Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:53

Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг) 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   10.03.2014 16:22

PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND

БАЛАНС

ОБЩО 2 1 0 1 1:2
Домакин 1 0 0 1 0:2
Гост 1 1 0 0 1:0
Неутрален 0 0 0 0 0:0

МАЧОВЕ

09 08-11-2009 ПМЛ 'Б' лига PRIMUS MAXIMUS 0:2 UNDERGROUND
09 28-02-2010 ПМЛ 'Б' лига UNDERGROUND 0:1 PRIMUS MAXIMUS
13 24-11-2013 ПМЛ 'Б' лига UNDERGROUND 1:0 PRIMUS MAXIMUS

[ТЕМА ЗА ПРОГНОЗИ]

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 18:55

Добър старт с дубълчето в Серия Б, радвам се, че ме послушахте. Чудя се обаче на самия себе си защо избих Юве Стабия, като го избирах за оувър - сега в английските села ще видим зор ...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 20:19

Радвайте се, че не дадох Палермо за нас, защото до последно ги мислех за избор, че тогава щеше да стане 3-0 в 90 мин... :laugh: ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 20:21

Diavolo написа:
Радвайте се, че не дадох Палермо за нас, защото до последно ги мислех за избор, че тогава щеше да стане 3-0 в 90 мин... :laugh: ;-)

Не, нямаше :) Гледам си се оплаквал пак от липсата на шанс, но добре знаеш, че както в реалния, така и във виртуалния футбол най-трудно е да надмогнеш себе си. На тройна прогноза не играете Евертън с покриване на пълна единица - е няма на кого да се сърдите. А Палермо специално съм ги следил за това 2:0 ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 21:20

Между другото сега се загледах какво съм писал за Флитууд - Портсмут и спокойно това 3:1 можехме да го хванем ...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 01:49

Можехме, да. На този мач му отделих супер много време, като гледах даже статса за брой вкарани голове като домакини и гости и какво ли още не, защото вътрешното ми чувсто говореше, че ще завърши 3:1. В крайна сметка избрах резултат на база статистика и сбърках...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 11:14

nerra написа:
Можехме, да. На този мач му отделих супер много време, като гледах даже статса за брой вкарани голове като домакини и гости и какво ли още не, защото вътрешното ми чувсто говореше, че ще завърши 3:1. В крайна сметка избрах резултат на база статистика и сбърках...

Нищо де, просто наистина имаше два варианта и излезе този, който беше със сигурен гол за Портсмут - 1:1/2:1/3:1.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 20:40

Каталунските циганета за щастие не изневериха на себе си и след като се чудих да махна ли 3:0 или 4:0, вече е 5:0, с което записваме шеста домакинска победа за сезона и минаваме UNDERGROUND по голова разлика. Предвид развитието на резултатите дотук този успех е с огромна важност - излизаме четвърти, т.е. в зоната на баражите, а до края на първенството има само три кръга. Следващата седмица е почивка, така че нека събираме сили за финалните изпитания, а те ще са тежки - Дюн, Орфиците и Грийн.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 21:44

Ей, много мразя да почиваме, таман напипаме някакъв ритъм и почивките винаги ни изкарват от равновесие :outofspace:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 21:48

nerra написа:
Ей, много мразя да почиваме, таман напипаме някакъв ритъм и почивките винаги ни изкарват от равновесие :outofspace:

Първо, като не ти се почива, даваш по две прогнози на всеки мач от следващия тираж на ПМЛ за тренировчица - средно по 5-6 мача на 20 първенства :) Второ, на теб може и да не ти се почива, ама на мен ми иде нанагорно всяка седмица у вторник и сряда вечер да мъдря потоци/мачове и хич няма и да откажа почивчица :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 22:20

Голема си киселица, значи :laugh: :-P
А в мъдренето на мачове ти помагах, ама ти като си Тома Неверни и искаш сам да си ги избираш, ще мълчиш и ще се гърчиш 8-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 00:33

nerra написа:
Голема си киселица, значи :laugh: :-P
А в мъдренето на мачове ти помагах, ама ти като си Тома Неверни и искаш сам да си ги избираш, ще мълчиш и ще се гърчиш 8-)

Понеже ми се правиш на умна, да те питам като казах, че Ювентус има две поредни победи като гост с 2:0 ти защо с типична женска упоритост отиграваш пак същото, вместо тривиалното 0:1?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 03:00

Айде стига с това какво си казал,каквото си казал-казал, каквото сме играли-играли, ако си мислиш, че ще играя нещо, щото така си казал, няма да стане. Видяла съм го 0:2, отиграла съм го, не напук, а защото ми се е сторило по-вероятно. Да, сбъркала съм, и какво от това. Чуждото мнение е добре да се уважава, па било то и грешно. И е доста дразнещо да четем всвки път "ако ме бяхте послушали". Ми ако играеше сам, досега да си спечелил промоцията, примири се с несъвършенствата на играта и това, че не можеш да пускаш и на петте поста. Или си потърси някои по-послушни съотборници.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 13:07

alessandron написа:
Diavolo написа:

Не, нямаше :) Гледам си се оплаквал пак от липсата на шанс, но добре знаеш, че както в реалния, така и във виртуалния футбол най-трудно е да надмогнеш себе си. На тройна прогноза не играете Евертън с покриване на пълна единица - е няма на кого да се сърдите. А Палермо специално съм ги следил за това 2:0 ;-)

Ех, като зачета такива философствания и ми става драго, та драго...
Я да питам, дали си калкулирал и изпуснатата дузпа на Каляри-Лацио?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 15:34

navy написа:
alessandron написа:
Diavolo написа:

По-добре ме питай дали ако не беше изпусната дузпата на Каляри - Лацио, щеха Лацио да вкарат втори гол? Или ти знаеш? Питай и как не зачетоха чист гол на Ювентус на Освалдо и как Дженоа изтърваха дузпа. А най-добре хич и не питай нищо, защото какво си говорим ние преди мач най-малко пък ти влиза в работата :-) Като например, че Палермо няма домакинска победа с 2:0 от над една година и най-нормалното нещо е да се играят до дупка в търсене на 2:0.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 15:35

nerra написа:
Айде стига с това какво си казал,каквото си казал-казал, каквото сме играли-играли, ако си мислиш, че ще играя нещо, щото така си казал, няма да стане. Видяла съм го 0:2, отиграла съм го, не напук, а защото ми се е сторило по-вероятно. Да, сбъркала съм, и какво от това. Чуждото мнение е добре да се уважава, па било то и грешно. И е доста дразнещо да четем всвки път "ако ме бяхте послушали". Ми ако играеше сам, досега да си спечелил промоцията, примири се с несъвършенствата на играта и това, че не можеш да пускаш и на петте поста. Или си потърси някои по-послушни съотборници.

Тц, тц, тц, виждаш ли сега, че почивката тая седмица ни идва екстра :laugh: Щом чак за "напук" сериозно се хвана. ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 15:44

Ше ти дам аз на тебе една дълга почивка да видим кого ше хокаш тогава...Бънди такъв :-P

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 15:45

nerra написа:
Ше ти дам аз на тебе една дълга почивка да видим кого ше хокаш тогава...Бънди такъв :-P

И аз те обичам :) Очаквам да направиш три хеттрика до края на сезона ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 16:06

:laugh: Добре че си ми ти, че иначе щеше да ми е много скучно тука :dance:

То и аз очаквам поне в три мача да излезеш и да кажеш "евала, отборе, страхотни сте", ама мечтиииии :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 16:11

alessandron написа:
navy написа:

По-добре ме питай дали ако не беше изпусната дузпата на Каляри - Лацио, щеха Лацио да вкарат втори гол? Или ти знаеш? Питай и как не зачетоха чист гол на Ювентус на Освалдо и как Дженоа изтърваха дузпа. А най-добре хич и не питай нищо, защото какво си говорим ние преди мач най-малко пък ти влиза в работата :-) Като например, че Палермо няма домакинска победа с 2:0 от над една година и най-нормалното нещо е да се играят до дупка в търсене на 2:0.

Нещо бъркаш в изказването - ние миналия кръг спечелихме 3:1 суперщастливо с гол като на чорбата в събота в 93а минута за Лион за 1:2 при гостуването на Бордо. До 90а мин жирондинците водиха 1:0, сещай се. При 1:1 щяха да ни бутнат двоен гол за 3:3.
Сега какво би било е смешно да се коментира, най-малкото ако си бяха вкарали дузпата Каляри нямаше как да им вкарат в ответната атака лациалите, и не знаеш дали и нямаше да обърнат напълно мача домакините. Все пак алайв сме виждали как им се вкарват не 1, а 2 нелепи гола, нали така?
Всички коментари, които си правите и каква ви е тактиката не ме интересуват, факт, но ви аплодирам за времето, което имате за тях.
Нашата тактика е да не играем дублажи - това като компенсация за споделеното от теб.
Избра си хубави мачове и ни бихте. Факт. Кофти, че Барса не беше на моя пост, имам слабост къмто седмиците :football:
Ако и двата отбора се класираме за плей-офите ще можем пак да премерим сили този сезон.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща