Моля контролният орган да провери коректността на разпределението на мачовете. От постинга на капитана на домакините личи, че нещо е правено на ръка. Явно времето не е стигнало.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Разпределението на домакините е пуснато след 21 часа, което го прави невалидно. В главната тема на мача всичко е коригирано и са дадени съответните наказания за допуснатите нарушения.
Между другото чак сега виждам, че има съвпадение между белгийския мач в невалидното разпределение и избрания служебен. По правилник домакина получава първия нечетен мач в съответния поток, така че става въпрос за случайно съвпадение.
Разпределението на домакините е пуснато след 21 часа, което го прави невалидно. В главната тема на мача всичко е коригирано и са дадени съответните наказания за допуснатите нарушения.
Между другото чак сега виждам, че има съвпадение между белгийския мач в невалидното разпределение и избрания служебен. По правилник домакина получава първия нечетен мач в съответния поток, така че става въпрос за тънък познавач на правилника.
Киану от Reаl Greеn нахлува на терена на нашия мач и ... услужливо избива удари на Нивата..., защото нашия вратар го няма ... аз вече не знам какво се случва този ... тираж в Пмл

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
докато се смея още на корем се зачудих дали не трябва да се бие наказателен удар срещу RG заради намеса , но се оказа че те не играят този кръг, а и не играят в нашата група
Значи просто на човека му се е доиграло и е видял празно място в някой отбор (като в квартала - влиза от тея, които са по-малко ) и е сложил ръкавиците и само можем да му благодарим
Да видим сега кое е повече - две ПСУ-та или една дузпа.
а сега задачата става сложно неравенство с много неизвестни не знам псу или дузпа ще ви дадат .. ( И ако Киану пак влезе да я избие - тогава дали пак ще ви дадат дузпа/псу ? ) с 2 фаула но без вратар и с дузпа срещу нас - какъв трябва да е знакът на неравенството: >, <, = ,
Последна промяна xDr на 26.11.2016 17:52, променена общо 2 пъти
Никакви! Нито на тренировка се яви, нито ми е писал други лични.
С Мейджъра комуникираме на мейл. Оплака ми се, че в Шотландия бирата не му харесвала. Иначе ми е казал, че няма да влиза тук, така че и за резерва на го броя.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Прочетох ви коментарите и като нов отначало нищо не разбрах, после пак ги прочетох и щях да падна. Кеану братко дай си адреса и веднага ти пращам два литра каберне. Таман е станало ,вчера с кръстника го пробвахме.
Прочетох ви коментарите и като нов отначало нищо не разбрах, после пак ги прочетох и щях да падна. Кеану братко дай си адреса и веднага ти пращам два литра каберне. Таман е станало ,вчера с кръстника го пробвахме.
преди да се почерпите го питай .... дали знае къде ни е вратаря и кой го отвлече
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения