Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:53

Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг) 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   10.03.2014 16:22

ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК

БАЛАНС

ОБЩО 3 1 1 1 7:5
Домакин 1 1 0 0 4:1
Гост 2 0 1 1 3:4
Неутрален 0 0 0 0 0:0

МАЧОВЕ

12 02-12-2012 ПМЛ 'Б' лига ЖФК БАБА ЯГА 4:1 БАЛКАНСКИ МЕЧОК
12 10-03-2013 ПМЛ 'Б' лига БАЛКАНСКИ МЕЧОК 3:2 ЖФК БАБА ЯГА
13 24-11-2013 ПМЛ 'Б' лига БАЛКАНСКИ МЕЧОК 1:1 ЖФК БАБА ЯГА

[ТЕМА ЗА ПРОГНОЗИ]

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   14.03.2014 14:11

Като гледам прогнозите, предлагам да преименуваме Мечките на 'The Green Winnerz'.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   14.03.2014 14:32

speranza написа:
Като гледам прогнозите, предлагам да преименуваме Мечките на 'The Green Winnerz'.

И сме грийн, и сме уинърз, не знам какъв ти е проблемът? :whistle:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   14.03.2014 14:49

Още отрано тази седмица кариеризмът взе превес над идеята за горски спектакъл на ливадата до къщичката на пачи крак, от което съм дълбоко скандализиран, но засега ще се въздържа от по-краен коментар.

п.п. Гледайте само да изботирате Хофенхайм! За всяка прогноза под 3,5 гола - глоба! Казал съм! :stop:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   14.03.2014 15:26

Bjoern Bo написа:
Още отрано тази седмица кариеризмът взе превес над идеята за горски спектакъл на ливадата до къщичката на пачи крак, от което съм дълбоко скандализиран, но засега ще се въздържа от по-краен коментар.

п.п. Гледайте само да изботирате Хофенхайм! За всяка прогноза под 3,5 гола - глоба! Казал съм! :stop:

Къв ти е пък проблемът на тебе бе, браточка? Каквито мачовете - такива прогнозите. Аз мнението си го казах на тренировката, мач по мач. Освен това съм последният човек, който може да бъде обвинен в ботщина и винаги ми е било приятно от факта, че ти споделяш в общи линии моите възгледи по отношение играта, щото като гледам в другите отбори как е... Обаче едно не трябва да забравяш - пускане в ботския диапазон не е автоматично еквивалентно на ботщина.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   14.03.2014 15:40

Bjoern Bo написа:

Ето това е приказка на място! :moufan:

Мейджъре, да не си забранил дискотеките и хойкането на състезателите преди мача, нещо много изнервени ми се виждат ;-) :innocent:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   14.03.2014 19:22

Не е лесно с такъв взискателен президент. А на капитана ни колко му е тегаво в кабинета с тапицирани врати преди и след всеки мач, питаш ли го... :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 01:23

Абе не знам кво стана тая седмица, ама много странни прогнози из.......хме на поляната под стария дъб... :dunno:
Ще видим дали ще ни отупат с метлите опитните яги :question:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 12:20

Eй за това говорим - или някакви необосновани сватбарщини на нарисувани ботове, или някакви плахи импотентни ботове на мачове, където спокойно може да се развихря тупалката (премереният далекобоен шут)... Или хаотична сбирщина сватбари за присмех, или безлична ботска дружина, каквито да ги ринеш в играта... Или едната крайност, или другата... Липсва онзи тънък баланс, онази майсторски премерена хомогенна смес между индивидуалното и отборното, между прагматичното и нюхаджийското. Появи се спорадично за мач-два през няколко месеца и веднага си проличава онзи голям отбор шампион, който може да сгази всичко по пътя си!

Без да преувеличавам ни най-малко, но това определено ни е най-клоунският мач в историята, ама така си тръгна още от вторник. Уж си говорихме да правим ценителско надиграване на тучната горска полянка, а капитанът ни станал по нощите, вързал гащите си с 14 безопасни игри и 10 кламера и пуснал 2/3 "блато" потоци. За капак получаваме съвсем директни сравнения с най-презирания ботски отбор в играта. Ако беше от дежурните завистници - иди-дойди, но когато е мнение на един от ценителските отбори в Лигата, това ми идва малко в повече... Не ме интересува шибаното класиране и шибаната промоция - искам да играем модерен виртуален футбол и да сме отбор за пример в играта!!! Ако това не можем да го постигнем, къде сме тръгнали въобще? Ако го постигнем, то всичко останало си идва бонус от само себе си.

Толкоз мечешко (по-тежката разновидност на конското)... засега! :stop: :bear:

п.п. Тоя виртуален Бекали трябва по спешност да го връщат в килията, че никога не знае какво иска... :helpless:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 12:54

Bjoern Bo написа:
Eй за това говорим - или някакви необосновани сватбарщини на нарисувани ботове, или някакви плахи импотентни ботове на мачове, където спокойно може да се развихря тупалката (премереният далекобоен шут)... Или хаотична сбирщина сватбари за присмех, или безлична ботска дружина, каквито да ги ринеш в играта... Или едната крайност, или другата... Липсва онзи тънък баланс, онази майсторски премерена хомогенна смес между индивидуалното и отборното, между прагматичното и нюхаджийското. Появи се спорадично за мач-два през няколко месеца и веднага си проличава онзи голям отбор шампион, който може да сгази всичко по пътя си!

Без да преувеличавам ни най-малко, но това определено ни е най-клоунският мач в историята, ама така си тръгна още от вторник. Уж си говорихме да правим ценителско надиграване на тучната горска полянка, а капитанът ни станал по нощите, вързал гащите си с 14 безопасни игри и 10 кламера и пуснал 2/3 "блато" потоци. За капак получаваме съвсем директни сравнения с най-презирания ботски отбор в играта. Ако беше от дежурните завистници - иди-дойди, но когато е мнение на един от ценителските отбори в Лигата, това ми идва малко в повече... Не ме интересува шибаното класиране и шибаната промоция - искам да играем модерен виртуален футбол и да сме отбор за пример в играта!!! Ако това не можем да го постигнем, къде сме тръгнали въобще? Ако го постигнем, то всичко останало си идва бонус от само себе си.

Толкоз мечешко (по-тежката разновидност на конското)... засега! :stop: :bear:

п.п. Тоя виртуален Бекали трябва по спешност да го връщат в килията, че никога не знае какво иска... :helpless:

И кво правим ако мушнем 3-4 гола на Ягите?

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 13:31

Чакай малко сега, о ти виртуалний е Бекали, какво точно се иска от нас? Нали трябваше да бъдем първи, е първи сме. Баланс имаме ли - имаме, аз играя оувъри, Швабата играе ъндъри. Сега бием Ягите осигуряване си промоция и почваме да играем за публиката ни - за всичките 68 фена имащи абонаментни карти за горската полянка

Последна промяна Prototype_Iblis на 15.03.2014 13:35, променена общо 2 пъти

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 14:14

Момента в който се намираме в момента е далеч по-добър от този в който си мислех, че ще сме в началото на сезона. Не, че съм бил песимист, но викам топ 4 и да се борим за директна промоция, ако не за плейофите.
Има още 4 мача до края де, не се знае все още...
Борихме се с РОД по едно време, сега се борим с грингосите за първото място, не е зле. Айде да продължаваме в същия дух. :-)
Мечкаме!
:bear: :bear: :bear:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 19:52

Мейдж, може да си ненадминато мрънкало, но за Хх-Майнц ти свалям шапка! Жалко само, че ако беше в отбора едва ли щеше да ти стиска да го пуснеш така. Въпреки това еваларка!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ   |   15.03.2014 20:31

SUBXERO написа:
Мейдж, може да си ненадминато мрънкало, но за Хх-Майнц ти свалям шапка! Жалко само, че ако беше в отбора едва ли щеше да ти стиска да го пуснеш така. Въпреки това еваларка!

Аз пък като видях обобщението и заради коментара на Мейджа го написах 2:4, гледах го, гледах го и заради пустото си себелюбие го промених на 2:2 щото АЗ така го виждах. Пу деба и тъпотията.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 00:08

2:3 2:4 5:0 браво на ягите, много коварни мачове ни дадоха! Евала! :moufan:
Техните атаки са утре и трябва да паркираме не един или два автобуса пред вратата за да изкопаме равен :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ   |   16.03.2014 01:53

Prototype_Iblis написа:
SUBXERO написа:

Аз пък като видях обобщението и заради коментара на Мейджа го написах 2:4, гледах го, гледах го и заради пустото си себелюбие го промених на 2:2 щото АЗ така го виждах. Пу деба и тъпотията.

Ахахаха, тъкмо си викам на акъла одеве, че това, Енкелито, като е пил великанския мед без разредител, поне да беше се излъгал да препише този шедьовър, за да сложи името си със златни букви в клубния фолклор. Щеше да е незабравимо попадение - от опит за хамалски шут към централната ложа на стадиона - с божествена 50-метрова парабола в "паяжината" на противниковата врата :)))))

Иначе като титуляр 100% щях да го изсватбаря, но твърде вероятно с по-прагматичното 2:3 и тогава щеше да боли много... :no:

Последна промяна Medved на 16.03.2014 01:53, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 02:22

А пропускът на аржентинския ни води до два важни извода:

1. Не трябва да се ядосват играчите с остри президентски изказвания в навечерието на мача.
2. Играчите не трябва да играят напук на отбора, колкото и да са ядосани от остри президентски изказвания.

Крива работа, но ако трябва да перефразирам един велик пълководец: "Един пропуск може да те научи повече от 100 гола" :)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 02:33

Да, жалко за аржентинския... тва 1:1 си беше задължЕ след 1:0 и 2:1
Дано хване Веракрус - Атлас 2:2 :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 03:55

Браво ве, Значката! След този гол ти опрощавам глобата за Хофето :))

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 05:20

Bjoern Bo написа:
Браво ве, Значката! След този гол ти опрощавам глобата за Хофето :))

:rofl:
Знаеш, че аз по сватби не ходя!
Иначе тия Хх както си водеха 2:0, влизам аз до тоалетна и гледам 2:3... :blink: за 8 минути 3 гола :laugh:
Голямото чудене дали да пиша 2:1 или 1:2 ми се стори загуба на време и нерви.
Мани, па и на Тулуза се чудих доста време дали да не сменя в последния момент тва 2:1 за 1:2 ама и там бързо изстинах.
Тия Рен ако не се лъжа за трети пореден кръг ги прогнозираме и осъзнах, че са големи лузъри... А Тулуза иман сума поредни победи като гости и само заради това "не ми се верва пак да бият" не писах за тях. Както и да е... тва 2:3 си е пълен смях.
Иначе майсторско тва 2:4 на Хофето. Ако бяхме с 6 точки пред Грийн, вместо с 3, щях и аз да се навия да го пиша, ей така, както вика Енкели, да играем за публиката.
След този кръг ще видим класирането. Дано успеем да додрапаме до хикс, че утре ягите имат 7 прогнози и всички са опасни. Грийн са разпорили с 0:4 на полувремето и ни скъсяват дистанцията на 1 точка. Важното е другите да са около 20 точки и да си осигурим директна промоция преди последния кръг.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща