Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:53

Отговори на тема  [ 18 мнения ] 
● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг) 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   10.03.2014 16:23

NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED

БАЛАНС

ОБЩО 14 7 3 4 24:18
Домакин 6 2 3 1 10:8
Гост 8 5 0 3 14:10
Неутрален 0 0 0 0 0:0

МАЧОВЕ

04 21-11-2004 ПМЛ 'Б' лига NEW MERSEY RAZORS 2:0 THE CURSED
04 17-04-2005 ПМЛ 'Б' лига THE CURSED 1:2 NEW MERSEY RAZORS
05 16-10-2005 ПМЛ 'Б' лига NEW MERSEY RAZORS 2:2 THE CURSED
05 12-02-2006 ПМЛ 'Б' лига THE CURSED 0:2 NEW MERSEY RAZORS
07 23-12-2007 ПМЛ 'A' лига NEW MERSEY RAZORS 3:3 THE CURSED
07 27-04-2008 ПМЛ 'A' лига THE CURSED 1:3 NEW MERSEY RAZORS
08 21-12-2008 ПМЛ 'A' лига THE CURSED 1:0 NEW MERSEY RAZORS
08 26-04-2009 ПМЛ 'A' лига NEW MERSEY RAZORS 1:2 THE CURSED
09 20-12-2009 ПМЛ 'A' лига THE CURSED 2:1 NEW MERSEY RAZORS
09 02-05-2010 ПМЛ 'A' лига NEW MERSEY RAZORS 0:0 THE CURSED
12 07-10-2012 Купа на ПМЛ THE CURSED 1:3 NEW MERSEY RAZORS
12 25-11-2012 ПМЛ 'А' лига NEW MERSEY RAZORS 2:1 THE CURSED
12 17-03-2013 ПМЛ 'А' лига THE CURSED 0:2 NEW MERSEY RAZORS
13 24-11-2013 ПМЛ 'А' лига THE CURSED 4:1 NEW MERSEY RAZORS

[ТЕМА ЗА ПРОГНОЗИ]

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 20:23

Бре 2:0 водим ,а няма кой един ред да драсне. :music:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 01:33

Честита победа на съотборниците.
Рутинна и с лекота.
За отбелязване в този мач е поредния блестящ домакински избор на Тюлена, оставил госта с празни ръце.
С такива мачове е лесно да се бележат голове, затова комплиментите са за Тюлена.

Жалко за тези цели 9 загуби през сезона, някои от които дойдоха по наистина абсурден начин. Само две от тях да бяха равенства и сега щяхме да сме в битката за титлата. Нищо, догодина !
Засега поне отърваваме баражите и изпадането и чакаме с повишен интерес последния кръг, в който ще решаваме името на новия шампион ;-)

Поздрави и за Кърсд, бяха достоен спаринг- партньор, но за техен лош късмет ни срещат в отлична форма.....и след всъдеходите на царица Блуфен миналия кръг, сега и подводницата бе нарязана за старо желязо :razor: :cheers:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 01:43

Резачки, една контрола с мечоците да ви предложа следващата седмица? Ние да сме домакини?

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 02:28

Честита победа :cheers: Рядко ни се случва този сезон да записваме чиста мрежа. Както спомена и Резо, Тюлена подготви брилянтно победата в този мач - от избора на потоци до разбора преди мача :football: Наистина 9-те загуби много тежат в края на сезона, но ние сме си виновни за това положение.

Поздрави и за Резо - Ботев спечелиха дербито, Ливърпул спечелиха дербито, Рейзърс също спечели, а за капак той вкара и 2 гола :-)

Сарафино продължава с постоянно стабилното си представяне през този сезон, а новака в отбора също показва зъби :-)

Очертава се повече от интересен край на сезона в ПМЛ :first:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 03:32

Bjoern Bo написа:
Резачки, една контрола с мечоците да ви предложа следващата седмица? Ние да сме домакини?

Резачка срещу Меча лапа....... това ще да е интересен сблъсък
Ако съотборниците нямат нищо против, аз лично приемам да влезна в роля и да пробвам да те излъжа с потоците 8-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 04:01

Аз нямам нищо против да премерим сили с новият член на "А" група :cheers:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 04:05

Мечкаме ви значи! :handshake:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 08:44

Браво резачки, страхотна игра и заслужена, според мен, победа.

Остават ни три мача, в които трябва да играем като истински шампиони, за честта на НМР. Моята цел са 6 точки :)

А спарингът с мечоците ще е чудесен начин да се държим във форма.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 09:44

Честита победа и от мен на целият отбор. Показваме, че когато сме концентрирани и играем като отбор няма кой да ни спре. Малко изтървахме влака този сезон, но аз съм доволен. Целим се в три победи до края пък няма какво да губим. Поздравления за Тюлена за перфектните мачове. Като изключим бомбата на Гладбах и головото шоу на Саутхемптън- Норич всички останали мачове бяха хващаеми. Браво и на Резо за страхотната форма. Само гредата в Португалия, го лиши от заслужен хеттрик. Браво и на Уилсън, който добре уцелва ваксата.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 14:17

sarafino написа:
Браво и на Резо за страхотната форма. Само гредата в Португалия, го лиши от заслужен хеттрик.

Гредата на Джерард от 3-тата ( дузпа, нещо невиждано на ОТ ) го лиши от заслужен хеттрик! Резо е Джерард на нашия отбор!

Честито на всички съотборници, аз реално нямах работа. Вчера беше много готин ден за мен! :music:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 14:51

TheExorcist написа:
sarafino написа:
Браво и на Резо за страхотната форма. Само гредата в Португалия, го лиши от заслужен хеттрик.

Гредата на Джерард от 3-тата ( дузпа, нещо невиждано на ОТ ) го лиши от заслужен хеттрик! Резо е Джерард на нашия отбор!

Честито на всички съотборници, аз реално нямах работа. Вчера беше много готин ден за мен! :music:

Грешиш, пияницо, грешиш :-D
В нашия отбор има само един архитект на успеха и това е негово домакинско величество ТЮЛЕНА ! Ако не му бях дал диригентската палка да оправи домакинската ни форма, сега нямаше да сме шампиони.
Моя е заслугата само дотолкова, че съм склонен към промени и с гъвкаво мислене, към търсене на успеха...
Ако се вкопчиш в капитанстването и решиш , че си най-великия, обаче успехите все не идват, значи има нещо сбъркано в представите ти за самия себе си.
Няма да давам примери с други отбори и в а и в б група
Ти недей да ми правиш кълбенца и плонжове сега с тея вратарски ръкавици, ами си приготви калеври те да изиграеш един мач като нападател срещу мечоците.
Аз ще се отдам на любимото си занимание - да им докарам шизофрения с потоците, от вас очаквам головете.....

Има само един момент, който може да обърка схемата обаче.....
В момента усилено изучавам немски и по-скоро аз съм склонен към шизофрении, шото езика на Гьоте сиеебаломамаматадазнаешпияницомръсна (да, точно такива думи има в немския :laugh: ) ииии не се знае знае ли се :help:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 15:24

ReZo написа:
...Моя е заслугата само дотолкова, че съм склонен към промени и с гъвкаво мислене, към търсене на успеха...
Ако се вкопчиш в капитанстването и решиш , че си най-великия, обаче успехите все не идват, значи има нещо сбъркано в представите ти за самия себе си.
Няма да давам примери с други отбори и в а и в б група...

Großartig, Rezo! Du hast es einfach auf den Punkt gebracht!

P.S. Und viel Spaß noch mit Goethe's Sprache!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 16:46

ReZo написа:
TheExorcist написа:
sarafino написа:

Грешиш, пияницо, грешиш :-D
В нашия отбор има само един архитект на успеха и това е негово домакинско величество ТЮЛЕНА ! Ако не му бях дал диригентската палка да оправи домакинската ни форма, сега нямаше да сме шампиони.
Моя е заслугата само дотолкова, че съм склонен към промени и с гъвкаво мислене, към търсене на успеха...
Няма да давам примери с други отбори и в а и в б група
Ти недей да ми правиш кълбенца и плонжове сега с тея вратарски ръкавици, ами си приготви калеври те да изиграеш един мач като нападател срещу мечоците.
Аз ще се отдам на любимото си занимание - да им докарам шизофрения с потоците, от вас очаквам головете.....

Има само един момент, който може да обърка схемата обаче.....
В момента усилено изучавам немски и по-скоро аз съм склонен към шизофрении, шото езика на Гьоте сиеебаломамаматадазнаешпияницомръсна (да, точно такива думи има в немския :laugh: ) ииии не се знае знае ли се :help:

Ок, ама без пияница само, deal? ;-) Професионален алкохолик е по-проминентната характеристика! :-P

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 16:53

SUBXERO написа:
ReZo написа:
...Моя е заслугата само дотолкова, че съм склонен към промени и с гъвкаво мислене, към търсене на успеха...

Не знам немски, няма да се консултирам в гуглето, но веднага по смисъл не означава ли " Браво Резо, кефат се на Гьоте"??? :unsure: И някаква точка има там...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 16:59

ReZo написа:
TheExorcist написа:
sarafino написа:

Това е хубаво казано. Философът Еманюел Левинас много точно го описва в своята теза За Другия, демек, ти опознаваш себе си и проблемите си чрез другия, един вид виждаш се отстрани!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 17:20

TheExorcist написа:
SUBXERO написа:
ReZo написа:

Не знам немски, няма да се консултирам в гуглето, но веднага по смисъл не означава ли " Браво Резо, кефат се на Гьоте"??? :unsure: И някаква точка има там...

Ти явно ще трябва да прибегнеш до гуглето. Ама важното е Резо да го разбере. :yes:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 17:39

За контролата - ако нямате нищо против, нека да експериментираме правилата за далечния удар и самостоятелния пробив.

Далечен удар

Състезател има право да добави по една прогноза с пет или повече гола за всяка изиграна прогноза с четири и повече гола (примерно играете 2:2 и може да добавите една прогноза 3:2).
Всеки отбор има право на не повече от 2 далечни удара в мача.

Самостоятелен пробив

Всеки състезател от отбор избира по един допълнителен мач от номинираните потоци и го изиграва с една прогноза. Домакините избират от всички номинирани мачове без петите мачове в съответните потоци. Гостите избират само от петите мачове в съответните потоци. Дублирането на вече избрани мачове не е позволено. Вратарите имат право на 5 избивки.

Тоест гостите избират самостоятелни пробиви от долните мачове:, домакините - от всички останали

[C - 17:00] 10105 | Кардиф Сити - Ливърпул [Англия-ВЛ]
[C - 16:30] 10205 | Щутгарт - Хамбургер [Германия-1]
[H - 16:00] 10305 | Удинезе - Сасуоло [Италия-А]
[H - 20:00] 10405 | Валенсия - Виляреал [Испания-1]
[H - 22:00] 10505 | Монако - Лил [Франция-1]
[C - 17:00] 10805 | Чарлтън - Бърнли [Англия-Ш]
[H - 17:00] 20705 | Олянензе - Насионал Мадейра [Португалия]
[H - 13:30] 20905 | Генчлербирлиги - Елазъгспор [Турция]
[C - 19:30] 21005 | Панатинайкос - Аполон Смирнис [Гърция]
[C - 19:15] 21205 | Луго - Рекреативо Уелва [Испания-2]
[C - 16:00] 21305 | Новара - Карпи [Италия-Б]
[H - 20:00] 21505 | Химнасия ЛП - Сан Лоренсо [Аржентина]