Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.03.2024 17:45



Отговори на тема  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Левски 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 11791
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   29.09.2020 13:16


УЛ , при всичките им трески, нито са престъпници, нито са точили клуба. Конфликтът е на принципна основа.

_________________
Изображение


 
(Thug Slugs)
Аватар

Регистриран на: 15.07.2012 20:56
Мнения: 5070
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   30.09.2020 14:08


УЛ изобщо не са цвете за мирисане. Там са бившите Южна Дивизия, Синя Хунта и част от СЗ. Всъщнот напрежението ескалира, когато СЗ се разцепиха. Съответно тея дето отидоха към УЛ знаят много неща от кухнята на СЗ и оттам идва напрежението. Иначе сега СЗ го играят, че едва ли не вече не се занимават с наркотици и едва ли не не са те виновни за всичките свастики, бомби, глоби и лишавания от домакинство дето ги имаше през годините. Основната им игра беше да правят бизнес с клуба, само че не им се получи, нито с охраната, нито с магазина. Именно затова в момента през НКП искат да се изкарат света вода ненапита. Другото, което мен лично ме дразни, е че имат влияние в Тръст "Синя България" - 1/3 от ново-избрания УС на ТСБ са дефакто НКП-СЗ.
По отношение на конкретния бой, мисля, че СЗ са били изключително подготвени за него чрез полицията. Факт е, че само членове на УЛ са арестувани. Освен това личното ми впечатление е, че Младежа е човек, който има връзка с куките. Постоянно говори все нещо с тях преди и след мачове. Имайки предвид миналото му и какъв е, няма да се учудя ако си е техен човек.

Обаче ми харесва реакцията на клуба - да не се продават билети за гостуванията на хора, които нямат абонаментни карти. Винаги съм казвал, че срещу хулиганството не ефикасно само да има полиция. Важно е да се ударят икономически, защото т.нар. ултраси не обичат да дават пари и са свикнали на безплатното да им е като даденост. Да видим дали всеки е готов да даде от тях по 200-300 лв на година, за да има възможност да ходи и на гостувания. При провинение - отказ от продажба на аб.карта за следващия сезон и така.


 
(The Grizzlies)
Аватар

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 11791
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   30.09.2020 16:53


Започна кампанията с членските карти. Аз си заявих една сребърна. Не е много, но покрай другите ми харчове и толкова е добре.

_________________
Изображение


 
(Thug Slugs)
Аватар

Регистриран на: 15.07.2012 20:56
Мнения: 5070
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   30.09.2020 17:42


Vendome написа:
Започна кампанията с членските карти. Аз си заявих една сребърна. Не е много, но покрай другите ми харчове и толкова е добре.


Най-накрая го направиха. Сега ще видим колко обичат Левски. Стенли, не е ли по-добре "Семейна" да вземеш, макар и по-скъпа? Някои приятели коментираха, че по-добре да вземат "Семейна" пред "Златна" макар, че са на една цена.

Аз лично заради това, че май се очертава да имаме скоро и генерален спонсор, мисля да си взема официалния екип, докато е още без реклами + бронзова. И без това им набих поне 300-400 лв преди това за аб.карта и дарения, мисля, че в крайна сметка не трябва тоя клуб да ни точи семейните бюджети, колкото и да го обичаме.


 
(The Grizzlies)
Аватар

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 11791
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   30.09.2020 17:44


Е жена ми не се вълнува от Левски и това означава аз да дам 200 лева. Баща ми ще си купи, но не го знам каква.

_________________
Изображение


 
(The Grizzlies)
Аватар

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 11791
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   03.10.2020 23:24


Братята Цоневи с тежки контузии, Спиерингс логично продаден и пак се връщаме в изходна позиция.

_________________
Изображение


 
(Thug Slugs)
Аватар

Регистриран на: 15.07.2012 20:56
Мнения: 5070
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   04.10.2020 11:15


Баси малшанса с контузията и на Боби Цонев. Определено много тежък удар, а тепърва предстоят тегавите мачове.

Иначе много слаб мач вчера. Почти нищо креативно от халфовете. Славчев - тепърва има да влиза във форма. Краев - за първи мач се представи добре, но не успя да помогне с креативност. Даске - активен, но безидеен. Дано в паузата успеем да коригираме нещата там.
Жалко, че не победихме, защото това щеше да даде допълнителен импулс с членските карти.


 
(Крива Нива)
Аватар

Регистриран на: 20.05.2012 18:28
Мнения: 9586
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   17.10.2020 11:49


Едно си Сираков знае, едно си бае. Пак наказва футболист с "гледане на видео". И какво ще спечели Левски от цялата тая работа? Ок може би не е постъпил тоя т.нар. Стаси коректно предвид тежкият момент, обаче като не му се играе във Бундеслига 2, що пък трябва зорлям да ходи там? И ся като почне да "гледа видео" и кво? Левски няма да намерят отбор да вземат пари за него през Януари, а той ще избяга при първа възможност. Т.е. ситуация в която и двете страни губят. :dunno:

_________________
Изображение


 
(The Grizzlies)
Аватар

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 11791
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   17.10.2020 12:05


На адаша ми му мътят главата за големи пари в Турция. Иначе, това на Сираков е глупост.

_________________
Изображение


 
(Real Green)
Аватар

Регистриран на: 01.07.2012 08:22
Мнения: 3827
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   31.12.2020 11:18


То май и при нас е подобно положението с парите от Инджов...

Цитат:
Нов морал със стари спонсори

Не, няма смисъл да анализираме как и защо Левски получи новия си генерален спонсор. Който всъщност не е никак нов и вече доста години солидарно се грижи да не помръкнат съвсем сините усмивки.

Тази дискусия стана скучна и малко неловка. Достатъчно е да си спомним скандалните разкрития на Васил Божков и символичното връщане на акциите - там, откъдето ги е взел. Както и да хвърлим бърз поглед върху актуалните обществени поръчки с участието на новия-стар спонсор.

Ако случайно падате от небето - само няколко дни преди щастливата развръзка Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) разреши на концесионера изключителното право да оперира на летище "София". Спонсорът не просто е акционер във въпросното дружество, но и ще строи третия терминал. Проект за стотици милиони, точно както и лот 1 на магистрала "Европа", по който работи усилено.

Няма лошо, все някой трябва да ги печели тия пусти поръчки. Може би има и някаква логика строители на ключови инфраструктурни обекти да рекламират дейността си върху фланелки на футболен клуб? Ако сте специалист по маркетинг, този въпрос ще ви държи буден по цели нощи.

Любопитно е и дали компанията спонсорира спорт извън Левски, защо не организира официална церемония по случай новото-старо партньорство и кога точно ще се похвали с него - на сайта си или под друга форма... Но всичко това ние много добре го знаем. Макар че е особено тежък случай, Левски далеч не е единственият български футболен клуб, финансиран по схемата "дай, за да ти се даде".

А защо е така... оф, дълго е за обяснение, но най-общо е свързано с избори, протести и така нататък. Струва си обаче да обсъдим теми като лицемерието, късата памет и стокхолмския синдром.

Точно седем месеца преди сключването на мечтания договор Наско Сираков гостува в предаването "120 минути" на bTV. Сочеше към небето, тропаше по масата, насълзяваше си очите - беше си донесъл целия инструментариум. По-важното е, че анонсира пълна промяна на модела. Обеща чист и свят Левски, който вече ще се простира според чергата си и няма да търси помощ от "най-добре приетия политик в Европа". Е, освен по логистиката.

"Клубът трябва да създаде структура, която проактивно да търси рекламодатели, а не както е било досега - модел, при който рекламодателите, общо взето, се появяват тук по заповед от някъде", изпъна се по-късно директорът Павел Колев (който пък сега се оказа, че май ще напуска клуба). И след липсата на уточняващи въпроси /кой, кога, как и защо е издавал тези заповеди/ допълни, че Левски прилича на малко дете, което всеки е дундуркал години наред и вече му е време да проходи само.

Последваха горещи месеци на кампании, дарения, шарени графики. Героичните усилия на феновете оставиха клуба над повърхността. Разбира се, заедно с някои други постъпления. Както скрити, така и демонстративно явни.

Но важното е, че много хора повярваха в една красива утопия - свободен Левски, независим от задкулисието. Дори се прокрадна теорията, че някой умишлено стопира опашката от спонсори и рекламодатели, уплашен от отприщената синя любов и енергия. Естествено, теорията се прокрадна съвсем плахо и шепнешком, за да не настъпим някоя мотика. Оказа се, че треперещи ръце са подавали последни левчета само за да се избута до... една концесия. До вдигнатия нагоре височайш палец. До ключовия смс или както там се решават тия работи.

И не, няма никакво значение, че така правят и всички останали. Няма нищо общо кой е дошъл от Ловеч и дали му е създадена специална лига. "Ние сме Левски" е нещо повече от празен лозунг, нали? Когато носиш това име, лицемерието и нагаждачеството не са вариант. Нали? Напразен е всеки урок, останал ненаучен.

Не се ли изясни за тия десетина години, че сами по себе си парите не пълнят нито стадиона, нито сърцата, нито дори витрината в музея? Особено онези пари, дадени насила. Желанието да се връщаш отново и отново при своя похитител отдавна е описано в психологията. Това носи известен комфорт, но отнема всичко останало.


 
(Крива Нива)
Аватар

Регистриран на: 24.07.2012 13:22
Мнения: 422
Местоположение: Пиянде
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   12.01.2021 09:49


С тия последните два трансфера, Насето дали не си плати половината комарджийски дългове, как мислите?

_________________
VENGA BOLUDOS!

:kn: :kn: :kn:


 
(Thug Slugs)
Аватар

Регистриран на: 15.07.2012 20:56
Мнения: 5070
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   12.01.2021 12:09


Оттук най-добре ще разбереш моментната финансовата ситуация в Левски:
http://sinyabulgaria.org/otchet-na-petar-ganev-za-upravlenieto-i-finansovoto-sastoyanie-na-levski/
С две изречения - идеята е, освен Стаси, Паулиньо, да продадем още Робърта и да освободим Насиру, защото получават заплати доста над тавана, а от нидерландеца може да влязат пари. С освободеното перо за заплати ще се привличат свободни агенти, а с парите от трансферите ще се покриват дълговете от които зависи взимането на лиценз от УЕФА.
Това е целта на първо време. След това, живот и здраве, ако влезе още един основен спонсор би трябвало да може да се мисли за покриване на част от дългосрочните дългове или пък увеличаване на разходите.
Общо взето тоя сезон целта е да не изпаднем и да пробваме някакъв пробив през купата.
Другия вече би трябвало да изглеждаме по-добре, но какви ще са ни целите никой не знае, едва ли ще са шампионски.


Последна промяна falkenbach на 12.01.2021 12:09, променена общо 1 път



 
(Крива Нива)
Аватар

Регистриран на: 24.07.2012 13:22
Мнения: 422
Местоположение: Пиянде
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   14.01.2021 09:13


Благодаря за линка, но аз имах предвид не получените, а пропуснатите приходи от тези трансфери.

Защо феновете на Левски плащате за абонаментни и за членски карти на ПФК Левски АД? В какво членувате и какви решения зависят от Вас?

Не се заяждам, интересно ми е.

_________________
VENGA BOLUDOS!

:kn: :kn: :kn:


 
(The Grizzlies)
Аватар

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 11791
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   14.01.2021 13:31


Подкрепяме клуба от любов към него. Това достатъчен отговор ли е?

_________________
Изображение


 
(The Grizzlies)
Аватар

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 11791
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   12.02.2021 08:38


Отиде си може би най-запаленият чужденец левскар - белгиецът Ив Янсенс. Той се бе запалил по Левски през 1995 година покрай мачовете на локалния му клуб Аалст и Левски. Ив следеше всичко случващо се със синия клуб и често идваше да го гледа на живо. Нека почива в мир!! :no: :no:

_________________
Изображение


Последна промяна Vendome на 12.02.2021 08:39, променена общо 1 път



 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   12.02.2021 11:43


Този го знам като образ. Не толкова отдавна в медията на Томислав Русев бяха публикували материал за него.
Интересен случай, което е рядкост.

Не ми направи добро впечатление с една от снимките, няма да навлизам в подробности защо, но не ми се видя много възрастен. Жалко, че си е отишъл сравнително млад.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 
(The Grizzlies)
Аватар

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 11791
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   12.02.2021 14:48


Той беше още един от най-големите колекционери на левскарски артикули.

_________________
Изображение


 
(The Grizzlies)
Аватар

Регистриран на: 05.06.2012 17:22
Мнения: 11791
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   12.02.2021 14:48


Беше на 57 години.

_________________
Изображение


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   17.03.2021 10:24


https://levski.bg/45_godini_levski-barcelona_5-4/

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 
(Thug Slugs)
Аватар

Регистриран на: 15.07.2012 20:56
Мнения: 5070
Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски   |   11.05.2021 12:38


Нов спонсор - BELFRY. Закъпрваме бюджета поне до края на годината. Говори се за милион и половина евро, но някак си не ми се вярва за 7 месеца.
Фирмата пак е австрийска и явно е близка до Strabag.

Иначе откакто чуждестранните ментешоци се ометоха и отвориха място на сините юноши нещата изглеждат по-добре последнит два мача. Дано успеят да понатрупат самочувствие и догодина да стоим по-стабилно.


 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Хостинг