Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:11

Отговори на тема  [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Национален празник за всички цесекари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 14:21

Bjoern Bo написа:
Айде малко повече съвест, като се пише, моля! :unsure:

Свински и говежди фенове нямат АБСОЛЮТНО никакво право да говорят за съвест...исторически погледнато....

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 14:32

Vendome написа:
Че то двуполюсен модел няма вече четири години и футболът ни да не процъфтява?

Двуполюстният модел все още съществува от гледна точка на подкрепата на държавата и медиите и силно се съмнявам че ще изчезне от самосебе си, та те комунистите са си тук, не са изчезнали.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 17:58

Само една дума
Цитат:
комуняга
и Мейджъра изпада в истерия :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 19:18

El Capitan написа:
alessandron написа:
Моля? Честно, не знам дали сериозно вярваш, че която и да е публика може да повлияе на ръководството и собствеността на акционерно дружество. Несериозно е това твърдение.

Братле, не е точно така. Когато сека вечер пред къщата на т.нар. собственик на село има 1000 бултраси, които са на един полицейски кордон разстояние от тва да запалят имота на Селския, нещата се променят.
Аз съм горд например че именно бултрасите изхвърлиха Селянина като мръсно коте от Ботев, обаче вие не мисля че имате топки за такова нещо, в смисъл като ви чета,голямата част от вас са по-скоро склонни към някво закърпване-да играем в А група,па ако ще с Лупи начело, е затва сме тотално различни в мисленето си, ние бяхме готови да играем в намайкасипутката ако се наложи,но Селския да го няма и да почнем начисто, вие просто не може да се отървете за момент от грандоманията си...така мисля....

Аз мнението си съм го казал за развитието на ЦСКА, няма да се повтарям. Но вие, Ботев, дето "изживяхте катарзис", я ми припомни в чии ръце сте сега? Всякак може да сте почнали, но не и начисто - с КТБ просто прескочихте към по-голяма акула от Селския.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 19:45

Bjoern Bo написа:
Коментар искам! Коментар!

Коментар бил искал плъшока, ето ти коментар: КУУУУУУУУР ЗААААА ЛЕЕЕЕЕЕСКИИИИ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Доволен?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 19:46

alessandron написа:
просто прескочихте към по-голяма акула от Селския.

Ебем ти акулата Селския братле, ако за тебе квинтесенцията на незаконородения син на Андрешко и Бай Ганьо (съответно майка и баща) е акула, то аз се отказвам от тоя спор вече...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 20:07

El Capitan написа:
alessandron написа:
просто прескочихте към по-голяма акула от Селския.

Ебем ти акулата Селския братле, ако за тебе квинтесенцията на незаконородения син на Андрешко и Бай Ганьо (съответно майка и баща) е акула, то аз се отказвам от тоя спор вече...

Е образно казано сега, не ставай буквалист. С Лупи начело на ЦСКА ясно, че ще се дозатрием - със стари курви ...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 23:09

El Capitan написа:
Коментар бил искал плъшока, ето ти коментар: КУУУУУУУУР ЗААААА ЛЕЕЕЕЕЕСКИИИИ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Доволен?

ЕВАЛА БРАТ!

Поздрави на БОТЕВ! Направиха добра разходка в Босна. В Бургас обаче ще им сложите петица, както и на ИРТИШосаните подуенци, които ги е страх да хванат магистралата към Пловдив :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 23:17

tonzos_justice написа:
El Capitan написа:

Доволен?

ЕВАЛА БРАТ!

Поздрави на БОТЕВ! Направиха добра разходка в Босна. В Бургас обаче ще им сложите петица, както и на ИРТИШосаните подуенци, които ги е страх да хванат магистралата към Пловдив :cheers:

:love: :love: :love: :love: :love: чорбаро-селска обич да се разревеш от умиление :love: :love: :love:

Стяуа и Партизан сега ше ревнуват копеле =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 23:43

Крал Блуфен написа:
:love: :love: :love: :love: :love: чорбаро-селска обич да се разревеш от умиление :love: :love: :love:

Стяуа и Партизан сега ше ревнуват копеле =)

Вас ви обичат и в Азия, това ви е поредния международен успех и може да влезе в предаването "Море от Любов", било то и с казаци ;-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 23:47

tonzos_justice написа:
Вас ви обичат и в Азия, това ви е поредния международен успех и може да влезе в предаването "Море от Любов", било то и с казаци ;-)

Братле, айде виж първо разликата между казаци и казахи преди следващия път като искаш да коментираш тема свързана дори и косвено с Азия.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   18.07.2013 23:52

falkenbach написа:
Братле, айде виж първо разликата между казаци и казахи преди следващия път като искаш да коментираш тема свързана дори и косвено с Азия.

Може да бъркам някъде Фалк, но тази държава е толкова далече, че нямам големи познания, поради липса на интерес ;-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   19.07.2013 00:37

Мейджо, той ЦВ сега играе с Комунягите, преди това с ГЕРБ, по-преди беше ортак и с тройната коалиция, за времената на СДС нямам спомени, но чета от там е почнал да се издига. Според теб е Комуняга, според мангалите е еничар Караибрахим, а всъщност просто е играч. Не знам дали може да се нарече Олигарх - вероятно да въпреки че с поведението си не дава повод за това. Определено не е и мутра, при него ги няма типичните мутренски прийоми ала Титан, Г. Илиев и т.н.

Каква точно му е идеята с Ботев, за мен все още е загадка. Не е суета (тип Батков или чичо Венци), щото избягва да е под светлините на прожекторите. Рядко се показва пред камерите, не дава интервюта. Нямам идея. Няма и мащабни интереси в Пловдив.

След 10 годишната мъка обаче ЦВ върна любовта и гордостта на пловдивчани. Строежа на стадиона почна. В Коматево нещата са уникални, мога да ти покажа и снимки. Отборът радва и хората са щастливи. Ако не беше тази слава на ЦВ и бизнес кръга около него, нямаше да се чуе само едно плахо скандиране, този човек щяхме да го носим на ръце. Тва е - просто е.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   19.07.2013 00:39

bai Momchil написа:
Не знам дали може да се нарече Олигарх - вероятно да въпреки че с поведението си не дава повод за това.

:rofl: :helpless: :outofspace:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   19.07.2013 08:54

spurs написа:
bai Momchil написа:
Не знам дали може да се нарече Олигарх - вероятно да въпреки че с поведението си не дава повод за това.

Кажи бре Спърсче, кво те развълнува?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   19.07.2013 10:14

tonzos_justice написа:
falkenbach написа:

Може да бъркам някъде Фалк, но тази държава е толкова далече, че нямам големи познания, поради липса на интерес ;-)

На теб не са ли ти казали, чи информацията е най-ценното нещо?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   19.07.2013 10:16

spurs написа:
bai Momchil написа:

Тъй де, те пък столипиновци и до днес твърдят, че Георги Илиев не бил мафиот. :laugh:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   19.07.2013 10:18

Vendome написа:
spurs написа:
bai Momchil написа:

Тъй де, те пък столипиновци и до днес твърдят, че Георги Илиев не бил мафиот. :laugh:

Кое от това което твърдя ви развеселява толкова?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   19.07.2013 10:50

Цитат:

Това, че си тръгнал по пътеката да браниш Мустака, ако ви направи и шампиони, ще стане най-моралния бизнесмен в държавата.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Национален празник за всички цесекари   |   19.07.2013 10:54

Vendome написа:
Цитат:

Това, че си тръгнал по пътеката да браниш Мустака, ако ви направи и шампиони, ще стане най-моралния бизнесмен в държавата.

Къде видя да го браня?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща