Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 18.11.2025 01:39

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 84 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг) 
Автор Съобщение
- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Мнение  ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   28.01.2013 14:39

[ТЕМА ЗА ПУСКАНЕ НА ПРОГНОЗИ]

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 13:02

Казах го преди година , ще го повторя пак : Ако си се родил мишка , няма да умреш Лъв

Наде , има ли поне едно решение , което да взимаш ти в този отбор ? Едва ли , просто кукла на конци .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 13:13

:dance: Мухахахахха, излагаш се като кифладжия...ОТНОВО :dance:

Това,че Надето не ти е дала 2 Франции, Италия Б и испания Б както си искал не значи,че Краля ти е виновен. Миналата година подробно ти обясних с примерни колко несъстоятелно е точно ти да говориш за лъвове и мишки и като типична такава се покри и не ми отговори. За това сега няма да се хабя пак...http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=prognozifutbol&Number=1952167706&page=5&view=collapsed&sb=5&part=

Наде, продължавай да водиш отбора така успешно както до момента и се абстрахрай от подобни комплексарщини :boxing: :bluefan: :cow:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 13:25

Не само че Надето и идея си няма от тези първенства , ами съм сигурен , че и прогнозите ще и кажеш . Вече ти показах , че няма как да ни биете с истински първенства , сега ще ти покажа нагледно , как става това и по селата . Жалкото е само , че всички в отбора ви ще са статисти и ще чакат да им кажеш , какво да пуснат .
А Надето си вкара невероятен автогол , като показа всъщност , че не тя води отбора , а е просто пионка която трябва да обере евентуалните негативи .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 13:32

Гонзо написа:
Не само че Надето и идея си няма от тези първенства , ами съм сигурен , че и прогнозите ще и кажеш . Вече ти показах , че няма как да ни биете с истински първенства , сега ще ти покажа нагледно , как става това и по селата . Жалкото е само , че всички в отбора ви ще са статисти и ще чакат да им кажеш , какво да пуснат .
А Надето си вкара невероятен автогол , като показа всъщност , че не тя води отбора , а е просто пионка която трябва да обере евентуалните негативи .

Значи разбирам някой друг да ме упрекне в това,че съм давал акъл на съотборниците си докато съм бил мениджър обаче точно ти да го направиш е доста несериозно. Ти напрактика си човекът отбор, който отгоре на всичкото си е и сам вратар :dance:

Сега разбирам,че след случайната ви победа с клизма последния път (и първа в историята) си се превъзбудил и искаш да се доказваш срещу един от най-успелите мениджъри в играта (Крал Блуфен), но не забравяй,че аз нямам нищо общо с отбора на този етап и не е редно да омаловажаваш труда на сегашния мениджър. Най-малкото не е и джентълменско при положение,че е дама. Това е въпрос на елементарно възпитание.
Това за истинските първенства няма да го коментирам както казах по-горе миналата година ЯСНО и с ПРИЕМРИ показах кой колко истински първенства дава:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=prognozifutbol&Number=1952167803&page=5&view=collapsed&sb=5

Сега остава само да се застраховаш както преди всеки мач, който те е страх да не паднеш,че играчите ти са пускали на своя глава или,че не си мислил достатъчно мачовете или друго, а ако биете първи ела да напишеш как си ме надиграл :ludnica:

Успех :cow:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 13:46

Аз давам първенства , чиито мачове се решават на терена а не от наркобосове , букмейкъри и други странични фактори . А Надето , не само че и е трудно да изговори отборите от тези първенства , ами дори не може да изброи поне 3 от тях . Всъщност ни показа нагледно , че въобще не си напускал играта , а само се скри от загубите .
Никога не съм кри , че в нашия отбор липсва демокрация (за разлика от други) , но при нас всеки взима крайното решение сам и не е длъжен да се съобрази с мен . При вас обаче на лице е друго , всеки чака ти да им кажеш какво да играят , защото първенствата които даваш им е трудно да ги открият на картата .
Как и да е , ще играем с каквото разполагаме и се надявам да ви бием с двоен гол в Мексико .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 13:51

За първи път чувам,че мениджър на отбор, който е на 2 точки от 1вото място и цял сезон е бил в топ 3 се криел от загуби =)

Гонзо написа:
Аз давам първенства , чиито мачове се решават на терена а не от наркобосове , букмейкъри и други странични фактори.

Ясно, значи Холандия, Гърция, ИТАЛИЯ 2 са първенства, в които всичко е кристално. Я си погледни малко по-добре какви потоци даде последния път срещу нас бе НАГЛЕЦ

207 | Англия-Ш
106 | Холандия
105 | Франция-1
106 | Холандия
105 | Франция-1
210 | Италия-Б
211 | Испания-2
214 | Гърция

Едно първенство от ТОП 4 на света няма. ЕДНО НЯМАШ!

Ставаш смешен за пореден път. :ludnica:

Последна промяна Крал Блуфен на 29.01.2013 13:52, променена общо 2 пъти

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 13:54

Абе ти да не си друсан от рано :dunno: Дал съм най играните първенства от ПМЛ . Май ти се излагаш нещо .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 13:58

Гонзо написа:
Абе ти да не си друсан от рано

Това няма никаква връзка с горенаписаните от мен неща.

Дал бил "най-играните" първенства в...ПМЛ. Абе аланкоолу то може и Замбия да е най-играното първенство в...ПМЛ. Аз те питам колко от тия първенства са в ТОП 4 на СВЕТА?

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 14:05

Абе ти въобще четеш ли кво пишеш ? Дал съм ти първенствата на :

Франция
Холандия
Италия
Испания
Гърция

всички те са с класа над Чили , Мексико и Куба , а отделно са много по истински и не разстрелват футболисти при загуба .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 14:09

Гонзо написа:
Абе ти въобще четеш ли кво пишеш ? Дал съм ти първенствата на :

Франция
Холандия
Италия
Испания
Гърция

всички те са с класа над Чили , Мексико и Куба , а отделно са много по истински и не разстрелват футболисти при загуба .

Абе аз чета ама ти май нещо тълкуваш фактите както ти изнася.

Дал си 2 Холандии колкото и Надя сега.
Дал си смешната и селска гърция, а тя ти дава Турция, където играят играчи като Снайдер и Дрогба.
Дал си НЕ Испания, а испания 2.
Дал си не Италия, а Италия - Б - ДОКАЗАНО НАЙ-КОРУМПИРАНОТО ПЪРВЕНСТВО в Европа и може в света в последните 10 години.
Това,че не познаваш достатъчно добре Колумбия и Мексико си е твой проблем. Играчи се разстрелваха 90те години, много си назад с инфото отново. МИЛИОНЕРИТЕ се отказаха от 2 титли миналата година спечелени повремето на картелите, Мексико дори е включено във ФИФА 13 за разлика от Гърция само за пример. Чили е мегафутболна нация. Абе кво ли ти обеснявам изобщо...

Последна промяна Крал Блуфен на 29.01.2013 14:13, променена общо 2 пъти

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 14:11

Не мога да разбера за какво се нервиш! Дали ще измисля аз потоците или Рогач примерно ( защото и той има пръст в тях ) не виждам какво значение има. Естествено, че ще дадем потоци, които ни изнасят на нас, а не на вас. Спазили ли сме правилата при пускане на потоци ? Спазили сме ги. Точка по въпроса. Да не говоря, че нямаш никакво право да ме обвиняваш. Вие сте най-стабилния домакин от началото на сезона и многократно сте доказвали, че биете с останалите потоци. Най-нормалното нещо на света е, да ви дам такива, с които не сте били досега.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 14:15

Абе ти май наистина си вярваш ? Излез малко на вън , за да видиш , че и там живеят хора . Кви глупости ми говориш , че в Чили Колумбия и Мексико футбола е по истински от Европа :dunno:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 14:18

Гонзо написа:
Абе ти май наистина си вярваш ? Излез малко на вън , за да видиш , че и там живеят хора . Кви глупости ми говориш , че в Чили Колумбия и Мексико футбола е по истински от Европа :dunno:

Бе гледай си Нанси 1-1 Бордо и си свиркай. Кво ше ти обеснявам като нема да ме разбереш....изтрещял си в тва немско село :finger:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 14:21

Крал Блуфен написа:

Бе гледай си Нанси 1-1 Бордо и си свиркай. Кво ше ти обеснявам като нема да ме разбереш....изтрещял си в тва немско село :finger:

Нанси - Бордо си е класика , а и аз разбирам и от други първенства .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 14:44

За мене по-селско първенство от Френското нема никъде в Латинска Америка. Не знам кво разбираш и кво не, но след като не си гледал и 2 мача от Чили или Колумбия е несериозно да даваш оценки.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 15:02

От Колумбия съм гледал , Чили ми е под нивото .

(Arlito)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 15:19

Гонзо написа:

Е как бе, не гледа ли и ти оная вечер Католиците как биха О'Хигинс?!?

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 15:35

spurs написа:
Гонзо написа:

Е не го гледах целия . Само края на първото и 20 мин от второто .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 16:15

spurs написа:
Гонзо написа:

:laugh: защо сипваш сол в раната сега :helpless:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 84 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща