Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.03.2024 12:28



Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
НБА - Януари 2023 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Регистриран на: 15.07.2012 20:56
Мнения: 5070
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   16.01.2023 16:18


alexbg написа:
Трипъл дабълите на Йокич го бутат към МВП, но и помагат на Денвър да побеждава, докато същите трипъл-дабъли на Уестбрук не помагат нито на него, нито на Лейкърс...

Този сезон Йокич се представя една идея по-слабо от предния според мен - 3 точки, 3 борби по-малко средно на мач, но пък 2 асистенции повече. Докато Дончич държи показателите при борбите и асистенциите от миналия сезон, но пък вкарва по 5 точки повече средно на мач. Ако се запазят така нещат мисля, че е време на Дончич да вземе МВП наградата на сезона стига да си класира отбора в плейофите.
Въпреки това Йокич остава фаворит на букитата и експертите.

_________________
В град като София, никой не е невинен!
Изображение


 
(Arlito)

Регистриран на: 20.08.2012 22:17
Мнения: 4911
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   16.01.2023 16:26


albertz написа:
Хванах последната четвърт на Портланд Трейлблейзърс - Далас Маверикс. Блейзърс опрделено ми харесват през този сезон, направили са доста приятен тим.
Гледах ги срещу Юта Джаз, играха много добре, но загубиха незаслужено.
Сега обаче биха Далас със 140-123. Определено съм почитател на Юсуф Нуркич. Иначе Лилард си е на ниво, не знам вече колко сезона изкара там.


Лилард наскоро стана реализатор номер едно в историята на Портланд, а вчера (или онзи ден, те биха Далас две поредни нощи) излезе и на второ място по асистенции, като и в двете категории изпревари Клайд Дрекслер. Далас снощи бяха без Лука и Тим Хардауей, а предния мач пък не игра Крисчън Ууд, в допълнение към контузените вече от сума време Клебер, Фини-Смит и Джош Грийн. Първия мач Блейзърс още отначало поведоха с много и така и не спадна разликата, но снощи цял мач резултатът беше близък, но в последната четвърт разликата рязко скочи на 20 и така си и остана :helpless:


 
Аватар

Регистриран на: 08.06.2012 00:26
Мнения: 14236
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   16.01.2023 17:50


alexbg написа:
...Иначе, извън Чикаго (може би темите е по-добре да се прекръстят на "Булс - месец 2023") ....


Алекс, какъв е тоя коментар от нищото ??? Всеки си пише каквото го интересува, все едно ти в Премиър темата не пишеш 95% за Арсенал. :-?

Не знам тук да има писачи на щат, че да са длъжни да засягат всички отбори.


 
(The Thracian Orphics)
Аватар

Регистриран на: 06.06.2012 10:44
Мнения: 4950
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   16.01.2023 18:30


Ами като цяло мисля, че не повече от 55-60% от мненията ми в ПЛ са за Арсенал. Особено, ако добавим и тези в нарочните теми за Пуул и МанЮ...

Но явно аз грешно съм ви разбирал досега - мислех си, че ти (като живеещ там) и Чаво (като поначало списващ по много спортове и лиги общо, а не конкретно за отбор) се интересувате и си прави ти труда (нещатен, доброволен, безплатен - както почти всичко в тия клубове) да ни запознавате с интересното в НБА като цяло, да споделяте видяното (през своята призма разбира се). Моя грешка - извинявам се...

_________________
БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...


 
Аватар

Регистриран на: 08.06.2012 00:26
Мнения: 14236
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   16.01.2023 19:22


alexbg написа:
Ами като цяло мисля, че не повече от 55-60% от мненията ми в ПЛ са за Арсенал. Особено, ако добавим и тези в нарочните теми за Пуул и МанЮ...

Но явно аз грешно съм ви разбирал досега - мислех си, че ти (като живеещ там) и Чаво (като поначало списващ по много спортове и лиги общо, а не конкретно за отбор) се интересувате и си прави ти труда (нещатен, доброволен, безплатен - както почти всичко в тия клубове) да ни запознавате с интересното в НБА като цяло, да споделяте видяното (през своята призма разбира се). Моя грешка - извинявам се...



е аз напоследък не пиша толкова често, нещо ме мързи :-D но не мисля, че тази тема е станала Булс-тема, то какво да пишеш за Булс - средняшки отбор без развитие. :uuu: Миналия сезон биехме слабите и падахме на поразия от по качествените отбори, тая година като че ли наобратно стана - бихме Бруклин, Милуиоки, Селтикс, ГСУ, Фили, Далас, Маями, а падаме на поразия от слабаци ... както писах преди липсва ни креативността и играта в защита на Лонзо Бол

А Йокич докато не се докаже в плейофите и 100 пъти да стане МВП все тая, същото ще важи и за Дончич .... да сега къртят статистики, ама в съвременни баскет Уестбрук вече доказа, че трипъл-дабъла не е това което беше ...различни схеми на игра, говорихме вече много за стрелбата от тройката, как пик-енд-рол и позицията център се промениха и така ....


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   19.01.2023 14:22


Стряхотен мач межу Далас Маверикс и Атланта Хоукс, шапки долу от мен! Е това е баскетбол, братче. Не мики-маус изпълненията на Уориърс, Хийт, Кавалиърс и други подобни отбори.
В крайна сметка Хоукс победиха със 130-122 като гост. Те водеха на полувремето, но в началото на третата част Далас им дръпна с 10 точки. Викам си, май това беше, за съжаление. Нищо подобно, Атланта на свой ред направиха серия от 8-0 и водеха и след третата четвърт с една точка. В последната също не изпуснаха инициативата и се поздравиха с победата.
Толкова много зрелищни изпълнения в един мач рядко се виждат. Спенсър Дънуиди направи нещо впечатляващо през втората четвърт, но и Крисчън Ууд не му отстъпваше. Дежонте Мъри направи много силен мач за Атланта, завърши с 30 точки.
В този мач се срещнаха и двамата най-добри реализатори в лигата до момента - Лука Дончич и Трей Йънг. Дончич вкара повече точки, но Йънг даде повече асистенции. Впечатлен съм от Йънг. По мое мнение той непрекъснато се развива, така и трябва.

Пълен крах за мен в Париж. Но аз не се отказвам лесно. Оказа се, че Айо Досунму е гостувал в един магазин за дрехи предназначени за младите във вторник. Хубаво, ама във френския туитър сайт на Булс информацията излезе 30-тина минути преди събитието. Не знам какво е станало. Вчера пък, пак по никое време, около 13 часа се появява информацията, че Зак Лавийн ще гостува във "Футлокър" на ШансЕлизе следобед, без да се посочва час. Един потребител пише под съобщението, че трябва да е от 16.00 часа. Отивам аз в магазина, но се оказва че събитието е само с покани и не ме пуснаха. Трябва да имаш гривна, за да влезеш. А влязоха някакви миризливци, щото тукашната младеж масово не се къпе, които две думи не могат да кажат на английски. Горкият Лавийн, не знам какво е почуствал. После гледам и други хора се оплакват, че не са могли да влязат.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   20.01.2023 11:35


В НБА мача в Париж Булс минаха безпроблемно през Пистънс и биха с 18 точки разлика, като можеше и да са повече. Демар ДеРозан се завърна за "биковете", които поддържаха преднина от 9-10 точки от самото начало.
Получи се празник, телевизионното предаване започна два часа преди срещата, макар че това беше по-скоро нещо като демонстративен мач. Просто Детройт не бяха на ниво и нямаше как да стане друг тип мач. Имаше доста забивки, при това атрактивни, останах с чувството, че двата отбора нарочно го правят, заради публиката. Особено Дерик Джоунс - младши от Булс, окрилен от това че приятелката му каза "да" в Париж, беше във вихъра си в забивките. Имаше и един много зрелищен алей-ъп, след пас на Драгич, а мисля че заби Досунму, но може и да греша. За Пистънс се откличи хърватинът Боян Богданович, който изнесе силен мач. Ако не беше той, Детройт можеха да загубят и по-тежко.
Коментаторите на BeInSport Франция, които по принцип излъчват НБА (тази среща беше предавана и по Канал Плюс по изключение) останаха впечатлени най-вече от скоростта на игра, като казаха че в залата тя се усеща различно.
Като новина може да се определи това, че французите "си правят устата" още отсега и догодина да има подобен мач в Париж.
Аз научих доста интересни неща от гостите в предването като Жоаким Ноа (или Джоаким, както му казват в САЩ) и Тони Паркър. Джо е бил без работа по едно време в живота си, а бащата на Паркър е роден в САЩ.
В студиото беше и Рони Туриаф (не съм сигурен за произношението), който също е играл в НБА.
Иначе в залата бяха много известни личности. На първо място комисарят на НБА Адам Силвър, легендите Меджик Джонсън и Бен Уолъс (легенда на Пистънс, но има и два сезона в Булс), рапарът Фарел Уилямс, футболиста Марко Верати (имаше и други), Пиер Гасли от Формула 1, Виктор Уембаняма, който се снима с Меджик.
Детройт се водеха условен домакин на срещата, но преди мача показаха и прословутото интро на Булс, само че вместо в "Юнайтед сентър" бичетата влетяха в "Акор Арена", потрошавайки автобуса на Пистънс. Маскотите и на двата отбора бяха в залата, както и мажоретките на Пистънс.
Никола Вучевич пък демонстрира доста добър френски, даже с произношение, като на няколко пъти говори на този език в залата.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   21.01.2023 14:11


Лейкърс биха драматично Мемфис Гризлис с една точка у дома. 122-121 за домакините.
ЛеБрон Джеймс този път не продължи серията си от над 30 точки, но бе близо до дабъл-дабъл - 23 точки и 9 борби, плюс 6 асистенции, 2 откраднати топки и 2 чадъра.
Ръсел Уестбрук бе най-резултатен за Лейкърс с 29 пункта. Има индикации, че контузения Антъни Дейвис може да се завърне в игра през следващата седмица.

След 48 точки на Кайри Ървинг Нетс би Юта Джаз със 117-106.

Лесна победа за Далас Маверикс над Маями Хийт. Имах възможност да погледам малко от мача, залата не беше пълна. Лука Дончич пак вкара над 30 точки, а той е третият, наред с Майкъл Джордан и Джеймс Хардън, които са успели да вкарат повече от 30 точки в най-много мачове преди началото на Февруари в историята на лигата.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   24.01.2023 20:42


Хюстън Рокитс успя да удържи гостуващия Минесота Тимбъруулвс и да ги победи със 119-114. Отличен мач за Рокитс изнесе младокът Джалън Грийн, който непрекъснато прогресира и има впечатляващи показатели този сезон. В срещата той записа личен рекорд от 41 вкрани точки.
Антъни Едуардс се отличи с 31 точки за Тимбъруулвс, а Руди Гобер също записа солиден мач.

За съжаление BeInSports не си спазиха програмата и не можах да гледам Булс срещу Атланта. Гледам, че Булс са записали хубава, убедителна победа над силен тим, но не съм се интересувал от подробности.

Ако всичко е наред и няма нови изменения в програмата утре ще отразя подробно дербито на Лос Анджелис между Клипърс и Лейкърс.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 
(The Thracian Orphics)
Аватар

Регистриран на: 06.06.2012 10:44
Мнения: 4950
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   24.01.2023 22:10


Хм - резултатът на Детройт - Милуоки ми се видя бая голям: 130:150. И се поразрових (не много).
Нъгетс са отбора по тия резултати - замесени са в 3 от 4, а именно:
- най-много общо: Денвър - Детройт 184:186, 3 ОТ (370 точки)
- най-много без продължения: Денвър - Голдън Стейт 158:162 (320 точки)

- най-много в плейофи общо: Финикс - Портланд 151:153, 2 ОТ (306 точки)
- най-много в плейофи без продължения: Сан Антонио - Денвър 152:130 (285 точки) / Бостън - Ню Йорк 157:128

И все пак, 280 точки в един мач си е бая... 185 стрелби от игра общо (98 за Милуоки), 84 опита за тройки (13-23 успешните), 93 борби (41-50), 64 асистенции (26-38)...

В първата четвърт 49 точки за Милуоки?!?! От тях 20 точки в първите 8 минути за Янис......

_________________
БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   25.01.2023 01:30


Досадна грешка от моя страна. Джалън Грийн вкара 42 точки срещу Минесота, но понеже често водя сам старистиката за даден мач със сложил едно "+1" към точките му, което съм пропуснал да отразя. Едната точка е от нак. удар в самия край, като имаше и един пропуснат.

Колкото до резултата на Милуоки - Детройт то наистина е доста голям.По принцип със стила на игра с много тройки резулратността се вдигна като цяло в последните години, въпреки че Бъкс не са от най-големите "метачи" на тройки. Но не се изненадвам. Детройт са доста слаби този сезон, и балансът им го показва. Просто в тази среща явно и на тях се е отдало да вкарат повече.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 
Аватар

Регистриран на: 08.06.2012 00:26
Мнения: 14236
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   25.01.2023 01:44


albertz написа:
Досадна грешка от моя страна. Джалън Грийн вкара 42 точки срещу Минесота, но понеже често водя сам старистиката за даден мач със сложил едно "+1" към точките му, което съм пропуснал да отразя. Едната точка е от нак. удар в самия край, като имаше и един пропуснат.

Колкото до резултата на Милуоки - Детройт то наистина е доста голям.По принцип със стила на игра с много тройки резулратността се вдигна като цяло в последните години, въпреки че Бъкс не са от най-големите "метачи" на тройки. Но не се изненадвам. Детройт са доста слаби този сезон, и балансът им го показва. Просто в тази среща явно и на тях се е отдало да вкарат повече.



Всъщност Милуоки са си баш "мятачи" на тройки - котират се 5-и в лигата по опити и 6-и по брой вкарани тройки. Да, не са ГСУ, които и в двете категории са първи, но са си едни от най-големите тройкаджии


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   25.01.2023 14:15


Клипърс затвърдиха доминацията си в дербито на Лос Анджелис и победиха категорично Лейкърс със 133-115. Това е трета победа за сезона за Клипърс над Лейкърс, 10-та поредна над този съперник, като пет от тези десет победи са с повече от 10 точки разлика.
Лейкърс никак не си дават зор в защита, така няма как да стане. И Клипърс не играха силно в защита в този мач, но те имат оправдание, понеже водеха убедително през цялото време.
В интерес на истината ЛеБрон Джеймс е един от малкото в Лейкърс, които полагат някакви усилия в защита, даже щеше да се пребие за една топка и влетя в трибуните, но и неговите лични усилия съвсем не са достатъчни. ЛеБрон продължава да е класа, но не е стария ЛеБрон.Но както коментаторите правилно отбелязаха, може би и с малко ирония "когато си по-стар трябва да контролираш натаоварването на тялото си".
Иначе Джеймс вкара цели 46 точки, завърши със седем борби и шест асистенции. Така той вече има 40+ точки в даден мач срещу всеки един съперник в лигата, след като досега не бе вкарвал 40 срещу Клипърс.
В интерес на истината голяма част от точките му паднаха когато Клипърс имаха преднина от над 15 точки.
Добро впечатление за Лейкърс направи младият Томас Брайънт.
При Клипърс има повече играчи, които могат да си разпределят отговорността в дадена среща. Пол Джордж и Кауай Ленърд бяха на познатото ниво, но те далеч не са единствените.

Лейкърс започнаха ентусиазирано мача, но сякаш един далечен кош със сирената на Терънс Ман от Клипърс в края на първата четвърт ги прекърши. През втората четвърт Клипърс бързо натрупаха преднина, като полувренето завърши 77-54 в тяхна полза.
И в третата четвърт не бе много по-различно. В последната четвърт след серия тройки и две откраднати топки от ЛеБрон Джеймс разликата падна на 10 точки, но Клипърс бързо реагираха и отказаха Лейкърс от надеждите им за обрат в мача. Клипърс направиха серия от 8-0, след три
поредни загубени топки от Лейкърс. Това говори достатъчно.

Голдън Стейт Уориърс надделя трудно в гостуването си на Далас Маверикс с една точка разлика - 127-126.
За съжаление хванах малко от мача. Залата този път беше пълна, беше много шумно, атмосфера като за плейофите.
Уориърс всъщност биха след спорен фаул, отсъден в тяхна полза. Техен играч изпусна единия нак. удар, но едната вкарана точка бе достатъчна.
В последното владение Лука Дончич сбърка при дрибъла и лиши тима си от шанса за обрат.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 
(Arlito)

Регистриран на: 20.08.2012 22:17
Мнения: 4911
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   25.01.2023 17:28


Чаво, Уошингтън Уизърдс бяха, а не ГСУ :)


 
Аватар

Регистриран на: 08.06.2012 00:26
Мнения: 14236
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   25.01.2023 17:40


Изключително много ме дразнят Булс този сезон, продължават да бият добри и стабилни отбори и да падат от слабаци и средняци.

Вчера загуба от Индиана, след като водеха с 16 точки на почивката :uuu: Много мразя да падаме от Индиана ....


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   26.01.2023 00:26


Balleta написа:
Изключително много ме дразнят Булс този сезон, продължават да бият добри и стабилни отбори и да падат от слабаци и средняци.

Вчера загуба от Индиана, след като водеха с 16 точки на почивката :uuu: Много мразя да падаме от Индиана ....


Важното е да не се влиза в лоша серия. Сега предстои Хорнетс, след това Меджик и Клипърс. Оптимист съм и за трите мача. Ако не ги вземат лошо.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   26.01.2023 00:28


spurs написа:
Чаво, Уошингтън Уизърдс бяха, а не ГСУ :)


И аз не знам как съм сбъркал, нямам обяснение. Нещо съм се обсебил от ГСУ.
Хубавото е, че има кой да ме поправя. Така и трябва да бъде, дасе допълваме в информацията.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   26.01.2023 14:47


Отборите на Филаделфия Севънтисиксърс и Бруклин Нетс предложиха страхотно зрелище на зрителите, като в крайна сметка домакините надделяха със 137-133.
Първата четвърт завърши при резултат 41-41, като това е първият случай в НБА през сезона, когато и двата отбора вкарват над 40 точки в първата четвърт, а мисля и в една четвърт въобще. На полувремето резултата беше 75-65 за домакините, като те дълго време поддържаха една преднина от 8-10 точки, когато малко преди часовникът да отброи 4 минути до края на срещата изигралият отличен мач за Нетс Сет Къри изравни за резултат 120-120, но тогава Джеймс Хардън вкара важна тройка, а въпреки че гостите вкараха в следващата атака, то Хардън отговори с нова тройка. В последното владение на топкта, предшествано от таймаут за Нетс, лидерът на Бруклин Кайри Ървинг сгреши в отиграването и така лиши тима си от възможността да вкара срещата в продължение.
Съдиите за мен също леко подпряха Филаделфия в последната четвърт. Първо Симънс от Нетс беше провокиран твърде очевидно от Ниенг от домакините, който му крещеше в лицето при един кош за Фили, като Симънс го избута леко. За това си действие той получи техническо нарушение. После при една атака на Фили за мен трябваше да бъде отсъдено нарушение в атака, защото Харис от Фили (и в Нетс има играч със същата фамилия) беше далеч по-агресивният в сблъсъка си с Юта Уатанабе, но вместо това съдиите дадоха нарушение на последния. Дори треньорът на Никс оспори решението, но без успех.

За Филаделфия започналият от скамейката Тайръс Макси наниза 27 точки, най-много за домакините. Джоел Ембийд постигна 19 си дабъл-дабъл през сезона, завършвайки с 26 точки и 10 борби. Джеймс Хардън добави 23 точки и 7 асистенции.

Бруклин Нетс бяха без Кевин Дюрант, но други играчи оставиха отлични впечатления. Лидерът Кайри Ървинг бе на познатото си високо ниво, като завърши с 30 точки и 10 асистенции. Сет Къри се отличи с 32 точки и 4 асистенции от резервната скамейка. Много приятно впечатление направи и Бен Симънс, макар статистиката му от мача да не е впечатляваща. Регистрира 12 точки, 5 борби, 5 асистенции и 1 чадър. В заключителните минути обаче бе на пейката. Юта Уатанабе също направи много добро включване в заключителните минути на третата четвърт, както и в заключителната такава. Той е с 11 точки и 4 борби. Ник Клакстън от Нетс също записа дабъл-дабъл в срещата, с 25 точки и 11 борби.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 

Регистриран на: 06.01.2013 23:55
Мнения: 4091
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   26.01.2023 19:27


Само да допълня, че Антъни Дейвис най-после се завърна в игра за Лейкърс. Това стана при домакинската победа на тима срещу Сан Антонио Спърс със 113-104.
Дейвис се завърна впечатляващо, с дабъл-дабъл от 21 точки и 12 борби. ЛеБрон Джеймс остана за малко без дабъл-дабъл, той завърши с 20 точки и 9 борби.

_________________
http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65
https://cskavolley.com//


 
Аватар

Регистриран на: 08.06.2012 00:26
Мнения: 14236
Отговори с цитат
Мнение  Re: НБА - Януари 2023   |   26.01.2023 19:32


albertz написа:
Само да допълня, че Антъни Дейвис най-после се завърна в игра за Лейкърс. Това стана при домакинската победа на тима срещу Сан Антонио Спърс със 113-104.
Дейвис се завърна впечатляващо, с дабъл-дабъл от 21 точки и 12 борби. ЛеБрон Джеймс остана за малко без дабъл-дабъл, той завърши с 20 точки и 9 борби.


... само един интересен факт ...за пръв път от Олимпийските игри през 2012, Антъни Дейвис започва среща на професионално ниво от скамейката и не е титуляр :-D Каза,че му било странно чувството :-D Следващия мач би трябвало вече да е стартер ...


 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Хостинг