг клуб да е замесен с тоя полиграф, защото Жоро Илиев неколкократно каза, че е направен след мача, но не с ЦСКА а с Левски (5:1) ;-)


Последна промяна Keanu на 16.06.2019 13:58, променена общо 3 пъти 
(Arlito)

Регистриран на: 20.08.2012 22:17
Мнения: 3828
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   16.06.2019 14:49


Хубаво е, че вече говориш за замесени клубове, щото довчера Черно море си бяха изпоизгонили отбора само и само да намерят начин да легнат на Лудогорец. Иначе да, доста е логично ние да сме пробили футболистите им, все пак ако не ги бяхме били, щяхме да си провалим сезона и да завършим трети - не че и сега не сме трети де, ама сме с три точки повече, друго си е :D

А интересното от декларацията на феновете, която случайно ти е убягнала е, че звучи сякаш те са виждали доказателствата.


 
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3505
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   16.06.2019 17:25


Ами като уж са "гледали" да ги дадат... както самия Жоро Илиев иска.
Аз се шегувам за вас - ясно е че няма смисъл да уреждате точно тоя мач... Но не виждам голям смисъл и ние да уреждаме мача с Морето - тогава ни оставахa доста трудни мачове - с Лудогорец, Левски, Ботев. Или и мача с вас сме купили :-D


Последна промяна Keanu на 16.06.2019 17:36, променена общо 1 път 
(Red or Dead)
Аватар

Регистриран на: 18.08.2012 14:00
Мнения: 6269
Местоположение: РОД Арена
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   17.06.2019 07:00


Pocko написа:
Организирано е вътрешно разследване след появили се съмнения за симулативно поведение в един от мачовете на отбора. Същото е проведено на най-високо ниво, благодарение на което са извлечени редица неуспорими доказателства, уличаващи част от футболистите, сред които и легендата на клуба Георги Илиев. Доказателства, които всеки здравомислещ човек би разбрал, че предвид мащаба на скандала, ние няма как да бъдем оторизирани да разпространим и единствените, които могат да оперират с тях са отново ръководителите на ПФК „Черно море” Варна. Повечето от Вас ще са очаквали нещо повече като информация. Това са фактите към този момент! Това са грозните факти, с които колкото и да не ни се иска трябва да се съобразим, докато не ни бъде предоставено ново доказателство, което освен емоционална да има и правна тежест, която да наклони везните в другата посока.


Феновете казват достатъчно. Все пак те не издържат клуба и не искат да вземат функции на собственици. Остават това на сбствениците. Както стана ясно, позицията на самият клуб още не е дошла. А защо не идва?

_________________
В името на ЦСКА ние сме тук


 
WWW
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3505
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   17.06.2019 13:13


Пореден добър ход на ръководството - забелязвам, че напоследък много неща започнаха да се променят коренно.
Намаляват доста цените, ще може да се купуват онлайн, ще има отстъпки за лоялни картодържатели и ще има седмични томболи :red_fan:

Цените по сектори спрямо миналия сезон са надолу със следните проценти:

А -40%
В -36%
Г -6%


Цитат:
Армейци,

абонаментните карти за сезон 2019/20 година вече са в продажба. Привържениците ще могат да си ги закупят от офиса на администрацията на "Армията" всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 часа, като пластиките ще се издават на място. За секторите "В" и "Г" карти ще се продават и онлайн в сайта на нашия партньор БестТикетс.

Цените на картите са както следва:

- Сектор А - 175 лева

- Сектор В - 115 лева

- Сектор Г - 85 лева

- ВИП ложа - 2000 лева

- Паркомясто - 400 лева

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на "Армията" и Националния стадион в Първа лига и турнира за Купата на България.

Картодържателите ще имат запазено място и 10% отстъпка от билетите на всички домакински мачове в Лига Европа.

Феновете, които ще си закупят абонаментна карта за четвърти пореден сезон, ще получат 10% отстъпка от цената. За да се възползват от нея, те трябва да предоставят картите от последните три сезона в администрацията.

Продължава продажбата на семейни карти за сектор "В". При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "В" ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта. Карти с отстъпки ще се продават само на място в администрацията.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за всяко едно домакинство на отбора във всички турнири. За използването на отстъпката се предоставя решение на ТЕЛК.

Всеки месец картодържателите ще участват в специални томболи на нашият генерален спонсор А1 с много и различни награди.

ВЗЕМИ СВОЯТА КАРТА!

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!

ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ И С ЦЯЛОТО СЪРЦЕ!


http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... 7_I-32fE6c

Изображение


Последна промяна Keanu на 17.06.2019 13:16, променена общо 2 пъти 
(The Grizzlies)

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 8509
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   28.06.2019 19:47


https://www.google.com/amp/s/nova.bg/amp/accents/view/2019/06/28/255290/%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25B7%25D1%2581%25D0%25BB%25D0%25B5%25D0%25B4%25D0%25B2%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B5-%25D0%25B2-%25D1%2582%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0%25D1%2582%25D0%25B0-%25D0%25BD%25D0%25B0-nova-%25D0%25B8%25D0%25B7%25D0%25BC%25D0%25B0%25D0%25BC%25D0%25B8-%25D1%2581-%25D0%25B4%25D0%25B5%25D1%2582%25D0%25B5%25D0%25BA%25D1%2582%25D0%25BE%25D1%2580-%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25BB%25D1%258A%25D0%25B6%25D0%25B0%25D1%2582%25D0%25B0

Тази фирма да ви е позната? :laugh:

_________________
Изображение


 
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3505
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   29.06.2019 14:16


Отворих сайта, видях, че е медия на Гела и спрях да чета (само заглавието прочетох)...
Въобще не ме интересува какво пише - все едно да чета сайта на лайногорец и разследване на Петричев.


Последна промяна Keanu на 29.06.2019 14:21, променена общо 2 пъти 
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3505
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   02.07.2019 18:20


:outofspace:
ИСТИНАТА за манипулативния репортаж по НОВА ТВ относно Детектор на лъжата


 
(The Grizzlies)

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 8509
Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА сезон 2018/19   |   02.07.2019 21:05


Споко де, Домусчиев само напомни на Жожето, че ако много скача, ще яде хОя, въпреки че се е откупил от тимаджиите.

_________________
Изображение


 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Следваща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Хостинг