Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 04:58

Отговори на тема  [ 373 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Следваща
Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   06.08.2013 23:44

Две победи над Партизан са си успех за нашия футбол, макар че сърбите са бая зле и те. Бех дал 1:1, ама Краля прекалено много засили магиите във Фейса и сърбинът накрая не можа да изравни.
Иначе много зле в защита Лудогорец, редица кьопави изчиствания, които при добър отбор ще бъдат зловещо наказани. Все пак хубавото е, че тимът показа дух, браво на тях.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 00:03

За мене тоя Партизан ше го бият и отстранят поне 5 отбора от А група. Много е важно кой ше им се падне на жребия сега щото освен кипърски отбор друг не виждам как могат да отстранят.

Иначе ония се беше насрал преди да бие дузпата ебати шушумигата копеле виде ли го? Добре,че ония завалията резервата показа защо е резерва,че лудогорчето вече щеше да получи нервен срив. Супер елементарна дузпа за хващане =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 07.08.2013 00:04, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 10:17

alessandron написа:
Две победи над Партизан са си успех за нашия футбол, макар че сърбите са бая зле и те. Бех дал 1:1, ама Краля прекалено много засили магиите във Фейса и сърбинът накрая не можа да изравни.
Иначе много зле в защита Лудогорец, редица кьопави изчиствания, които при добър отбор ще бъдат зловещо наказани. Все пак хубавото е, че тимът показа дух, браво на тях.

Бе да вдигат коефициента на България, че както го бяхме подкарали догодина щяхме да почваме от май месец в ЕКТ. А дано и Ботев успеят да направят нещо.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 10:19

Партизан изкара късмет че се падна с Лудогорец,а не с Левски, в който случай щяха да отнесат две загуби с по около 32-1....

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 10:26

Крал Блуфен написа:
За мене тоя Партизан ше го бият и отстранят поне 5 отбора от А група. Много е важно кой ше им се падне на жребия сега щото освен кипърски отбор друг не виждам как могат да отстранят.

Иначе ония се беше насрал преди да бие дузпата ебати шушумигата копеле виде ли го? Добре,че ония завалията резервата показа защо е резерва,че лудогорчето вече щеше да получи нервен срив. Супер елементарна дузпа за хващане =)

Да, беше се насрал на дузпата действително.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 10:37

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Абе не знам, ама си я би перфектно, никак не е елементарна за хващане защото той гледаше накъде ще легне вратаря и просто я обърна в другия ъгъл. Навремето Мендиета ги биеше така и поне аз не съм виждал да пропуска.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 11:58

По-добре да не влизат в ШЛ, че ще станат за смях... А и няма да натрупат точки за България...
Идеалният вариант е 2:1 0:3/0:4 с някой (Да вземат 2 точки все пак) и после в Лига Европа, където по може да имат шанс за нещо...

А пък и ако влезнат в ШЛ, сите лефскари какво ще правят... Има да треперят дали КрейзиФорест няма да постигнат нещо по-добро от 1:16 (или 1:15 беше)...

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 12:19

alexbg написа:
А пък и ако влезнат в ШЛ, сите лефскари какво ще правят... Има да треперят дали КрейзиФорест няма да постигнат нещо по-добро от 1:16 (или 1:15 беше)...

Тоя па, ние да не сме евровоайори като вас - не треперим постоянно да не би някой друг български отбор да постигне нещо в Европа, не пускаме заря при голове на чужди отбори срещу български, не ходим в агитката на чужди отбори за да викаме срещу български (което сега на Лудогорец-Партизан вие за пореден път направихте), така че предполагам си искал да напишеш "сите чорбари какво ще правят", ама си допуснал техническа грешка :)

Лично аз се радвам на победите на Лудогорец и им пожелавам да влязат в групите и да спечелят точки там. Пък ние като си направим отбор след някоя и друга година пак ще влезем и ще им подобрим постижението, няма проблем :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 13:16

alexbg написа:
По-добре да не влизат в ШЛ, че ще станат за смях... А и няма да натрупат точки за България...
Идеалният вариант е 2:1 0:3/0:4 с някой (Да вземат 2 точки все пак) и после в Лига Европа, където по може да имат шанс за нещо...

Няма как да се представят по-лошо от Левски, така че не виждам защо да не влязат в групите, но все пак предстой още един съперник, който на книга ще е най-трудният, пожелавам на Лудогорец успех, те са едно от малкото хубави неща които се случват на българския футбол в последните години.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 14:08

spurs написа:
alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Абе не знам, ама си я би перфектно, никак не е елементарна за хващане защото той гледаше накъде ще легне вратаря и просто я обърна в другия ъгъл. Навремето Мендиета ги биеше така и поне аз не съм виждал да пропуска.

Не съм съвсем съгласен, иначе пример за обръщане на глезена не е Мендиета, ами Ицо Стоичков.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 14:11

alessandron написа:
Не съм съвсем съгласен, иначе пример за обръщане на глезена не е Мендиета, ами Ицо Стоичков.

Така е, ама той си ги биеше в ъгъла, а Мендиета ги биеше точно като Златински вчера - слабо и много близо до средата на вратата, човек остава с впечатление, че е лесна за хващане.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   07.08.2013 14:51

Евала на Лудо, само това мога да кажа :yes:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   08.08.2013 16:20

И сега какво: Лудогорец или Роджър Уотърс?!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   08.08.2013 17:29

Лудогорец да гостува в реванша и готово.
А и честно казано съм почти убеден, че Локо Сф пак ще си дадат стадиона, ако трябва. Едва ли ще има повече публика, отколкото на Дъпеш или Мейдън.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   08.08.2013 19:32

spurs написа:
alexbg написа:

Тоя па, ние да не сме евровоайори като вас - не треперим постоянно да не би някой друг български отбор да постигне нещо в Европа, не пускаме заря при голове на чужди отбори срещу български, не ходим в агитката на чужди отбори за да викаме срещу български (което сега на Лудогорец-Партизан вие за пореден път направихте), така че предполагам си искал да напишеш "сите чорбари какво ще правят", ама си допуснал техническа грешка :)

Лично аз се радвам на победите на Лудогорец и им пожелавам да влязат в групите и да спечелят точки там. Пък ние като си направим отбор след някоя и друга година пак ще влезем и ще им подобрим постижението, няма проблем :)

Почвам да громя това мнение :laugh:
1. Не вие искрено желаете ЦСКА да постига успехи е Европа
2. За зарята съм съгласен, ама то това е нормално ние като играем в Европа вие и да пуснете заря от вашия стадион няма как да я видим все пак ние играем на центъра на София, не след моста Чавдар :laugh:
3. Не вие не ходите да викате срещу други БГ отбори - двама от най-добрите ти приятели не са викали за Нюкясъл и Милан на Армията. И ако ЦСКА се падне с Лацио или Челси тогава искам пак да видя това мнение.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   08.08.2013 20:34

gamen4o написа:
spurs написа:

Почвам да громя това мнение :laugh:
1. Не вие искрено желаете ЦСКА да постига успехи е Европа
2. За зарята съм съгласен, ама то това е нормално ние като играем в Европа вие и да пуснете заря от вашия стадион няма как да я видим все пак ние играем на центъра на София, не след моста Чавдар :laugh:
3. Не вие не ходите да викате срещу други БГ отбори - двама от най-добрите ти приятели не са викали за Нюкясъл и Милан на Армията. И ако ЦСКА се падне с Лацио или Челси тогава искам пак да видя това мнение.

Тоя пък щял да громи. Щеше да си по-убедителен, ако не седеше до мен докато викаше за Партизан срещу Лудогорец :laugh:

А моите приятели си викаха за любимите отбори, причината не беше че играят точно с цска. Ако се паднете с Тотнъм някога и аз ще отида да викам за тях, също както бих направил, ако Славия, Локо или който и да е друг отбор играе с шпорите, така че няма нищо общо с вашите излагации :)

И да се паднете с Лацио или Челси, не очаквам да има организирана агитка на Левски на стадиона, както направихте вие с Ливърпул. И не ми обяснявай, че там са били само запалени Ливърпулци, най-малкото Дучето беше там, не съм чувал да си е татуирал YNWA на прасеца той :) Още малко ще кажеш, че и зарята са я пуснали от фенклуба на Барса в София :)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   08.08.2013 21:37

Не те двамата по принцип са за ЦСКА в Европа, особенно единия, айде другия празнува 30-та. И да повярвай ми специално с лацио ако се паднем ще има организирана агитка на говедата, това ти го казвам със 100% сигурност. И да с Партизан бяха една група която са партия с Партизан и по точно с алкатраз още от 90-те, а с Ливерпул 90% са били от тях, за съжаление има много заблудени души при нас фенове на скаузарите :laugh: А за зарята както съм написал не споря :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.08.2013 03:37

Няма да съм буден като се тегли жребия, но дано да се паднат Чехите или Селтик. Другите са непреодолими за мен.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.08.2013 10:24

Точно пък чехите колко са преодолими - не съм никак сигурен... Иначе - не знам защо смяташ, че Динамо Загреб са непреодолими (я виж какво направиха грузинците с Хайдук), но 'айде да речем, че все пак Динамо са най-добрия хърватски тим... Ама Стяуа - те пък какво им е непреодолимото?!
Единственият нежелан съперник според мен е Базел...

Но наистина - Селтик да им се паднат, за да вземат повече пари от ТВ, пък каквото направят... Продължавам да твърдя, че е по-добре да са в ЛЕ (макар там да има вероятност за среща с такива колоси като казахстанския Актобе Караганда)...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.08.2013 13:05

Мда - БАЗЕЛ с Иван Иванов (дано отново да им е на късмет на Крейзи Форест)... И първия мач е на Васил Левски, така че няма да има проблем с концерта...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 373 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Следваща