Жоре, кои първенства мразеше, че съм забравил? :)))
Пускай смело Напоследък се специализирам в екзотики, като Египет примерно, иначе и на Блуфи го написах, мразя да седя до три часа след полунощ за да разбера крайния резултат. Иначе и в шеста на Азърбейджан ако ще да е, има ли залози, значи е интересна
Поздравявам гостите ни, че идват да играят Истински ПМЛ футбол, а не да чакат тотото да ги огрее. Виждам пропуск в един от мачовете, които съм им дал, но няма безгрешни хора. Надявам се на хубав мач с много положения. Нека по - добрия победи
Жоре, ние винаги сме се стремяли да играем ценителската, нито в едната нито в другата крайност. Само дето не го тръбим с и без повод като някои гонз... ъъъ... съфорумници.
Ааа да, и малко по-успешно от въпросните...
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Не знам кой пропуск визира Жорето, може би 0:1 на Бурса, но категорично не мога да се съглася с подобно твърдение - троен мач, изразен гол-гол, на двойна прогноза - 0:1 не може да е никакъв пропуск.
Иначе Тисипито се метна като риба на сухо на жабарския, пък топката го уцели по главата и ето ти спасяване :))) Това прави и голямата разлика до момента, но има още много мачове до края, имаме всички шансове да обърнем.
п.п. Ех, Шваба, Шваба - и ти ли, Бруте?!?! Стремели!
Не знам кой пропуск визира Жорето, може би 0:1 на Бурса, но категорично не мога да се съглася с подобно твърдение - троен мач, изразен гол-гол, на двойна прогноза - 0:1 не може да е никакъв пропуск.
Не бих си позволил да коментирам отиграванията ви в даден мач. В случая визирах моя грешка и наличието на мача Уотфорд-Борнемут, който не трябваше да ви давам и е хубаво, че не излезна. Иначе Саше бележи прогрес на вратата и ни се превръща в основен играч на този пост. Дано продължи в същия дух, сезонът е дълъг. Мачът още е в центъра, но все още имаме предимството с отбелязания гол.
И гръцкият им се размина на косъм. Дотук не можем да отречем на съперника, че ни надиграва... Като цяло имаме по-силни прогнози (по мое мнение) второто полувреме, ама да видим
Не бих си позволил да коментирам отиграванията ви в даден мач. В случая визирах моя грешка и наличието на мача Уотфорд-Борнемут, който не трябваше да ви давам и е хубаво, че не излезна. Иначе Саше бележи прогрес на вратата и ни се превръща в основен играч на този пост. Дано продължи в същия дух, сезонът е дълъг. Мачът още е в центъра, но все още имаме предимството с отбелязания гол.
TCP-то ни е основен играч, научи се на вратата и са прави враговете да скръцат със зъби - кофти е, като заключи вратата! Мисля нямаме гол вече пети мач!
Иначе Тисипито се метна като риба на сухо на жабарския, пък топката го уцели по главата и ето ти спасяване :))) Това прави и голямата разлика до момента, но има още много мачове до края, имаме всички шансове да обърнем.
п.п. Ех, Шваба, Шваба - и ти ли, Бруте?!?! Стремели!
Понеже отделям известно време преди всеки мач за срещите които бих избил и лично се засягам когато някой коментира прогнозите ми, особено в посока "мятане на сухо" и т.н. само ще те попитам: - При положение, че последните мачове на Ливорно като гост са 3:0, 1:3, 2:1, 2:1, 4:1, 3:1 , за чий уй бих избил резултати като 1:0 и 1:1 ?
Последна промяна TCP/IP на 27.02.2016 22:49, променена общо 1 път
Абе следващия път като ти боднат с дубъл 1:1 на някой подобен "статистически издържан" оувър мач, не знам чий ще е хуят, ама знам кой ще стане на кълбенца :)))))
Абе следващия път като ти боднат с дубъл 1:1 на някой подобен "статистически издържан" оувър мач, не знам чий ще е хуят, ама знам кой ще стане на кълбенца :)))))
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения