Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 13.09.2024 13:31

Отговори на тема  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
ЦСКА - Сезон 2023-2024 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   13.08.2023 22:37

Свободното падане за ЦСКА продължава.
Безобразна игра в Разград и то срещу този слаб Лудогорец.
Нищо не работи и всичко е сбъркано изначално. Главният виновник за всичко това е Гриша Ганчев и безбройните му съветници.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   13.08.2023 22:40

Достойно представяне на ЦСКА-София срещу Лудогорец, падат едва с 0-3, май за целия мач дори са имали и 1-2 удара към вратата на разградчани. :rock: Аз лично стискам палци на другото ЦСКА някакси да успее да е конкуренция за челните места, ганчевистите не ги виждам, очевадно не треньорът е проблема, а хората над него. На Ганчев мога да пожелая само лоши неща, не проумявам как някои хора могат да приемат, че той ни е "спасил"... та той буквално ни убива, това почна още с решението да унищожи отбора, спечелил купата през 2016, защото "младите български играчи не били достатъчно добри, за да се развият и да се печелят по-големи торфеи" (или нещо в този смисъл). И оттогава като се почнаха едни трансфери и далавери, пардон, развитие и трофеи за ЦСКА.... за 8 години още една купа :first: Но нищо, скоро Спасителят ще оправи стадиона, тогава и нивото на футболистите автоматично ще се вдигне и всичко ще е топ :celebrate:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   14.08.2023 10:29

И му викат спасителят от Ловеч :-D

Не знам, все си мисля, че дори и да имаш 3 минус по математика ще ти дойде някога акъла в главата. Уви, всякакви т.нар.легенди, псевдо журналисти и фенове продължават да му викат спасителят. Тази държава тотално деградира във всички сфери и терминал 2,3,5 е най-доброто решение винаги.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   15.08.2023 16:15

Гриша Ганчев е пресилено да се каже, че е някакъв спасител, но все пак е носител на един вид алтернатива.
Не той доведе отбора до изпадането му в несъстоятелност, а наред с Божков беше единственият кандидат да издърпа "каруцата от калта", след фалита през 2015 г. Всеки сам може да прецени колко време щеше да изкара Божков, дори и да не бяха проблемите му с влиятелни хора в държавата.
Ганчев заплати 8 милиона лева за активите на старото дружество, а освен това от КАС признаха клубът му за спортен наследник на старото дружество. И няма как да е иначе, защото клубът плати близо 3 милиона лева стари задължение към футболисти, които никога не са играли в Ловеч.

Може би моделът на управление на ЦСКА 1948 е по-удачен, но техният ПР е повече от отблъсккващ, затова и болшинството от привържениците на ЦСКА странят от тях. Да "бъзикаш" Ганчев разбирам, но не можеш да си позволяваш откровени подигравки и обиди към привържениците на ЦСКА и да очакваш от тях да имат уважение към теб.Особено да използваш определения от типа "хореография тип интимна прическа", подигравайки малкото хора на "Армията", от фейсбук страница приближена до Найденов, минава всякакви граници на добри тон.
Отделно да внасяш изкуствено напрежение, като при търга за емблемата, знаейки че нямаш шанс да го спечелиш, или пък да правиш циркове както преди последното гостуване в Бистрица също отблъсква много.

Съвсем отделен въпрос е, че вече минаха достатъчно години откакто Ганчев е в ЦСКА и резултатът е почти един и същ. Като не можеш да промениш нещо е по-добре да си тръгнеш. За мен проблемът е не толкова качеството на самите футболисти, защото сред тях е имало и много добри, а и сега има, по-скоро това, че се назначават като цяло треньори, които са удобни на ръководството и от тях почти нищо не зависи, както и това, че поне от страни изглежда, че шефовете имат изисквания определени футболисти винаги да са на терена, независимо от тяхното представяне. Това не означава непременно, че тези футболисти са лоши, но когато си допуснал грешки във важни моменти е нормално да се потърси промяна.
Има много истина в думите на Любослав Пенев, че шефовете на клуба от "Армията" нямат амбиция, не държат непременно отборът да е успешен на терена.

С нищо не помагат и назначения като това на Стоян Орманджиев-младши, който до миналата година много обичаше да "дава акъл" и да критикува, а сега когато е управник се вижда, че положението е дори по-лошо.

За сегашното състояние е ясно, че отборът не е добре подготвен функционално за новия сезон, но за това не са непременно виновни Илич и щабът му. Просто и обстоятелствата бяха против клуба. Много играчи по една или друга причина пропуснаха лагера в Австрия, някои като Назон и Фаетон бяха на континентална надпревара - Голд Къп. Контузията на капитанът Матай също оказа влияние.

Аз пак ще напиша, че за мен този отбор има потенциал и очаквам да го разкрие, но дано не е прекалено късно. Ако е късно в най-лошия случай ще са трети накрая, но аз вярвам че имат сили да се борят с Лудогорец и донякъде ЦСКА 1948 за титлата.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   15.08.2023 16:18

Чаво, КАС не са признавали тирето за наследник на фалиралия клуб.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   15.08.2023 16:37

Аз това съм го чел хайде не официално да кажа, но на хартиено издание. И ако не ги признават, то тогава каква е обосновката да плащат за играчи като Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес, Иван Боладо и други?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   15.08.2023 19:48

У нас твърдите, че сте ЦСКА, там твърдите, че е маркетингов трик. Те приемат, че щом искате да сте ЦСКА, плащайте.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   20.08.2023 02:57

ЦСКА най-накрая с победа.
Голяма радост във Враца, голямо чудо. Все едно са победили Лудогорец...
Сега да видим с Черно море как ще е.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   20.08.2023 12:19

Vendome написа:
У нас твърдите, че сте ЦСКА, там твърдите, че е маркетингов трик. Те приемат, че щом искате да сте ЦСКА, плащайте.

Доколкото помня (и ако може да се разчита на български източници, защото не съм гледал друго), КАС приема доводите на ЦСКА-София, че юридически те не са правоприемник на ПФК ЦСКА АД, а на Литекс (това беше тезата на Ганчев, за да не се плащат стари задължения), но тъй като всичко в спортно-техническо отношение (емблема, стадион, фенове) сочи, че са "спортен" приемник, то следва да наследят както историята, така и задълженията. В това има логика, защото надали нашите селски мутри са първите, на които им хрумва да прилагат този елементарен, жалък трик за избягване на плащания.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   21.08.2023 10:51

Изображение

Днес големият бате Паро става на 78 години!

Много може да се пише за него, но нямам време. Полуфиналист с ЦСКА за КЕШ и като футболист, и като треньор!
На Световното в Мексико през 1970 г. вкарва много хубав гол на ФРГ, макар и България да губи с 2-5.
През 2001 г. с него като треньор ЦСКА елиминира силния тим на Шахтьор Донецк, един от малкото международни успехи на клуба в последните десетилетия.
Като треньор на ЦСКА Паро печели четири последователни шампионски титли в началото на 80-те години. Тимът елиминира силни тимове в Европа, сред които се отличават европейските шампиони Нотингам Форест и Ливърпул.

Паро има и две дъщери - Десислава и Елица, като и двете са преминали през волейболен клуб ЦСКА, а Елица е съпруга на настоящия волейболен треньор на ЦСКА Александър Попов и помага в организацията на клуба.

Пожелавам на бате Паро добро здраве и още хубави моменти в живота!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   27.08.2023 22:08

Интересно ми е Черно море, Локо Пд и Крумовград докъде (?!) ще стигнат. Берое ги разкриват в момента.
Ние изоставаме много. Моряците ни надиграха на Армията, въпреки гредата при 1-0 и още един пропуск. Т.е. бяхме близо до 2-0, но цялостно ако се гледа целия мач, то футболистите на Илиян Илиев играха по-качествения и подреден футбол. ЦСКА е в огромна игрова криза. Няма облик просто и това не виждам как ще се промени след катастрофалната политика на ръководството на клуба.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   29.08.2023 12:51

albertz написа:
.

Аз пак ще напиша, че за мен този отбор има потенциал и очаквам да го разкрие, но дано не е прекалено късно. Ако е късно в най-лошия случай ще са трети накрая, но аз вярвам че имат сили да се борят с Лудогорец и донякъде ЦСКА 1948 за титлата.

Чаво за мен числото и тази година са макс трети, с тоя ненормалник начело който играе moneyball/FM на живо... не знам какво му се харесва на управлението, при полжение че това е лудогорец ма на ниво бистрица и има един луд милионер начело, човек който дава 7000 лева премия на юноши да бият ЦСКА за купата.... без дори да коментираме инфантилното поведение във социалните мрежи тип "кой ще слага памперси на божков". При нас е ясно, ел маестро е просто поредния удобен бушон за да може стойкас да си ръководи, гг просто не иска да се откъсне от това да даде властта на някой който не е близо до него и не му е бил доверен и докато това не се промени - разбирай да даде властта на папазки ще сме втори... за съжаление сезони като миналия ще се случват рядко, ел маестро дори да оправи офп на отбора и се възстановят контузените, макса е второ място, поне за мен.

п.п. Вандоме КАС и ФИФА си ни признаха за наследник спортен, това че гг е селяк който искаше да не плати... ми не му върза :) а вече може и с УЕФА да се решат нещата ма там БФС отказва да пусне едни писма още от времето на циклопа :laugh: :laugh: :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   03.10.2023 17:56

Много съм доволен от ЦСКА.
Разиграха се армейците, а снощи отнесоха Локо Пд с най-хубавата си игра от началото на сезона и изобщо в последните години.
И сега предстои ЦСКА - Левски :devil: 8-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   03.10.2023 18:12

gamen4o написа:

Чаво за мен числото и тази година са макс трети, с тоя ненормалник начело който играе moneyball/FM на живо... не знам какво му се харесва на управлението, при полжение че това е лудогорец ма на ниво бистрица и има един луд милионер начело, човек който дава 7000 лева премия на юноши да бият ЦСКА за купата.... без дори да коментираме инфантилното поведение във социалните мрежи тип "кой ще слага памперси на божков".

Евала за това мнение, радвам се че има и други трезво мислещи! :cheers:
След дебелият гъз, този ми е най-противният собственик на отбор.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   08.10.2023 04:57

Бях на мача.
Здрав мач се получи, хареса ми.
Атмосферата ми хареса, имаше около 25 000 / 30 000 човека.
Равенството беше заслужено според мен. По-силно начало на ЦСКА в началото с преса, но след това Левски контролираха повече топката и изработиха много красив гол. Можеха и с 2-0 да поведат дори.
И дойде глупавата грешка на Пламен Андреев в началото на второто полуврем и ЦСКА живна и според мен можеше и трябваше да вземе мача. Имахме и по-добрите положения. Но като цяло абсолютно заслужено реми в един оспорван и равностоен мач.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   08.10.2023 06:42

Гледах само второто полувреме и определено имахме надмощие. След 1:1 играта на тирето беше да се дебне за грешки и от такива само още едно положение.

А публиката ви отново стигна дъното с трансперанта за Гунди.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   18.04.2024 15:36

ЦСКА са умряла работа този сезон, неслучайно и не се пише, то и първенството е умряло, далеч съм, но го усещам.
Фямилията Ганчеви запази донякъде правото на емоция в армейците със своята административна процедура, но се провали във всичко останало.
Толкова години не можаха да махнат тирето от името, уж бе само временно, не можаха да докажат пред УЕФА, че те са стария ЦСКА, въпреки че платиха дългове на старото дружество, често се случва на терена да няма нито един българин, а селекцията е все така неадекватна с липса на качества на повечето от новопривлечените играчи и с голям дефицит на няколко позиции като ляв бек, опорен халф, крила и липса на разнообразие в нападение, след като в началото на сезона бе точно обратното. Не знам защо зорлем беше продаден Назон, след като тимът уж вече е по-стабилен финансово и онези пари не му бяха жизненоважни.

Стадиона много късно почна да се прави или по-скоро да има някакво действие, несериозна работа.

На всичкото отгоре Ганчев пак прави някакви драми, искал да бяга, но от друга страна искал стадиона да бъде завършен, клоунска работа, но ме е яд, че много хора още му се връзват.

И публика няма, едно дерби с Левски не е мерило, защото в останалите мачове ясно се вижда как стоят нещата.

Стамен Белчев по принцип има футболни разбирания, но той е един послушко на фамилия Ганчеви, прави каквото му се каже, показвал го е многократно.
Ясно е, от друга страна, че той няма как да промени нещата изведнъж. Тази селекция е добра само на думи, споредж някои доверени журналисти, такава селекционна политика ще спъне всеки. Поне да оставят Стамен да работи, не пак да викнат някой сръбски анонимник.
Има някакви шансове за купата, но ще бъде трудно, не само на реванша, а и за евентуалното й спечелване. Има шанс и за второ място в първенството, но това не топли никой.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   01.05.2024 02:40

Със смесени чувства съм към напускането на Гриша Ганчев. Този път по всичко изглежда ще е истинско и окончателно това напускане.
Благодаря за всичко, което направи и най-вече за старта на така очаквания нов стадион. От друга страна обаче не успя да донесе титлата на Армията и то след две поредни титли с Литекс. През тези 8 години бе спечелена само една купа. Купата на България от 2021 г. Имаше и няколко престижни европобеди, но като цяло нищо съществено и там. Със съвсем други намерения дойде Ганчев на Армията, но така и не успя да се справи с Домусчиев и Лудогорец. На три пъти бяхме близо до титлата, като единия път бе на една дупа разстояние... Но така и нямаше една системна и целенасочена работа за два сезона подред. Да се види, че се гради нещо стойностно и за постоянно. Едно непрекъснати текучество на футболисти и треньори и нямаше надграждане на постигнатото. Ако например в един сезон имахме накакъв успех, то в следващия сезон претърпявахме пълен крах и така един постоянен кръговрат. Мисля, че ако бе оставен даден треньор да работи дълго време и да се работи по-умно с трасферите поне една титла щяхме да имаме. А и много по-добри резултати в Европа.
Тепърва ще се разбере кой ще е новият собственик и кой ще дава парите. Носят се слухове за Митко Бербатов да стане президент, но да видим.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   01.05.2024 07:40

Diavolo написа:
Със смесени чувства съм към напускането на Гриша Ганчев. Този път по всичко изглежда ще е истинско и окончателно това напускане.
Благодаря за всичко, което направи и най-вече за старта на така очаквания нов стадион. От друга страна обаче не успя да донесе титлата на Армията и то след две поредни титли с Литекс. През тези 8 години бе спечелена само една купа. Купата на България от 2021 г. Имаше и няколко престижни европобеди, но като цяло нищо съществено и там. Със съвсем други намерения дойде Ганчев на Армията, но така и не успя да се справи с Домусчиев и Лудогорец. На три пъти бяхме близо до титлата, като единия път бе на една дупа разстояние... Но така и нямаше една системна и целенасочена работа за два сезона подред. Да се види, че се гради нещо стойностно и за постоянно. Едно непрекъснати текучество на футболисти и треньори и нямаше надграждане на постигнатото. Ако например в един сезон имахме накакъв успех, то в следващия сезон претърпявахме пълен крах и така един постоянен кръговрат. Мисля, че ако бе оставен даден треньор да работи дълго време и да се работи по-умно с трасферите поне една титла щяхме да имаме. А и много по-добри резултати в Европа.
Тепърва ще се разбере кой ще е новият собственик и кой ще дава парите. Носят се слухове за Митко Бербатов да стане президент, но да видим.

Е, то не е ли ясно? Папазки?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - Сезон 2023-2024   |   01.05.2024 09:47

На нула дузпи разстояние. При вкарана от Турицов, но и вкарана от Ивелин Попов, пак Лудогорец ставаше шампион.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща