Re: # [23271004] ● DEMBA BOYZ [:] DUNE WARRIORS ● ПМЛ Лига, XV кръг
| 21.04.2024 22:38
Уффф трябваше ни малко време за да осъзнаем , че наистина сме станали Шампиони .
Хубаво е , може да е само ден слава но е хубаво . Посвещаваме тази титла на Тали , защото той беше един от най отададените в този отбор . Обичаше футбола във всички негови разновидности . Обичаше да го гледа , обичаше да го играе , обичаше го във виртуалния му вид , дори си отиде докато играеше футбол . Заслужаваше да види и тази титла .
Искам да благодаря на целия отбор за този сезон , който ни донесе много емоции (повечето положителни) . Специални благодарности на Ицо , който в може би най трудния момент за обора ни се отзова без да с замисли . Митичен ти си знаеш , чака ни лято с много бира и с много емоции на Валдщадион , там където мощно се чу : Кур за цска
Няма как да не благодаря и на Васко , който изнесе целия сезон на свой гръб и успя да ме изуми колко бързо ни направи шампиони . Може да стане човек от него , само трябва да смени отборите на които симпатизира
Благодарности и за двете ни звезди в сянка (Ванката и Дани) , които направиха много силен сезон и надградиха много в своето развитие . Вече знам , че дори да напусна някой ден , те спокойно ще наказват противниците ни .
Благодарности също за организаторите , за тяхната работа която вършат и да извиняват , ако съм бил някога малко по превъзбуден към тях .
На всички отбори в лигата пожелавам приятно лято и се надявам през есента пак да кръстосваме виртуалните си шпаги тук .
И нека пиенето започне сега