|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
NuFc
(Valiant Knights)
|

● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 26.03.2014 16:44
VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS БАЛАНС
ОБЩО 7 2 2 3 11:13 Домакин 2 1 1 0 6:2 Гост 4 1 1 2 5:8 Неутрален 1 0 0 1 0:3
МАЧОВЕ
02 03-11-2002 ПМЛ 'A' лига VALIANT KNIGHTS 2:2 NEW MERSEY RAZORS 02 16-03-2003 ПМЛ 'A' лига NEW MERSEY RAZORS 3:2 VALIANT KNIGHTS 03 02-11-2003 ПМЛ 'A' лига NEW MERSEY RAZORS 0:1 VALIANT KNIGHTS 03 14-03-2004 ПМЛ 'A' лига VALIANT KNIGHTS 4:0 NEW MERSEY RAZORS 05 09-10-2005 ПМЛ Суперкупа VALIANT KNIGHTS 0:3 NEW MERSEY RAZORS H 12 13-01-2013 Купа на ПМЛ NEW MERSEY RAZORS 1:1 VALIANT KNIGHTS PK 3:4 13 01-12-2013 ПМЛ 'А' лига NEW MERSEY RAZORS 4:1 VALIANT KNIGHTS
[ТЕМА ЗА ПРОГНОЗИ]
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 29.03.2014 20:29
браво,АЛФ!  счупи каръка!
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 29.03.2014 22:42
Арсенал 1:1 От много разбори..........1:2/1:3 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
Регистриран на: 06.06.2012 07:21 Мнения: 5075 Местоположение: Laval, QC, Canada
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 30.03.2014 00:03
Имаше право на избор. Защо не си избра пост, на който фигурира този мач и не го игра 1-1?
_________________ Un pour tous, tous pour un!
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 30.03.2014 01:41
Абсолютно си прав. Трябваше да го играя сам и за това ме е най-много яд. От друга страна обаче, играта е отборна, а аз съм си направил труда да пиша разбор поотделно за всеки в мач и в този разбор съм споделил очакванията си. И в този разбор се опитах да споделя, че трябва да се търси нестандартно отиграване на този мач, но явно не съм го казал както трябва. А е възможно и да се предоверявам понякога на клишето " експерти в Англия" , защото от това 1:2/1:3 аз нищо по-стандартно не мога да измисля.... Но както и да е, минало свършено. Трябва да се науча да се доверявам докрай на усещанията си, а не да очаквам някой друг да играе това, което си мисля... А тоя пък дубъл от 1:0 на Велес откъде се появи не мога и да знам дори, ама верно, както и да е .......
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 30.03.2014 02:19
Именно, играта е отборна! Играем като отбор, печелим и губим като отбор! Поне през годините сме доказали, че не играем под команда и се доверяваме един на друг за предусещанията си към даден мач ... кога успешно, кога не чак толкова.
Колкото до Арсенал и Сити, ти наистина предложи 1-1 в първия си разбор, но след това във вторият написа нещо съвсем различно (преди моето включване), така че няма за какво да се ядосваш. Отделно клишето "експерти в Англия" не съм го измислил аз, никога не съм го използвал и изобщо не се имам за такъв.
|
|   |
|
 |
|
sarafino
(Les Mousquetaires)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 30.03.2014 19:15
Резо, умен си, спор няма.Не мога обаче да разбера как всеки път като не излезе някой мач тръгваш да атакуваш всички, само не и себе си. Да, и аз съм виновен, защото имах усещане за Арсенал 1:1 и го написах в разбора, но не го отиграх незнайно дали от несигурност или бягане от отговорност. Както и да е. Понеже съм директен направо ти го казвам. Миналият сезон, когато Даката правеше разборите даваше право на всеки да играе както усеща мачовете. То затова и станахме Шампиони.Истински отбор. В твоите разбори , ако някой не играе това, което ти сметнеш за нужно после го правиш "див и щастлив" . Е, на всеки му се иска да вкара. Това ни направи Шампиони миналият сезон. Ако сметнеш ,че някой не става за отбора знаеш ,че можеш да го махнеш. Но знай едно. Фореста ме докара в отбора и махне ли се махам се и аз.Със сигурност няма незаменими хора. Сигурен съм ,че обратното е релевантно. Да,всички искахме победата.Сега повече от Х няма да хванем, но просто "рицарите" ни изиграха с мачовете. С изключение на Арсенал всички други според мен са нехващаеми ( изключвам Наполи-Ювентус , който не се е изиграл).Съжалявам ,ако съм те засеганал, но аз съм си такъв. Ако мислиш, че не съм прав знаеш как да действаш....
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 30.03.2014 21:09
 |  |  |  | sarafino написа: Резо, умен си, спор няма.Не мога обаче да разбера как всеки път като не излезе някой мач тръгваш да атакуваш всички, само не и себе си. Да, и аз съм виновен, защото имах усещане за Арсенал 1:1 и го написах в разбора, но не го отиграх незнайно дали от несигурност или бягане от отговорност. Както и да е. Понеже съм директен направо ти го казвам. Миналият сезон, когато Даката правеше разборите даваше право на всеки да играе както усеща мачовете. То затова и станахме Шампиони.Истински отбор. В твоите разбори , ако някой не играе това, което ти сметнеш за нужно после го правиш "див и щастлив" . Е, на всеки му се иска да вкара. Това ни направи Шампиони миналият сезон. Ако сметнеш ,че някой не става за отбора знаеш ,че можеш да го махнеш. Но знай едно. Фореста ме докара в отбора и махне ли се махам се и аз.Със сигурност няма незаменими хора. Сигурен съм ,че обратното е релевантно. Да,всички искахме победата.Сега повече от Х няма да хванем, но просто "рицарите" ни изиграха с мачовете. С изключение на Арсенал всички други според мен са нехващаеми ( изключвам Наполи-Ювентус , който не се е изиграл).Съжалявам ,ако съм те засеганал, но аз съм си такъв. Ако мислиш, че не съм прав знаеш как да действаш.... |  |  |  |  |
Сарафе, колкото си изписал тука, не си писал толкова в разборите бе майна Сега сериозно. Приемам всякакви коментари , критики и забележки, но на ЛИЧНИ БЕЛЕЖКИ ! Нашия отбор е далеч от реалити форматите, които се разиграват по други отбори и на това държа изключително много. Още повече, че доста емоционално си го написал, доста са преувеличили на места и ако влезна в твоя тон, трябва да се изпокараме тука, за кеф на кибиците Но, в резюме. Много ясно бате, че в нашия отбор всеки може и всеки играе това, което мисли и което усеща. Така е било и така ще бъде винаги. Но ако някой си мисли, че ще може постоянно да дава приоритет на личните си виждания и хрумвания, пред отборното начало и отборната тактика, значи е объркал или отбора, или играта. В отборните спортове има капитан, мениджър, треньор, ментор или както искаш го наречи...в нашия отбор това съм аз, отскоро съвместяване повече от успешно задълженията и отговорността с Даката. Вижда се, успешно. Само дето аз винаги искам да е още по-успешно. Характер, да речем.... И ще продължа да изисквам и да ви буча на главите, просто щото и аз съм такъв. Хем знам, че отбора ни е пълен с упорити и своенравни Овни, но продължавам упорито да си пиша разбори, кво като понякога си ги пиша за себе си. Та така.... Пак ни избиха два гола и пак падаме Съдба Срещу нас редица вратари направиха мачовете си на сезона Ако отбележим с Наполи и загубим с 2:1, разликата между загубата и равния , ще е пропуска ни на Арсенал. А сега си прочети пак бележките и виж на какво съм акцентирал за този мач. А що не го играх, щото аз съм за ебане, не някой друг. Полакомих се да дублирам на Лацио е за това И понеже играта е отборна, надявах си се вътрешно отбора да не залитне лекомислено по двойката, ама не би.. Както и да е, наистина Аре, че се увлякох...все едно разбор за мач пиша
|
|   |
|
 |
|
sarafino
(Les Mousquetaires)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 30.03.2014 21:22
 |  |  |  | ReZo написа:  |  |  |  | sarafino написа: Резо, умен си, спор няма.Не мога обаче да разбера как всеки път като не излезе някой мач тръгваш да атакуваш всички, само не и себе си. Да, и аз съм виновен, защото имах усещане за Арсенал 1:1 и го написах в разбора, но не го отиграх незнайно дали от несигурност или бягане от отговорност. Както и да е. Понеже съм директен направо ти го казвам. Миналият сезон, когато Даката правеше разборите даваше право на всеки да играе както усеща мачовете. То затова и станахме Шампиони.Истински отбор. В твоите разбори , ако някой не играе това, което ти сметнеш за нужно после го правиш "див и щастлив" . Е, на всеки му се иска да вкара. Това ни направи Шампиони миналият сезон. Ако сметнеш ,че някой не става за отбора знаеш ,че можеш да го махнеш. Но знай едно. Фореста ме докара в отбора и махне ли се махам се и аз.Със сигурност няма незаменими хора. Сигурен съм ,че обратното е релевантно. Да,всички искахме победата.Сега повече от Х няма да хванем, но просто "рицарите" ни изиграха с мачовете. С изключение на Арсенал всички други според мен са нехващаеми ( изключвам Наполи-Ювентус , който не се е изиграл).Съжалявам ,ако съм те засеганал, но аз съм си такъв. Ако мислиш, че не съм прав знаеш как да действаш.... |  |  |  |  |
Сарафе, колкото си изписал тука, не си писал толкова в разборите бе майна Сега сериозно. Приемам всякакви коментари , критики и забележки, но на ЛИЧНИ БЕЛЕЖКИ ! Нашия отбор е далеч от реалити форматите, които се разиграват по други отбори и на това държа изключително много. Още повече, че доста емоционално си го написал, доста са преувеличили на места и ако влезна в твоя тон, трябва да се изпокараме тука, за кеф на кибиците Но, в резюме. Много ясно бате, че в нашия отбор всеки може и всеки играе това, което мисли и което усеща. Така е било и така ще бъде винаги. Но ако някой си мисли, че ще може постоянно да дава приоритет на личните си виждания и хрумвания, пред отборното начало и отборната тактика, значи е объркал или отбора, или играта. В отборните спортове има капитан, мениджър, треньор, ментор или както искаш го наречи...в нашия отбор това съм аз, отскоро съвместяване повече от успешно задълженията и отговорността с Даката. Вижда се, успешно. Само дето аз винаги искам да е още по-успешно. Характер, да речем.... И ще продължа да изисквам и да ви буча на главите, просто щото и аз съм такъв. Хем знам, че отбора ни е пълен с упорити и своенравни Овни, но продължавам упорито да си пиша разбори, кво като понякога си ги пиша за себе си. Та така.... Пак ни избиха два гола и пак падаме Съдба Срещу нас редица вратари направиха мачовете си на сезона Ако отбележим с Наполи и загубим с 2:1, разликата между загубата и равния , ще е пропуска ни на Арсенал. А сега си прочети пак бележките и виж на какво съм акцентирал за този мач. А що не го играх, щото аз съм за ебане, не някой друг. Полакомих се да дублирам на Лацио е за това И понеже играта е отборна, надявах си се вътрешно отбора да не залитне лекомислено по двойката, ама не би.. Както и да е, наистина Аре, че се увлякох...все едно разбор за мач пиша |  |  |  |  |
Не ми говори за ЛИЧНИ БЕЛЕЖКИ моля те. Нямам спомен ти да си писал нещо на такава. Да, прав си. Ако продължавам в този тон ще се изпокараме, а аз определено не искам това. Но щом си капитан покажи ,че си такъв като поемаш отговорност, а не да нападаш другите. Понеже в живота и в работата си съм лидер давам пример на другите и им давам свобода , за да творят. Не искам да те уча макар ,че така звучи. Сигурно си прав,че е емоционално, но аз съм си такъв.Когато нещо не ми харесва си го казвам. Ако искаш нещо да ми кажеш пиши тук или на ЛИЧНА БЕЛЕЖКА. Аз повече няма да пиша. Каквото имах да казвам го казах.
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 30.03.2014 21:37
Хайде нека и аз като кибик да кажа нещо, понеже диспутът ви волю-неволю стана публичен. Всеки е прав по своему, разбираемо е нервите също да играят своята роля. Шампионска титла имате да защитавате и докато това доскоро изглеждаше мишън импосибъл, така и се отвори реален шанс и подушили кръв се хвърлихте със зъби и нокти напред. Не стихийно, разбира се, а със стил и ниво, еваларка за което. Обаче, както всички знаем, тая игра е и много късмет, а късметът е най-голямата курва, както казват, днес е при тебе, утре е при другия.
Не се карайте, пичове, нито на лични, нито тук. Няма смисъл. Тази игра е за кеф, мамка му. Миналата година успяхте, тази не. Надали всичко се крепи на един сгрешен мач. Колко мача взехте я с майсторлък, я по чудо. Всичко се случва, това на всеки тук му е пределно ясно.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: AW: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ | 30.03.2014 23:33
Ааа не така, я се разберете с Мейджа по въпроса. Ще ти дърпат ушите... 
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 30.03.2014 23:52
много важна победа срещу класен съперник! браво на голмайсторите и на вратаря, както разбира се и на капитанът Фран  можеше да вкараме повече, можеше и да допуснем, но в крайна сметка продължаваме силното си представяне като домакин. ВАМОС РИЦАРИ!
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 31.03.2014 00:12
Да бе, да, всичко е закономерно и си идва на мястото, как можах да се изрежа така неподготвен... 
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
NuFc
(Valiant Knights)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 31.03.2014 00:28
Честита победа на целия отбор, както и на милионите фенове по цял свят! мисля да не навлизам в подробности. Браво на Алфа, че счупи каръка най - после, след година голова суша. Джо Тем вкара гол номер осем и също е много важна фигура този сезон! Идемо!
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) | 31.03.2014 00:37
Честита победа на "рицарите" Ние този сезон явно сме на принципа "или кеш или нищо" 
|
|   |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|