Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 01.10.2018 00:18
ПО БЕ ДА!
Вкарваш си три гола, нацепваш якия дубъл, обаче накрая - нищо..... И това го има, орфици. Особено ако отсреща е ШАМПИОНЪТ! Пиша го с големи букви, заради Алекс. Първо това да му се набие на очи от целия пост.
Непуснатият избор мачове от нас обърка противника, определено. Това ни спечели мача, категорично! И този вариант, който Алекс ни избра, чуден Все едно, Даката ни е избирал мачовете. 3 парцала, с опция за още два. За мен си е малко чудо, че Кардиф-Бърнли не заспаха на 1:1, но и това го има.
Не я очакваха тази дузпа от нас и ето, изпуснаха я. Редо рендоса гредата с английско ренде... То срещу ШАМПИОНА дузпа лесно се не вкарва... Гипс , олово, тва онова...
Голямо браво на целия отбор и най-вече на Значката и на Радо. Още един такъв мач и Наката може да сменя ника на Има Значка. И на нея пише.... ШАМПИОН. мчи к'во друго да пише...
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

TheExorcist
(New Mersey Razors)
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [:] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 01.10.2018 07:19
ReZo написа:
ПО БЕ ДА!
Вкарваш си три гола, нацепваш якия дубъл, обаче накрая - нищо..... И това го има, орфици. Особено ако отсреща е ШАМПИОНЪТ! Пиша го с големи букви, заради Алекс. Първо това да му се набие на очи от целия пост.
Непуснатият избор мачове от нас обърка противника, определено. Това ни спечели мача, категорично! И този вариант, който Алекс ни избра, чуден Все едно, Даката ни е избирал мачовете. 3 парцала, с опция за още два. За мен си е малко чудо, че Кардиф-Бърнли не заспаха на 1:1, но и това го има.
Не я очакваха тази дузпа от нас и ето, изпуснаха я. Редо рендоса гредата с английско ренде... То срещу ШАМПИОНА дузпа лесно се не вкарва... Гипс , олово, тва онова...
Голямо браво на целия отбор и най-вече на Значката и на Радо. Още един такъв мач и Наката може да сменя ника на Има Значка. И на нея пише.... ШАМПИОН. мчи к'во друго да пише...
Не очаквай някой да отговори! Така както Дяволя по ''джентълментски'' честити титлата! C'est la vie!
Последна промяна TheExorcist на 01.10.2018 07:21, променена общо 1 път

redo
(The Thracian Orphics)
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 01.10.2018 10:20
комедия от грешки :) имахте значително повече късмет от нас с тия късни голове, но и това е част от играта :)

dakaaa
(New Mersey Razors)
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 01.10.2018 15:41
Щях да посветя победата на най - големия ни фен - кавАлекс БГ, но пък на кого ли му пука за него изобщо!
Радо, честит да си и ти и цялото семейство, този мач го изиграхме за теб.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 01.10.2018 15:44
Не е в особено шампионски стил да се рита падналия. Натрили сте им носовете на терена, това е ок. Задявката също е в рамки, стига да се спазва добрия тон. Дайте да не изпростяваме!
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

Бате Петку
(New Mersey Razors)
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 01.10.2018 17:14
SUBXERO написа:
Не е в особено шампионски стил да се рита падналия. Натрили сте им носовете на терена, това е ок. Задявката също е в рамки, стига да се спазва добрия тон. Дайте да не изпростяваме!
Напротив! Никакъв добър тон! Искам псувни, скандали и изпростяване! Не убивайте в зародиш красотата на виртуалния футбол!

Бате Петку
(New Mersey Razors)
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 01.10.2018 17:20
dakaaa написа:
Щях да посветя победата на най - големия ни фен - кавАлекс БГ, но пък на кого ли му пука за него изобщо!
Радо, честит да си и ти и цялото семейство, този мач го изиграхме за теб.
Честита радост на вратаря с най-лепкави ръкавици, най- дълъг плонж, най-точен извеждащ пас, убийствен инстинкт, най-добро пласиране и изобщо на една велика Резачка - Радо! Ще получи много пожелания днес, сигурен съм. Петку му пожелава, всички те да се сбъднат! Наздраве!!!
Последна промяна Бате Петку на 01.10.2018 17:25, променена общо 1 път
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 01.10.2018 17:52
SUBXERO написа:
Мейджър под прикритие!
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

TheExorcist
(New Mersey Razors)
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 01.10.2018 23:46
SUBXERO написа:
Хитлер ли ше ставаме тука бе швабо ...
Последна промяна TheExorcist на 01.10.2018 23:47, променена общо 1 път

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 02.10.2018 09:11
Абе Херо, оти се мешаш дек ти не е?
Остави ги момците да са радват, сега им е паднало... Виж че беа напълнили гащите преди мача и не смееха дума да обелят... Резо, баце - радвам се, че се опитваш да раздвижваш малко форума, кутгв... Ако вложиш и малко повече старание, особено като изложиш по-подробно, по-обширно своите магическо-гадателски способности - цена няма да имаш, майна...
П.С. Ит мейкс ми ънбъливъбли хепи, че на "да ака" не му пука за мен макар и да може да сере...
П.С.2 И ви са извиняввам мноу, дек не ви четем редовно, ама все по-често съм в соседнее (на София) село... А туда, дела есть - очень между впрочем хорошие...
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 02.10.2018 13:05
alexbg написа:
Остави ги момците да са радват, сега им е паднало... Виж че беа напълнили гащите преди мача и не смееха дума да обелят... Резо, баце - радвам се, че се опитваш да раздвижваш малко форума, кутгв... Ако вложиш и малко повече старание, особено като изложиш по-подробно, по-обширно своите магическо-гадателски способности - цена няма да имаш, майна...
П.С. Ит мейкс ми ънбъливъбли хепи, че на "да ака" не му пука за мен макар и да може да сере...
П.С.2 И ви са извиняввам мноу, дек не ви четем редовно, ама все по-често съм в соседнее (на София) село... А туда, дела есть - очень между впрочем хорошие...
Амчи, ти си бил за нас бре, момко. Шампион в живота, шампион и в играта... Е, за играта още ти е рано, ма и това ще стане. Резо не глупав Резо ВЕЧЕ живее на село. Не къде да е , а до най-старото тракийско скално светилище. Как къде ?! В свещената планина- Родопите. Ако дублиране титлата тая година, ще ви каня на печено агне под връх Свобода. Всички. И ловъри и хейтъри, както казваше Митята Вибратов :)

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 02.10.2018 18:13
ReZo написа:
alexbg написа:
Амчи, ти си бил за нас бре, момко. Шампион в живота, шампион и в играта... Е, за играта още ти е рано, ма и това ще стане. Резо не глупав Резо ВЕЧЕ живее на село. Не къде да е , а до най-старото тракийско скално светилище. Как къде ?! В свещената планина- Родопите. Ако дублиране титлата тая година, ще ви каня на печено агне под връх Свобода. Всички. И ловъри и хейтъри, както казваше Митята Вибратов :)
Сега ако кажеш, че ще има "Оти ми са горо навдигаш", че ще минем през "...сипни ми винце да пия, да пия...", някои да се докараме до "Разбуляла сай дойчица..." или "Глава ли те боли...", а може и нещо сворнато да тропнем... Просто...
Край - това беше... Всичко вече е ясно - титлата е решена!!!
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 02.10.2018 21:32
alexbg написа:
Абе ти луд ли си бе деба

dakaaa
(New Mersey Razors)
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 02.10.2018 22:10
alexbg написа:
ReZo написа:
alexbg написа:
Сега ако кажеш, че ще има "Оти ми са горо навдигаш", че ще минем през "...сипни ми винце да пия, да пия...", някои да се докараме до "Разбуляла сай дойчица..." или "Глава ли те боли...", а може и нещо сворнато да тропнем... Просто...
Край - това беше... Всичко вече е ясно - титлата е решена!!!
А, не, благодаря. Викай си за Дяволето. Ти си енергийна черна дупка и на когото симпатизираш, гълта вода.

alexbg
(The Thracian Orphics)
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 02.10.2018 23:01
Ти сега 'що се месиш в наш'та приказка с Резо? Кой е казал, че ще ви симпатизирам - не мисля да го правя, мисля да играем с Редо и компания за вас: все пак за чеверме на широко и открито говорим... Ще бием преките ви конкуренти, като дойдете на Светилището ще сме "гостоприемни" и така нататък - да не изпадам в подробности, че току-виж някой заподозре нещо...
Томи - точно ти ли ми задаваш подобни въпроси, а? Хахахаха...
П.С. Дакаааааа - за какви черни дупки ми говориш бре? Ти да не си жена - тогава бих го разбрал. Ама съм останал с "вчепатление", че май не си...
Re: # [18041003] ● NEW MERSEY RAZORS [4:3] THE THRACIAN ORPHICS ● ПМЛ А лига (III кръг) | 03.10.2018 03:47
Алекс, не знам кой какви въпроси задава, но оставам с впечатлението, че ти си крайно изнервен! Яко хейтиш, а това не е хубаво! Нека всички бъдем здрави и другото ще си дойде по мястото!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения