|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
<> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <>
Автор |
Съобщение |
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 08:02 Мнения: 11169 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|
<> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 06.12.2024 18:40
Последна промяна Mandor на 08.12.2024 22:12, променена общо 9 пъти
|
  |
|
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 15:09 Мнения: 29441 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 09.12.2024 12:16
Все се каня да пиша ама все отлагам или забравям или не намирам време. Няма ли някой маниак да се захване като хората (ама трябва да се гледат и дирските години) и да извади една пълна статистика като хората, защото играта го заслужава. Нещо като моята историята за Тенисманията. Което лично за мен е второто най-велико нещо правено в българския интернет (визирам онлайн игри за чест и слава) след ПМЛ разбира се. А от двете само ПМЛ все още е жива. Аз между другото не съм се отказал, просто не можах да сформирам отбор, простичко е. Т.е. евентуално догодина можем да се завърнем, ако на моите хора им се играе. Какво имам предвид: 1. Брой шампионски титли (и да са изписани годините) 2. Брой купи на ПМЛ (и пак години) 3. Брой суперкупи (пак) 4. Международния турнир дето го играхме срещу англичани и какви бяха там други не помня. Все пак беше голям хайп тогава и доста се изписа. 5. Голмайстори (пак) + вечна класация на голмайсторите 6. Вратарски избивки (пак) + вечната класация 7. Рекорди (най-голяма победа ; най-голяма загуба ; най-резултатен мач ; играч с 5 гола ; играч с 4 гола ; най-много хеттрици ; вратар с 4 избивки и т.н. ; най-убедителна титла ; най-много победи ; най-много загуби ; най-малко загуби ; най-малко победи ; същото като домакин ; същото като гости ; най-много поредни мача без загуба ; най-много поредни победи ; обратнот в негативен план и още и още от типа 'най-най) Всичко това ще отвори много играта. Не може без това, разбирате ли? Някак си стои голо и не знам, просто не е същото. п.п. Между другото съм готов да помагам, но само ако сме много хора и всеки си гледа различни неща. Т,е, Иванх хваща това, това и това. Петкан хваща онова, онова и онова. И т.н. Или да съм резерва, че имам страшно много ангажименти към Бг мамата. Но пък ако никой не се навие, по дяволите ще направя всичко сам, ама ще е доста бавно и не обещавам краен срок.
Последна промяна Diavolo на 09.12.2024 12:18, променена общо 1 път
|
  |
|
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 09.12.2024 12:41
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
  |
|
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 15:09 Мнения: 29441 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 09.12.2024 14:23
Не, не, мерси. Късно е вече, сезонът е започнал, а и никой не се сети да ме поиска, така че няма как да стане сега.
|
  |
|
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 08:02 Мнения: 11169 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 09.12.2024 16:05
Аз лично съм все още в потрес, че се отказа от БЛ след петия кръг. Хич, не ти отива, да знаеш! Не че не го знаеш де...
Иначе по горната тема, аз още преди години реших да направя нещо подобно, дори малко високомерно тогава отклоних предложението на Шифтъра да ми помогне, освен всичко останало понеже не знаех кога и как ще успея да намеря необходимото време, но най-вече понеже исках да си избистря концепция относно лейаут, подредба, екстри и много много други детайли.
Кофтито е, че все още нямам концепция, а времето стана още по-малко. Но не съм изгубил надежда де.
_________________ GREEN AND GOLD 'TIL THE CLUB IS SOLD!
|
  |
|
|
goro_levskara
(Underground)
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 09.12.2024 16:21
Много трудна работа е това, но не е невъзможна. Аз имам пълна информация за Undergorund, що се отнася до мачове, резултати, голове, избивки и статистиката - срещу останалите. Освен това имам и за това в кой поток, колко гола сме вкарали, както и кой резултат в наши мачове се е получавал най-често. Като това е от първия сезон на ПМЛ, а аз се включих значително по-късно. Но мисълта ми беше, че всичко това съм го събирал с години и ми е отнемало много време. Ако се захванем, да се има предвид, че няма да стане с магическа пръчка и ще си има доста работа. Като най-трудно ще е при сезоните преди Швабата да автоматизира нещата, в които трябва да се отваря всяка тема. Освен това в такива случаи е хубаво да има и проверка след това от друг човек, тъй като работата с толкова много цифри, предразполага към грешки. Казвам това от личен опит с ежедневна работа с цифри и таблици. Но съм съгласен да се включа, би било много полезно.
|
  |
|
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 09.12.2024 20:01
Няма да е чак толкова трудно ако се съберем повече хора, все ентусиасти и педантични и всеки като си отговаря за строго определен 'сегмент' и разбира се без някакъв краен срок, никой няма да ни пришпорва, но все пак нека да е готово най-късно за края на сезона или за началото на следващия възможно най-късно като срок.
Шваба, Пропуснах кръг без да искам и това допълнително ме демотивира. И без това бях изостанал доста и с това чаша просто преля. Не е нарочно. Но имай предвид, че и в бирената лига и в британиадата участвам само от уважение към вас (същото е и за Манията - играя за да давам пример и нищо повече). Не са ми интересни вече, просто защото много съм ги печелил и общо взето ей така праскам. Виж искам много да спечеля, требъл лигата ти, абе онова с прогнозите преди първенствата, аз по принцип там съм много силен и си печеля не рядко от букитата ама не знам защо така при теб не ми върви в играта :/
Последна промяна Diavolo на 09.12.2024 20:01, променена общо 1 път
|
  |
|
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 13:22 Мнения: 3059 Местоположение: София
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 09.12.2024 21:21
Дяволе, не че нещо, но повечето неща, които искаш, ги има от години.... Архив с резултати и класиране от всички сезони 2002-2018, вкл. статистика по сезони - линк. Алея на славата с всички шампиони и носители на Купи до 2020 - линкГолмайстори и вратари за съжаление са безвъзвратно загубени в дира, но за останалите неща който има желание, сравнително лесно може да ги прехвърли от сайта (който никой не посещава) към форума и да добави и за следващите няколко сезона до настоящия.
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 10.12.2024 00:50
Това в сайта е едно добро начало. Но първо трябва да се подреди, после да се разкраси и да е тук е отделна секция.
|
  |
|
|
goro_levskara
(Underground)
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 10.12.2024 11:58
Това въобще не е така. Темите в дира си стоят и са налични, но както казах и по-горе, ще отнеме много време за изваждането на необходимото инфо. Давам линк към произволна тема, за да видите... ЦЪК
|
  |
|
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 10.12.2024 12:38
|
  |
|
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|
Re: <> [ПМЛ LiveScore ~ S24W11] ПМЛ Лига, X кръг (FT) <> | 10.12.2024 13:15
Тук май има обобщена информация за първия кръг: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=prognozifutbol&Number=1937435605&page=326&view=collapsed&sb=5&part=Поразрових се малко и мисля, че можем да обявим за първи гол в историята на ПМЛ голът на играча на UNDERGROUND Нейви Бабелсберг - Хановер 1:3. Мачът е игран от 13:00 местно време в събота, 09.03.2002 и в 85та минута е оформен крайния резултат (тоест преди 14:45). От другите мачове с известни начални часове в Бундеслига 1 мачовете почват 14:30 местно време и през вторите полувремена се оформят крайните резултати, в Шотландия почват в 15:00 (което май е 16:00 спрямо Германия). За съжаление за Италия, Испания и Белгия не намирам инфо за начален час на мачовете, но предвид традицията в това отношение - силно се съмнявам някой мач да е почнал по-рано от този във втора бундеслига. От отменените голове този на Нейви (Сервет - Санкт Гален 2:2) е игран от 18:30 местно време, а този на ЛюбоПенев (Кристъл П - Уотфорд 0:2) - от 15:00 местно. Съответно този гол на ЛюбоПенев пък е първия отменен. Остава да видим на кого е първото спасяване, първата дузпа и първото вкарано ПСУ.... :) :)
|
  |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|