# [20221003] ● DUNE WARRIORS [4:1] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг)
Автор
Съобщение
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12957 Местоположение: Augusta Vindelicorum
# [20221003] ● DUNE WARRIORS [4:1] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 05.03.2021 13:40
DUNE WARRIORS 4:1 LES MOUSQUETAIRES (2:1) FT
ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА ПОНЕДЕЛНИК 24:00
Последна промяна Shifter на 09.03.2021 00:54, променена общо 7 пъти

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 11:59
В нашия мач стана каша. При пускане на втори пост от един и същ играч в официалната тема след изтичане на петнайсетминутния срок нас са ни наказвали с червен картон и незачитане на прогнозите. Да видим сега как ще процедира Федерацията. Не знам дали междувременно не са изменили правилата.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12957 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 12:31
Бъркаш нещо, Гоа. Това никога не е било ЧК и дузпа. ЖК и ПСУ е, само преди няколко кръга имахме идентичен случай с Моандър.
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 12:37
Пускане на втори пост в главната тема след изтичане на петнайсетминутния срок. Ако сте го променили на ЖК и ПСУ, значи драстично са променени правилата.
Спомням си как ми обясняваха, че след като изтекат петнайсетте минути, нямам никакво право повече да пиша в темата за мача, защото това затруднява и обърква организаторите и се наказва тежко.
П.П. Добре де, разрових се малко. Това явно е било много отдавна. В по-ново време не се зачита втория постинг и остава валиден само първият, има ЖК и ПСУ. Така ли е?
Последна промяна Гоа на 06.03.2021 12:44, променена общо 3 пъти

SUBXERO
(The Grizzlies)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 14:36
Зачита се вторият постинг. Заради първия, който е грешен, се налагат наказанията.
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 15:15
Извинявам се на Дюн и най-вече на организаторите, заради неразбориите, които причинихме в този мач.
_________________ Un pour tous, tous pour un!

terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5880 Местоположение: София
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 15:22
Forest_fan написа:
Извинявам се на Дюн и най-вече на организаторите, заради неразбориите, които причинихме в този мач.
..... :))) мисля, че извинението трябва са към нас и резачките :)))

cori88
(Dune Warriors)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 15:41
"Нападателят няма право да пуска вече избити от вратаря на противника резултати, когато пускането на нападателните прогнози е в мекия срок (събота 11:00-13:00, срок 4). Пускането на такива прогнози не се зачита, а нападателят може да се коригира в разрешения 15-минутен прозорец за редакция. Корекция след 15 минути от пускането на прогнозите не се зачита и се дава ЖК за действието."
Но това явно не важи за всички , а само избирателно, както се казва "имало прецедент", нищо че е ясно написано. За мен това е явно вмешателство и накланяне на везните в определена посока. Задминахте даже и БФС-то.
_________________ " За да се бориш с чудовища, понякога трябва и самият ти да станеш чудовище."

SUBXERO
(The Grizzlies)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 15:53
cori88 написа:
"Нападателят няма право да пуска вече избити от вратаря на противника резултати, когато пускането на нападателните прогнози е в мекия срок (събота 11:00-13:00, срок 4). Пускането на такива прогнози не се зачита, а нападателят може да се коригира в разрешения 15-минутен прозорец за редакция. Корекция след 15 минути от пускането на прогнозите не се зачита и се дава ЖК за действието."
Но това явно не важи за всички , а само избирателно, както се казва "имало прецедент", нищо че е ясно написано. За мен това е явно вмешателство и накланяне на везните в определена посока. Задминахте даже и БФС-то.
1. Не виждам някъде да има междувременно избити прогнози.
2. Това не са коригирани прогнози, а пускане на такива след дублиран пост. Заради това дублиране се отсъди ПСУ във ваша полза и провинилият се получи ЖК. С това смятам случая за приключен и не виждам смисъл да продължаваме дискусията.
Последния абзац все едно не съм го видял. Запази си язвителните забележки за другаде. Капито?
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 16:03
terminator написа:
Forest_fan написа:
..... :))) мисля, че извинението трябва са към нас и резачките :)))
Има резон в това, което казваш , но ми повярвайте, че не е умишлено и аз не мога да си обясня как в един мач успяхме да направим толкова много поразии. Добре, че съм си създал навика всяка събота да се будя към 03 часа сутринта и да проверявам какво се случва, че можеше и с 1 пост по-малко да играем.

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 17:47
Да, неразбории има и ние сме облагодетелствани от тях. Резачките и Бандата имат право да се ядосват. Обаче в крайна сметка облагодетелстването е само едно ПСУ в наша полза, което 99% няма да бъде вкарано и така все едно не е имало никакви неразбории, освен че нашият вратар трябваше да изчаква до последно какво ще реши Федерацията.
В миналото нашият отбор неведнъж е бил наказван в подобни ситуации много сериозно - червени картони, наказания за следващия мач, незачитане на прогнози и т.н. Намерих мач, в който наш нападател е пуснал по грешка мачове от противников пост, на СЛЕДВАЩИЯ ден се е усетил и е пуснал нов коректен пост, но въпреки че мачовете там са съвсем други, вторият пост е счетен за КОРИГИРАНЕ на прогнози и съответно първият пост му е зачетен, при което той даже си вкарва автогол! Е, извинявайте, ама наистина или има драстични промени в правилата, или има някакви прецеденти в разрез с правилата.
Както и да е, отделно от това - нека по-добрият победи!
П.П. Нека не бъда разбран погрешно - не се оплаквам от специално отношение към нас, но очевидно нещо не е наред. А Кори обича да се изказва солено, не го приемайте като обида, моля!
Последна промяна Гоа на 06.03.2021 17:57, променена общо 1 път

cori88
(Dune Warriors)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 06.03.2021 19:41
SUBXERO написа:
cori88 написа:
1. Не виждам някъде да има междувременно избити прогнози.
2. Това не са коригирани прогнози, а пускане на такива след дублиран пост. Заради това дублиране се отсъди ПСУ във ваша полза и провинилият се получи ЖК. С това смятам случая за приключен и не виждам смисъл да продължаваме дискусията.
Последния абзац все едно не съм го видял. Запази си язвителните забележки за другаде. Капито?
Не искам да се заяждам с работата на организаторите, особено за едно забавление , но за финал ето какво е наказанието на мускетарите , не е това което е . "Жълти картони: [ЖК] Христов (LES MOUSQUETAIRES) - Дублиране на нападателен пост и корекция извън разрешения срок"
_________________ " За да се бориш с чудовища, понякога трябва и самият ти да станеш чудовище."
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 07.03.2021 17:53
След като Уеска и Селта си спретнаха голово шоу, вече е ясно, че няма да вземем нищо от този мач.
Поздрави на Дюн Абсолютно заслужена победа и дано не се стигне до разгром Правите страхотен сезон, успех и късмет и в последните 2 мача
Ние пък направихме всичко възможно да загубим мача и да си направим живота труден преди края на сезона. Определено се страем да изместим Слъгс или Зомбитата от 9-тото място

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 07.03.2021 23:17
Пожелавам успех на Мускетарите докрая! Наистина, всичко в този кръг се развива в наша полза - 2 фамозни гола на Жеката днес. Ще е изключително напрегнато в последните 2 кръга. Или пък не, кой знае - това все пак е ПМЛ.

tonzos_justice
(Red or Dead)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 08.03.2021 11:05
Момчета, големи сте и голям сезон. Гледам че в директните мачове сте спукали от бой надутичкият Резо :)
Би трябвало да сте на първо място, каква е тази тъпа голова разлика.

Бате Петку
(New Mersey Razors)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 08.03.2021 12:33
tonzos_justice написа:
Момчета, големи сте и голям сезон. Гледам че в директните мачове сте спукали от бой надутичкият Резо :)
Чшшш, Тонзо

tonzos_justice
(Red or Dead)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 08.03.2021 14:11
Бате Петку написа:
tonzos_justice написа:
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 08.03.2021 14:39
tonzos_justice написа:
Тонзо, Юда продаде душата си за 30 сребърника, ми ти ....за колко дюнера обърна посоката ??? .... андрейрайчев такъв Не че ти искам подкрепата , де. Притрябвала ми е. Гладни години, еееееейййй. Човек за дюнери се продава....
Или пък....може да си пипнал coriVIRUS-88 ?! Вагинално, м ?
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 08.03.2021 14:47
Но не разбирам какви са тези шампионски трепети и радини вълнения , точно в тази тема ?! Единственото , което има значение за титлата, е дали Челси ще бие Евертън с 1:0 или 2:1 и дали Бандата ще се върнат в играта, ако изравнят 3:3 Те са реалният ни конкурент за титлата ! Тези фантастики и вързии последните два кръга приключват..... Ако разбира се, отборите които играят срещу Дюн не решат,че заслужават още дузпи и ПСУ-та, щото тези досега може да са им малко
всъщност, Слъгс ще определят изхода от борбата за титлата, определяйки по този начин и собствената си съдба , дали ще са на бараж. Оказа се,че имат кардинално значение за играта този сезон. Сега , ако бях Тонзо, щях да въртя опашка пред Фалк и да му разправям колко е велик.... но той Фалк си го знае и без мен това, все пак е в шампионска люлка отгледан като малък...От звездния отбор на РЕЙЗЪРС е тръгнал. Също като Мускетарите, чието представяне искрено ме натъжава..... Две видни, класически РЕЗАЧКИ основаха този отбор - Фореста и Сарафино..... и това пропадане сега....
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

tonzos_justice
(Red or Dead)
Re: # [20221003] ● DUNE WARRIORS [:] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (XVI кръг) | 08.03.2021 15:04
ReZo написа:
tonzos_justice написа:
Тонзо, Юда продаде душата си за 30 сребърника, ми ти ....за колко дюнера обърна посоката ??? .... андрейрайчев такъв Не че ти искам подкрепата , де. Притрябвала ми е. Гладни години, еееееейййй. Човек за дюнери се продава....
Или пък....може да си пипнал coriVIRUS-88 ?! Вагинално, м ?
Никаква палачинка. Просто сте много високомерни поети в този отбор. По-добре се отдайте на перото. Иначе ви липсва елементарно уважение, като например едно мерси не получих за някои добри думи към вас. Сега заслужено хваля други и скочихте :)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения