Автор |
Съобщение |
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 15:09 Мнения: 29563 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Сериали 4 | 19.09.2024 16:50
Изгледах епизод 1 от сезон 2 на Кралят на Тълса със Слай. На Шеридан. Добър старт! https://www.imdb.com/title/tt16358384/Изгледах и сезон 4 на Кметът на Кингстаун с Джереми Ренър пак на Тейлър Шеридан. https://www.imdb.com/title/tt11712058/Не съм сигурен ама май е последен сезон. Поне по начина по който завърши ама не съм търсил за инфо. Дано да е последен сезон, защото според мен този сезон беше най-слабия дотук и вече прекалено много преекспонираха всичко. Освен това се изтърка. Лично според мен това е и най-слабия сериал на Шеридан. Но слаб по неговата твърде висока скала. 7.0 от 10. крайна генерална оценка.
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 15:09 Мнения: 29563 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Сериали 4 | 06.10.2024 11:48
The Lord of the Rings: The Rings of Power сезон 2
Добър сезон! Останах изненадан, но не чак толкова. Просто бяха длъжни да направят нещо по въпроса и явно това е максимума, който могат да изтискат. Очаквах повече от последния епизод, сякаш пикът им беше предпоследния. И сега някак си ми стоеше твърде 'мех' Но въпреки това ми хареса заради Саурон и как запрати в пропастта Галадриелчето. Пък така и направи услуга и я видяхме след това в бяло и еволюирала. Надявам се от сезон 3 само да се усмихва и да не говори или хайде много рядко, колкото да каже там някаква мъдрост. И разбира се, че никога повече не трябва да вади меч. Това само по себе си беше най-голямата грешка на продукцията. Не само в избора на актрисата, но и за това че я превърнаха във воин.
Хареса ми и началото с джуджетата и Балрога, беше внушително. Жалко за Крал Дурин, но беше ясно. Падението на Хазад-дум и Нуменор сигурно ще са в сезон 3, ама не знам как я мислят като цяло с концепцията. Би трябвало краят на сезон 5 (нали така са планирали, аз обаче се съмнявам да изпълнят квотата) да съвпадне с началото на Задругата на пръстена. Поне на мен така би ми харесало, а те какво ще направят не знам. Умишлено се старая да не чета материали или да слушам ютюб видеа, за да ми е интересно какво предстои и т.н.
Иначе аз като заклет толкинист, изчел и изгледал всичко никога няма да харесам истински този сериал, но със сигурност след този втори сезон ми се оправи вкуса в устата и започвам лекичко да ги харесвам и да се усещам как съм инвенстиран в случващото се. Но не биваше, просто не биваше да ни показват Гандалф в тази епоха и времена. Колко хитро обаче използваха името му, хаха. Това византийци и финикийци репи да ядат.
Най-досадните арки за мен бяха всичките сцени с Галадриел, с хобитите и вълшебника (винаги ми е скучно и досадно като ги покажат) и след това с хората в Нуменор. Никога не съм харесвал хората във вселената на Толкин. То няма и за какво. Само и единствено Арагорн.
Безспорната звезда на сериала е Чарли Викърс, невероятен е просто. Топ злодей по всички показатели. А колаборацията му с Чарлс Едуардс беше истинска наслада за окото. Хареса ми и каста за Том Бомбадил. По принцип той не би трябвало да е толкова пряко замесен в тези събития, той си е нещо като наблюдател, ама все пак е помагал и на нашите хобити в оригиналнат история, така че хайде приемам. Джуджетата са си все так топ. Адар също беше много добро попадение за сезона. Като печален антигерой си отиде както и бе редно.
Накрая прекалено засилен щастлив край, твърде самоцелно направен, а за тези времена не бива да е така. Трябва да е обратното. И как така всички оцеляха? Специално Арондир визирам, но не само. Иначе той ме кефи, имам предвид актьора и присъствието му в сериала. Обаче вече е ненужен и очаквам в скоро време наистина да го убият след някоя геройска жертва.
Като цяло сезон 2 ми хареса и му давам една 7-ца.
|
  |
|
 |
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 08:02 Мнения: 11292 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Сериали 4 | 06.10.2024 13:02
Аз тотално изпозабравих кой, кое, какво, що от първия сезон. Ето затова предпочитам да гледам сериали със сериозно закъснение, но затова пък яко на парче. В момента правя точно това с един друг сериал, за който ти наскоро писа тук, но ще коментирам едва след като го изгледам.
Иначе за Пръстените, май ще е по-добре да изгледам наново първия сезон, че да стане спойката.
_________________ GREEN AND GOLD 'TIL THE CLUB IS SOLD!
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 12.11.2024 18:39
The Penguinhttps://www.imdb.com/title/tt15435876/Може би сериалът на годината. Този сериал е истински урок за всички как се прави качествена телевизия. Сериал, който няма нужда от никакво продължение и дано няма такова, за да не се повтори провалът с Жокера. Вярвам, че няма, все пак е минисериал (не че това е гаранция, но все пак). От първата до последната минута в този сериал всичко е свързано и има смисъл. Изключително добре изградени персонажи, а специално Пингвинът по начина по който са го написали тук се превръща в един от най-завършените злодеи в историята на киното и телевизията. Истинско зло, чак да те побият тръпки. Краят е БРУТАЛЕН! Горещо препоръчвам! - 9.0
|
  |
|
 |
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Сериали 4 | 13.11.2024 08:53
Ще се напъна да го догледам. Дотук съм изгледал първите четири епизода и честно казано, върви ми твърде мудно.
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 20.11.2024 20:21
Приключих със сезон 2 на Tulsa Kinghttps://www.imdb.com/title/tt16358384/Ако някой все още не знае за сериал или се колебае да се мята. Хареса ми и сезон 2. Може би една идея по-малко от сезон 2, но и той беше вдигнал летвата твърде високо. Драма, комедия, каубои, гангстери. Абе от всичко по много. Препоръчвам. - 8Стартира нов сериал, пак дело на Тейлър Шеридан. С Били Боб Торнтън в главната роля. Landmanhttps://www.imdb.com/title/tt14186672/Първите два епизода са качени в СкайШоутайм. Би трябвало да ги има и в торентите. Действието се развива в Тексас и се разказва за петролния бизнес, който е на 7 място в света по приходи, но както казва главния герой, първите 6 в света използват горивото от тях. Шокирай се от пилотния епизод. Изобщо не очаквах това което се случи. Дойде ми като гръм от ясно небе... Не издавам повече. Добър каст, добра визия и супер сценарий и диалози. Сериалът има 'вайб' на социалните трилъри на Артър Хейли, ако сте ги чели. Аз понеже съм му фен и съм изчел цялото му творчество. Разликата е, че Шеридан набляга повече върху личностите, персонажите и не акцентира чак толкова много в детайла. А може. И трябва. Ако направи нещо като напречен разрез на петролния бизнес за милиарди и как обикновени хора плащат с живота си заради небрежност или невзети мерки по безопасност, то само ще спечели. Препоръчвам с две ръце. Не очаквайте екшън обаче, но пак е много интересно. Просто от нищото те кара да съпреживяваш с героите му. И всичките му герои са сиви. Не са черни, нито бели...
Последна промяна Diavolo на 20.11.2024 20:21, променена общо 1 път
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 25.11.2024 08:10
Arcanehttps://www.imdb.com/title/tt11126994/Изгледах сезон 2. Затвърди се първоначалното ми мнение, че това е една от най-великите анимации за възрастни за всички времена. И давам твърда деветка по десетобалната и то след два сезона, което е рядкост. Даже щях да зашия 9.5, но няма как след като емоционална бях разбит отвсякъде. Изключителна работа на всички нива. Да не изреждам. Всички по веригата. Горещо препоръчвам, но и ви съветвам да се запасите с валидол, кърпички и нещо твърдо...
Последна промяна Diavolo на 25.11.2024 08:10, променена общо 1 път
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 25.11.2024 11:58
Fromhttps://www.imdb.com/title/tt9813792/Изгледах сезон 3. Сериалът е подновен за сезон 4, като първоначалния план е за история в пет сезона. И че не се пишело на парче и според нагласите на феновете... Но както се казва ще видим на финала. Сериалът е микс от хорър, научна фантастика и мистерия с много увлекателна история и отлично развити герои за които ти пука (поне на мен). Ако все още има колебаещи се, мятайте се на клонката! Следват спойлери за сезона и най-вече финалът му:- >>>>
- Шокирах се за Джим!!!
Неее! ОК, беше ми някъде по средата, всеки случай не и сред любимците, ама все пак... Хмм, дали не отварят пътека към събиране на сродните души, Табита и Джейд? За мен няма връщане назад, мъртъв си е. И дано да няма спасявания, че ще олекнат. Трябва да има някаква тежест. Рядко умират главни герои. Макар че Джим не беше чак толкова главен... А Джули (сценаристите най-вече разбира се) да стоят далеч от промените във времето, че ще стане една голяма каша... Но все пак трябва да отбележим, че тази Джули която се появи опитвайки се да спаси Джим е по-малката Джули, т.е. от миналото ще да е.
Е, поне Джим разгада гатанката и умря... Кой да се сети, че са 'ноти' ??? 1-0 за продукцията тук, хаха.
Даааа, за Смайли!!! Не бях изненадан, очаквах точно това да се случи и въпреки всичко бях WTF!! Хохо А физиономията на Бойд беше един път. Искам МЕМЕ! Значи това става когато убият един от тях. Наказват някоя от жените с бременност. Бляк. Поне Фатима остана жива. Е, нали трябва да има дразнители за сезон 4. Ама май Елис както е тръгнало ще я измести от негативната ми класация...
Според мен чудовището в жълто е техния лидер. Главатаря! Може би и най-големия противник на 'Момчето в бяло' което пък трябва да е 'лидера на децата' Сега се чудя дали с мелодията, която изсвириха не 'събудиха чудовищата' един вид да могат да излизат и през деня или през деня може да се появява само техния лидер, в което също има логика. Да има някаква по-голяма сила. Хмм, но ако е така, защо чак сега се появи? Значи все пак е свързано с музиката. Изобщо шоуто е тясно свързан с мелодиите. Да си спомним за музикалната кутийка!
Сара беше брутална! Майкоооо. Ужас. Този сегмент не ми хареса. Даже бях отвратен. Не исках и Бойд да го измъчва, а той му смля ръката, т.е. малко късно беше 'спасен' от Сара. Сега и двамата са в кюпа според мен и не очаквам добър край и за двамата.
Най-важното нещо за мен беше потвърждение на моята теория още от сезон 2, че Табита е Миранда, а Джейд е Кристофър (но без полудяването, макар че то не пречи да се случи...). Оказа се, че имаме прераждане на души във времето и повтарящ се цикъл. Значи, в оригиналното време (все още е неизвестно през коя година се е случило или по-скоро през кой век...) е имало двама влюбени, мъж и жена. И те са се опитали да спасят децата. Може да са били изкушени от обещания вечен живот, но да са отказали или просто да са били наоколо и свидетели на тези извратена и брутална жестокост. Преди Миранда и Кристофър е имало още такива души/герои. Не се знае колко и през колко години се повтаря цикъла. Но основната мисия на Табита и Джейд е да спасят децата. Това е метафорично разбира се. По-скоро да им освободят душите и да изпратят изчадията в ада. Пак метафорично. Тук е големия проблем и загадка. Доколко е научна фантастика и до колко е свръхестествено, защото границата е много тънка.
Кошмар ли е, експеримент ли е, някаква примка във времето ли е (най-логичното нещо). Като ако е такава, то след тази нечовешка жестокост, родители да убият децата си трябва да е освободила тази енергия, за да се получи някаква физична аномалия във време-пространството.
Оценка на сезона: 7.5Генерална оценка: 8.5 / 8.0
Последна промяна Diavolo на 25.11.2024 12:05, променена общо 1 път
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 01.12.2024 21:44
Teacup (2024)https://www.imdb.com/title/tt27031263/8 епизода / продукция на Peacock НФ / Хорър Сериалът е вдъхновен по романа Робърт МакКамън, ''Стингър'' Би трябвало да има сезон 2, но засега не е подновен. В главната роля е прекрасната Ивон Страховски от The Handmaid's Tale. Каста не ми хареса. Ивон е изключение. Неубедителни актьори в ролите. Самата история започна добре, имаше я мистерията и съспенса и изведнъж последва едно голямо пропадане. Има някои по-гадни моменти, има я и интригата, но генерално историята куца. Раздвоен съм дали да ви го препоръчам. Най-добре му дайте шанс и си преценете сами. Аз съм по-скоро разочарован, но не съжалявам, че го изгледах. - 6
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 09.12.2024 14:21
Skeleton Crewhttps://www.imdb.com/title/tt20600980/Епизоди 1 и 2 Мен ме развлича сериалчето. Най-малкото не ме напряга. Дали може да се пропусне? Да, разбира се. А дали ако го гледате ще ви хареса? Не мога да ви обещая, но със сигурност няма да ви ядоса, както някои други сериали на Дисни... Тук поне не виждам пропаганда или пък някакви крайни тъпотии, които са обидни за феновете. Леко, наивно, на моменти глупаво, на моменти пък доста забавно и интересно. Общо взето сериала е като лек/детски вариант на ''Странни неща'' но в Космоса. Главните герои са деца, но каква изненада, имаме си и джедай. :) Интересно обаче този джейдай защо досега не се е измъкнал сам от затвора ами чака на някакви палета да го спасяват... Иначе самите дечица биват. Не ме дразнят. Готини са. Не знам и защо се хейти слончето, на мен ми харесва. Оценка дотук: 7.0 / 7.5
Последна промяна Diavolo на 09.12.2024 14:21, променена общо 1 път
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 12.12.2024 15:01
Superman & Loishttps://www.imdb.com/title/tt11192306/Изгледах последния епизод от последния сезон на това велико шоу. Това беше краят на историята! Няма да издавам нищо, но за мен това е най-добрия сериал на CW! Да, знам, ще кажете луд ли си, къде са Ароу и Флаш? Мхм, аз бих казал дори, че Старгърл е пред тях! НО сега накратко за двата най-популярни сериала. Ами те просто не спряха когато трябваше, не развиха добре героите си (или по-скоро развиха едни супер досадници за сметка на други) и стана една пресготвена манджа, защото започнаха да се водят по акъла на феновете и общо взето осраха и двете велики иначе шоута, които с първите си няколко сезона избиха рибата. Отново за Супермен и Лоис. Имаше си една ясна концепция. Колко сезона, колко епизода и как да разкажат цялата планирана история и как да разгърнат героите си в нея. Ами, получи им се. Аз останах възхитен! С края на този сериал си замина и цяла една ера, за която ние феновете ще си спомняме с носталгия, защото беше част и от нас в рамките на десетилетие. Край на супергероите от Вселената на CW. Супермен и Лоис беше последния мохикан!Оценка на последния сезон и на финала: 9.5Крайна финална оценка на цялото шоу: 9.0 / 8.5
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 20.12.2024 11:50
Yellowstonehttps://www.imdb.com/title/tt4236770/Изгледах финала. Доволен съм! Само две неща не ми се понравиха, едното е по-значимо, а другото уж дреболия ама се надявах на нея... Давам му 9 от 10 на финала и 8.5 на целия сериал. Спойлери:- >>>>
- Цялостно съм много, много доволен от финала на историята и не мога да разбера тези оплаквания в imdb ревютата на епизода, ама те са по-скоро от разни болни Кевин Костнър фенове според мен.
За мен лично отдадоха дължимата почит и на самия Джон Дътън и то няколко пъти. И засилено дори.
Тази свещена земя винаги си е била на коренното население. На индианците. И си отиде там, където трябваше. Това беше казано като закана още в 1883 ако си спомняте.
А думите на любимата ми Елза ме разплакаха на финала.
И сега за двете неща, които не ми харесаха. Хм, хайде да станат три, макар че това третото си е дреболия ама фенщина сега какво да сторя... 1) По-сериозно ми недоволство: Не трябваше Бет да убива Джейми. Все пак е жена. Не че жените не могат да убиват, ама някак си... Примерно Рип както беше дошъл по-скоро да го беше засилил и от инерцията Джейми да си разбие главата (така дори и Рип нямаше да е умишлено убиец). Не че Джейми не го заслужаваше, а и наистина ако беше пратен в затвора, то преди това щеше да издаде за 'Гарата' Но ми се искаше ако може да не е Бет убиецът (въпреки че той на нея най-много навреди). 2) Дреболията, която ми беше важна. Искаше ми се с последния кадър преди надписите както дадоха новото ранчо на Бет и Рип от птичи поглед да се бе видяла закачена на входа табелата 'Йелоустоун - ранчото на Дътънови' Тя нали остана за тях след като Кейси каза, че ще основ свой си бранд. Ама уви, не го показаха. Дали самия Шеридан не се е сетил? Или иска да разгранични децата от баща си и че тръгват по техен си път? Мхмх. 3) Искаше ми се и Лойд да беше приел поканата на Рип и да останат заедно. За това се сетих сега. Съвсем дреболийка, ама аз съм фен на тези неща.
Нямам претенции за нищо друго.
Един достоен завършек, уважаващ и фенове и наратив на един от най-великите сериали в цялата телевизионна история. 
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 21.12.2024 13:41
Приключи още един сериал. What We Do in the Shadowshttps://www.imdb.com/title/tt7908628/Следях си го през последните 6 години, на няколко пъти го препоръчвах. Много забавна сатира на американското общество и не само с една група вампири дошли да завладяват новия свят и техния верен иконом Гийермо. Ще ми липсват! Доволен съм от финала! Препоръчвам! - 8
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 23.12.2024 01:09
Лъвицата, сезон 2https://www.imdb.com/title/tt13111078/Засега няма новини за сезон 3, но това не е гаранция за нищо. Ами странен сезон, със своите възходи и падения, но като тегля чертата смело мога да кажа, че сезон 1 бе доста по-добър. Не е лош сезона, просто Шеридан е вдигнал много високо летвата и започвам да забелязвам едно изчерпване, което между другото е нещо нормално и логично... Явно човека иска да осребри максимално славата си в което също няма нищо лошо. Сериалите му се гледат много в Щатите, така че това е положението. Дори и любимката ми Круз не успа да спаси положението. Не ми хареса новата лъвица, която всъщност се оказа по-скоро газела... Разпиляха се на няколко фронта, засегнаха твърде тежки и важни неща, които не са лъжица за екшън сериал от 8 епизода по 45 минути. Твърде много излишно и протяжно политиканстване при положение, че не това е акцентът и че цялата тази ниша е вкарана самоцелно за излишен реализъм, но така нито се задълбава над едното, нито над другото. Оценка на сезон 2: 6.0 / 6.5Цялостна оцекна на сериала: 7.5
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 23.12.2024 11:02
Dune: Prophecy (2024)https://www.imdb.com/title/tt10466872/Приключих със сезон 1 на най-новото шоу на Max. Голямата новина е, че официално подновиха сериала за сезон 2. Уф, знаех си. Честито ни на нас феновете! С този край на сезона ако не бяха подновили шоуто щях яко да ги пуцам, хаха. Доволен съм! Много силен финален епизод на един много добър откриващ сезон, което за мен си е повече от приятна изненада. Историята крие в себе си много голям потенциал, стига да бъде разгърната както трябва. Е, на прав път са... Отлична оценка за режисурата, историята, каста, визията, декорите. През цялото се чувствах така все едно гледам филм блокбастър, а не ТВ сериал. Стилът е някакъв микс между Вилньов и филмите от една страна и Игра на тронове от друга. Една комбинация, която няма как да не работи. Може би екшъна беше прекалено малко, но смятайте щом почти без екшън е толкова интересно и напрегнато значи сценария е свършил своята работа. Оценка на сезон 1: 8.5Следват спойлери: - >>>>
- Разкри се почти всичко за което аз лично спекулирах.
Но разбира се остана неразкрита голямата тайна, кой дърпа задкулисно конците на Дезмънд? Дезмънд е приносителя на заразата и същевременно и спусъкът, катализаторът! Брутално измислено, но от кой и защо? И явно са знаели, чие дете е? Не може да е случайно. Или пък си е? Ако не е случайно, то това означава, че има пробив вътре в ордена и някой работи за Бен Тлейлакс, Иксианците и машините. Или си е чиста случайност. Дезмънд някак си е оцелял/изплют след среща с пясъчния червей и спасен благодарение на машините. Едно нещо е сигурно, Дезмънд е повече машина отколкото човек. А всъщност не може ли зад цялата тази работа да стои оцелял изкуствен интелект, който да използва Дезмънд, като свой инструмент за джихад срещу хората? Т.е. имаме три варианта, 1) Бен Тлейлакс 2) Иксианците 3) Машините Или имаме съюз между две страни. От едната страна са машините и от другата, Бен Тлейлакс или Иксианците.
Много ми хареса как Тула се опълчи на Валя. Голяма работа е Тула, но за съжаление ще се повторя, че и двете са извършили прекалено много злини, за да им симпатизирам и все пак Тула някак си ми е по-симпатична, защото е по-емпатичната от двете. Но веднага се сещам колко хора изби и отвръщам глава. Ехх.
Очите, които видяхме и ни караха да си мислим, че е 'Бог-императорът на Дюн' от бъдещето, всъщност се оказаха на машина. Това беше интересен туист. Класическа червена херинга, хаха. Разбира се може да се каже, че в това видение имаме и някаква символика и е препратка и намигване също така към това, което ще се случи след хилядолетия... Но само толкова.
С Император Хавик Корино имах проблеми. Че беше толкова слаб и толкова лесно манипулируем. Една жалка кукла на конци. Накрая осъзна колко нищожен се е оказал в голямата игра на вещиците от Бен Джезърит и сам сложи край на живота си. Поне любовта им с Франческа беше истинска, което беше хубаво.
Доротея се завърна в тялото на Лайла и бързо, бързо превзе ордена. Валя и Тула вече нямат място на Уалах IX. Техните зверства бяха разкрити пред всички сестри, а изкуствения интелект, който използваха беше разрушен.
Имаме и две Инез. Истинската се озова на Аракис с Кийран и Валя, а фалшивата (Теодоса) като прикритие на Салуса Секундус.
Хароу Харконен пък се сдоби с компромат срещу Валя. Изобщо Валя в момента е притисната от всички страни. Да видим сега колко голям играч е и дали ще намери начин да се измъкне и да обърне картите на масата...
Много силна сцена беше когато майка и син се погледнаха истински с очи и се ‘видяха’... Настръхнах.
Нямам търпение за сезон 2! 
|
  |
|
 |
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Сериали 4 | 30.12.2024 15:46
Тревожност (2024)https://bnt.bg/news/trevozhnost-332102news.htmlМхм, започвам от финалната сцена. - >>>>
- Не на Манов, а преди това на балкона.
Не знам как да тълкувам тази сцена. Защо по дяволите изобщо ще ни я показват, освен ако не замислят нещо? И за мен имаше нещо в джоба, защо да загатват ако няма? Но не знам, не беше добре отиграна и заснета самата сцена. Изведнъж психото чу някакъв шум и леко се сепна и озърна, после се гледат втренчено, абееее, малко предобриха! И ако няма сезон 2 какво правим сега? Една самоцелна сцена без смисъл оставена да виси във въздуха! Много лошо решение за мен, защото рискът да няма сезон 2 е голям. Ако има такъв, то има смисъл, но не беше добре написано и изиграно!
Иначе извън този финал, самият епизод ми хареса. - >>>>
- Завръщането на дъщерята беше много важно, защото иначе щях сериозно да ги нахраня. От кинаджийска гледна точка щеше да е голям гаф. Затвориха и то щастливо някои от най-важните арки/случаи. Разбра се и че момчето не е присъствало на побоя над момчето гей, както и аз си мислех, това ме зарадва.
Нямаше обаче нещо повече между самите Манови един към друг. Но пък виждам, че те самите са все по-често заедно и лека-полека се преоткриват (сякаш), а сега с прибирането на дъщеря им, още повече и че ще остане при тях, то шансът да се съберат отново и да си дадат втори шанс е голям.
Цялостно сериалът ми хареса, но спокойно мога да мина и без сезон 2. БНТ пак пласираха гледаем и стойностен продукт (вече зависи кой колко и как ще го възприеме и оцени). Замисълът е добър, но със самия проект не са се захванали истински майстори в занаята. Виждам един неизползван потенциал във всичко това. По-голямата част от сценария и диалозите и по-голямата част от каста ми харесаха. Но от друга страна имаха на разположения цели 13 епизода, в които като цяло не успяха да си прокарат идеите, да свържат героите и да ни разкажат повече за главните герои. Липсваше ми и малко повече динамика и напрежение, което не означава екшън сцени. Добър сериал, който по-скоро бих го препоръчал отколкото да не. Оценка за сезона/сериала: 7.0 / 6.5
Последна промяна Diavolo на 30.12.2024 15:46, променена общо 1 път
|
  |
|
|