Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [:] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 20.12.2020 19:55
Не без доза шанс и късмет, победа!!! Браво на Томича и Значката. Малко не ни достигна за гол и на Виляреал и на Селта. Сега ако някак си Зомбитата изкипчат хикса от Дюн, п-вото започва отначало. Такава драма и толкова оспорвана надпревара от няколко "коня" в челото, не е имало никога....
Поздрави и за съперника. Не съжалявате за отменения ви гол на Уигън, 100% го избивах..1:1 в Английските заводи няма как да оставя, също като на Кроули...
Шваба, приятелски съвет. Не давай на гостите си мачове с изявен фаворит. Виляреал, Твенте - Твърди двойки. Вкарахме единия, можеше и двата.
Весели празници, Поздрави на всички и до догодина!
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [:] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 20.12.2020 20:42
Е, чак пък никога...
Ама не е честно, на нас Гризлитата ни вкараха 4 неделни гола миналия кръг :(
Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [:] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 21.12.2020 12:51
Гоа написа:
Е, чак пък никога...
Ама не е честно, на нас Гризлитата ни вкараха 4 неделни гола миналия кръг :(
ок, намери ми друг сезон, в който след превъртането, разликата от първия до седмия , да е 4 точки !!! Реално, първите 7 имат шанс за титлата
гризлитата са ви вкарали 4 гола в неделя, защото си им дал потоци, с които да ви вкарат голове
честно е когато всички сме поставени в равни условия. особено борещите се за титлата. дузпата и избора на мачове, е предимство но това за нас е без значение, важно е ние какво правим, не другите. Оня отгоре гледа и той прави последното раздаване.....
има още много решителни битки да се изиграят, рано е за прогнози кой къде ще е накрая като гледам движението на Бандата и като зная нашите и техните възможности, не изключвам повторение на мега драмата от по-миналия сезон, в който в невероятно развностойна битка изгубихме титлата от тях по голова разлика-лично за мен - най-напрегнатия и труден шампиконат, нищо че го изгубихме.... Без да подценявам другите, не сте толкова обиграни като нас и Бандата. Реално , индивидуалните гениалности на Венабили и вратаря ви, ви държат в челото. Но това е отборна игра
иначе, поздравления за гола на Венабили ! доказателство,че Те са сред нас и ни нашепват разни неща.....къде насън, къде наяве определено в този гол има извънземна намеса
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Последна промяна ReZo на 21.12.2020 12:55, променена общо 1 път

bai Momchil
(Крива Нива)
Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [:] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 21.12.2020 12:55
ReZo написа:
иначе, поздравления за гола на Венабили ! доказателство,че Те са сред нас и ни нашепват разни неща.....къде насън, къде наяве определено в този гол има извънземна намеса
Ами тя Аризона е известна с многото случаи на НЛО. Дали не е и номер 1 в тази класация.

Бате Петку
(New Mersey Razors)
Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [:] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 21.12.2020 12:59
bai Momchil написа:
ReZo написа:
Ами тя Аризона е известна с многото случаи на НЛО. Дали не е и номер 1 в тази класация.
Аризона и извънземните обясняват нещата, но за мен истинската мистерия си остават головете на Пр. Недев! Особено любим ми е един отпреди няколко години. Не помня подробности, но примерно мачът е Рома - Каляри
Олимпията и Ивич го разцъкват 2:0 3:0, Недев обаче бележи с 1:1
Последна промяна Бате Петку на 21.12.2020 13:02, променена общо 1 път
Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [:] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 21.12.2020 13:01
bai Momchil написа:
ReZo написа:
верно ли е в Аризона Венабили ? Това обяснява много неща
има голям портал там,смятам знаеш
ще сезирам комисията за феърплей към ПМЛ за използването на помощ от висш разум от Венабили за прогнозите айде да не активирам аз моята меркаба, че ще стане страшно тогава !!!
Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [:] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 21.12.2020 13:09
Бате Петку написа:
bai Momchil написа:
ReZo написа:
Аризона и извънземните обясняват нещата, но за мен истинската мистерия си остават головете на Пр. Недев! Особено любим ми е един отпреди няколко години. Не помня подробности, но примерно мачът е Рома - Каляри
Олимпията и Ивич го разцъкват 2:0 3:0, Недев обаче бележи с 1:1
Ахахаха да, верно. Недев ми е ясен как прогнозира. Той нали е счетоводител. Вади ДДСто от прогнозите на съотборниците и квото остане, го пуска като прогноза!
Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [:] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 21.12.2020 15:20
ReZo написа:
верно ли е в Аризона Венабили ? Това обяснява много неща
има голям портал там,смятам знаеш
ще сезирам комисията за феърплей към ПМЛ за използването на помощ от висш разум от Венабили за прогнозите айде да не активирам аз моята меркаба, че ще стане страшно тогава !!!
Тя щото комисията е забравила, че предният ми отбор се казваше Баба Яга... та ще търси обяснения в Аризона. Магии, извънземни, женска интуиция , твърде много години в ПМЛ... казва ли ти някой кое сработи този път - просто този мач си изглеждаше като 0:0 и това е (заедно с 2:2 на другия немски мач дето не излезе).
_________________ Понякога съм толкова добра, че цялата изтръпвам и боли ме...

tonzos_justice
(Red or Dead)
Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [1:2] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 22.12.2020 08:56
Професор Недев е най-нестандартният играч в интернет. Правилно колегите тук са усетили някои тънкости, формули и счетоводни стандарти :)
А по темата, пак ли Резачките ще са шампиони? Тази ПМЛ ми е шампионска лига с Реал Мадрид.
Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [1:2] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 22.12.2020 17:21
tonzos_justice написа:
А по темата, пак ли Резачките ще са шампиони? Тази ПМЛ ми е шампионска лига с Реал Мадрид.
този сезон ще е малко по-трудно, защото срещу нас действа тайна "ОЗК" - Обединена Зомби Коалиция Досега тайна, след този кръг вече и явна Силите на мрака не спят и до финала ще пропускат мачове/потоци избирателно, то е ясно Виждаш какви голове бележи Венабили. Това е доказателство, че срещу нас се действа с всякакви средства, даже и извънземни !
но като цяло, да или ние, или бандата ще триумфираме накрая
просто имаме не само мощен игрови потенциал Имаме също така човешки, а и нечовешки фактор Бате Петку например !
Навремето трябваше да вземе съдбоносно решение, когато договор му предложихме ние и вие... Дали да се обрече на безтитлие и вечно изгнание в Б група с вас или да дойде при нас и да се превърне в постояненен доминатор и основен сдухващ фактор за Зомбита , Дяволи и други такива....
всички знаем как продължи историята...

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: # [20131002] ● THE GRIZZLIES [1:2] NEW MERSEY RAZORS ● ПМЛ А Лига (X кръг) | 22.12.2020 23:49
ReZo написа:
Не без доза шанс и късмет, победа!!! Браво на Томича и Значката. Малко не ни достигна за гол и на Виляреал и на Селта. Сега ако някак си Зомбитата изкипчат хикса от Дюн, п-вото започва отначало. Такава драма и толкова оспорвана надпревара от няколко "коня" в челото, не е имало никога....
Поздрави и за съперника. Не съжалявате за отменения ви гол на Уигън, 100% го избивах..1:1 в Английските заводи няма как да оставя, също като на Кроули...
Шваба, приятелски съвет. Не давай на гостите си мачове с изявен фаворит. Виляреал, Твенте - Твърди двойки. Вкарахме единия, можеше и двата.
Весели празници, Поздрави на всички и до догодина!
Дадох каквото имаше за даване. Все пак ти тези потоци едва ли си ги избирал за да ми е лесно. По твоята логика вкарахте един, а можеше и нито един.
Все пак заслужена победа, честито ви!
Ние май ще трябва да помислим и върху кадровата политика. Но засега преди всичко спокойствие и здрава храна.
Весели празници на всички!
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения