# [16282007] ● EXTREME ZOMBIES [1:1] CRAZY BAND ● (ПМЛ 'Б' лига, Плейофи II, реванши)
Автор
Съобщение
Mandor
(The Mummies)
# [16282007] ● EXTREME ZOMBIES [1:1] CRAZY BAND ● (ПМЛ 'Б' лига, Плейофи II, реванши) | 21.04.2017 16:15
FT ======================================================================================== EXTREME ZOMBIES 1:1 CRAZY BAND ● ПЪРВИ МАЧ1:3 ========================================================================================
Последна промяна: [Н - 20:30]
Последна промяна Mandor на 23.04.2017 20:27, променена общо 8 пъти
Имам 5 минути свободни да се ядосвам и се чудя кой от петте мача където не ги хванахме беше хващаем? Дори в повечето не успяхме да хванем дори и знака. Шанс или толкова си можем! Явно и догодина ще се радваме на емоциите на втора група,която с нищо не отстъпва на първа( което се вижда и в турнира за купата). Само където участниците са по-малко, съответно по-малко мачове. Петте минути приключиха, животът е хубав! Хайде наздраве
извинявам се отбора, но просто нямаше как да пусна снощи, много лошо се развиха нещата заради една каръшка седмица отиде сезона, но се надявам догодина живот и здраве да опитаме пак и да не се предаваме, рано или късно ще влезем в горната дивизия

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Успех на бандата в опитите им да се завърнат в първата група. Терми и сие го заслужават!
... Благодаря, Дяволе! Доста странен сезон беше този. И на Вас успехи, потенциала го имате, дано и Фортуна да е по-щедра към Вас следващия сезон.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: # [16282007] ● EXTREME ZOMBIES [1:1] CRAZY BAND ● (ПМЛ 'Б' лига, Плейофи II, реванши) | 23.04.2017 20:30
Diavolo написа:
безумен пропуск на Утрехт. Ако си бяхме вкарали нарисуваните положения сега нямаше да говорим за следващия сезон.
А защо не ги вкарахте като са били нарисувани?
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

juve
(Extreme Zombies)
Re: # [16282007] ● EXTREME ZOMBIES [1:1] CRAZY BAND ● (ПМЛ 'Б' лига, Плейофи II, реванши) | 23.04.2017 20:45
SUBXERO написа:
Diavolo написа:
безумен пропуск на Утрехт. Ако си бяхме вкарали нарисуваните положения сега нямаше да говорим за следващия сезон.
по принцип дявола на моменти си приказва ей така за спорта, то ако ставаше така щяхме всички да сме милионери от залози например а какви странни неща стават по терените не истина, всичко си е тото и късмет справка тия мачове които е дал завършват с оувър и нехващаем знак, за утрехт е прав де че е пропуск и щяхме да бием 2:1, но пак отпадаме заради първия мач, където не заслужавахме да паднем 3:1, но фортуна така е решила, нищо не може да се направи
Последна промяна juve на 23.04.2017 20:48, променена общо 1 път

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: # [16282007] ● EXTREME ZOMBIES [1:1] CRAZY BAND ● (ПМЛ 'Б' лига, Плейофи II, реванши) | 23.04.2017 23:48
SUBXERO написа:
Diavolo написа:
Ти си гледай мечките, ок? Аз не съм нападател, че да ме питаш мен.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения