FT ======================================================================================== DUNE WARRIORS 3:1 NEW MERSEY RAZORS ========================================================================================
Последна промяна PMLeague на 05.10.2015 00:18, променена общо 4 пъти
Ехаааа , старата ни познайница от логично разпадналата се БОТ команда - Дъ Ред Ботърз, Наджабер Хаджепова, подвизаваща се с ник Антихейтър, продължава порочната си практика от време оно с права колонка мачове 1:1 :)
Лошо за авторитета на Дюн, че са приютили подобен безхаберник в състава си, защото това което виждам сега е, че въпросният БОТ от три мача този сезон, е играл само резултат 1:1, независимо какви са мачовете на поста му.
Както се казва ..БОТЪТ отбора мени, но системата - никога !
Нищо, ние най-обичаме ботове да бием
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
май останахме без френски мачове към днешна дата хич не го виждам 0:1 първия и 1:0 втория мач, каквито прогнози ни остават. Дано греша, де. Труден мач ще е ,но дано докопаме победата макар и минимално. Оцелеем ли на техните два френски бота с 1:1 дублажите, имаме всички шансове.
въпросът, който ме вълнува повече обаче е, защо и ние не си позволихме да дублирахме на 1:1 френските ни мачове, след като поне единия има всички шансове за този резултат ??? от чисто тактическа гледна точка
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Няма да мине без драми. Латина - Бари мина от избитото 1:0 през головото 1:1 (84) и накрая избяга на 1:2 (88), Зенит - Ростов избяга на гостите от голово 2:0 на 3:0 (89), Борнемут изпуснаха дузпа (85) и вместо головото 2:1 завърши на избитото от Резо 1:1. Все пак бележим с Донкастър - Барнзли и белгийският мач на противника довечера е много важен (нашия въобще не го броя, чудо ще е да го хванем). Остават и други мачове, например Челси - Саутхямптън, на който лично аз не се надявам особено за гол.
Мачовете като цяло тая седмица в избраните потоци са отвратителни, браво на гостите за избора.
Това просто не е истина... автогол на Андерлехт в последната минута и побеждаваме? Стават и чудеса, значи... Ако всеки път, когато правя подобни изказвания, печелим, нямам нищо против да се излагам :) .
Ехаааа , старата ни познайница от логично разпадналата се БОТ команда - Дъ Ред Ботърз, Наджабер Хаджепова, подвизаваща се с ник Антихейтър, продължава порочната си практика от време оно с права колонка мачове 1:1 :)
Лошо за авторитета на Дюн, че са приютили подобен безхаберник в състава си, защото това което виждам сега е, че въпросният БОТ от три мача този сезон, е играл само резултат 1:1, независимо какви са мачовете на поста му.
така де, пет пъти 1:1, к'во да му мислиш, братче. някакви балъци там мислят мачове, потоци..вълнуват се идваш, сереш ,бягаш..това е по-удачната формула
по-лесно е
мисленето в днешно време не е приоритет търси се лесното, бързото, удобното
"Да живей БОТИЗъМА !" ...се налага нещо като извод от този мач
честита победа на Дюн, Гоата може да й се радва, но като човек естет и ценител, сигурно му и нагарча леко. Защото мачът отвсякъде бе за равен.
аре
така де, пет пъти 1:1, к'во да му мислиш, братче. някакви балъци там мислят мачове, потоци..вълнуват се идваш, сереш ,бягаш..това е по-удачната формула
по-лесно е
честита победа на Дюн, Гоата може да й се радва, но като човек естет и ценител, сигурно му и нагарча леко. Защото мачът отвсякъде бе за равен.
аре
Аре у лево, някой дето много мисли избил 2:0, кой ли е тоя? Муахахахха, няма да му казваме името, че да не му се смее целия стадион.
_________________ A man only sees what he wants to see...
по-лесно е
аре
Аре у лево, някой дето много мисли избил 2:0, кой ли е тоя? Муахахахха, няма да му казваме името, че да не му се смее целия стадион.
Браво БОТ, много си активен. Чувстваш ли се дзвезда ?
по-лесно е
аре
Браво БОТ, много си активен. Чувстваш ли се дзвезда ?
А така, другия път пак се прави на отворен без никой да те е викал. 2:0, а? Цял ден ли го мисли? Горкия...
по-лесно е
аре
Рядко пиша по чужди теми, но сега имам мнение. Моето уважение към теб Резо, но някак си не мериш с еднакъв аршин. Когато един отбор през целия сезон ботира и му връзва, то значи мисли мачовете. Когато спре да му връзва, ами не е във форма. Когато друг отбор ботира, мисленето за него не е приоритет, играят антифутбол. Ами извинявай, аз не правя разлика и когато сега под път и над път се надпреварват да казват, че този "големия" отбор не бил във форма и ми става наистина смешно. А обяснението е, че тотото не дава всеки път. Хайде остани си със здраве
Надявам се прехвърчането на искри да си остане само за тоя мач :).
Да, вървеше към равен и да, мачовете бяха гадни, но се развиха така, че би трябвало да спечелим. Непокрити наши прогнози на Анже - Бастия 1:0 и Андерлехт - Мехелен 1:0 - първият излезе, вторият избяга, но нормалното беше да влезе от тях 1 гол. Дори Локомотив - Амкар, който избяга накрая, може би беше хващаем. Като цяло нашите мачове се развиха с една идея по-добре (изключая погрешния избор на белгийския - Шарльороа - Варегем трябваше да ви дам) и май че 1 гол разлика в наша полза щеше да е най-логично. На вас в края ви избяга 1 мач, на нас - 3 плюс изпусната дузпа от Борнемут.
Успех и на двата отбора нататък, каквото има да се случва, ще се случи!
Е, в този Андерлехт няма НИКАКВА логика. Този мач 1:1 да го играеш е......не знам. Макар че, последния мач пак е свършил така. Андерлехт не са много във форма, но:
7' Praet D. (Penalty missed) 14' Okaka S. (Penalty missed) 89' Tielemans Y. (Penalty missed)
и 90+3 автгол за 1:1....Три пропуснати дузпи, автогол в 93мин - ще видя репортажа утре. Добре, че това не се случва срещу нас - щях да полудея! Напълно разбирам Резо, честно казано.
Ахахахахаха Абе нещо не е редовна играта щом Дюн еднолично повеждат В АГРУПА!!!
А такава комедия като на Андерлехт няма в световния футбол, този мач трябва да се разследва, отборите хвърлени в затвора, УЕФА И ФИФА да слагат кепенците! Не, не, не е редовно това. Добре, че не е тази гавра срещу РОД
А такава комедия като на Андерлехт няма в световния футбол, този мач трябва да се разследва, отборите хвърлени в затвора, УЕФА И ФИФА да слагат кепенците! Не, не, не е редовно това. Добре, че не е тази гавра срещу РОД
Дюн няма да стигнат далече с АНТИМОЗЪК в състава си ! Не си прави илюзии Два-три-пет мача ще му върже бот системата 5 х 1:1. В останалите мачове, ще играят с 3-ма нападатели. Такива чудеса като на Андерлехт стават веднъж на сезон. Много отдавна съм тук, за да знам какво ще се случи
Според мен , скрития фаворит за титлата сте вие и съм готов да сложа пари на такъв залог
Дюн няма да стигнат далече с АНТИМОЗЪК в състава си ! Не си прави илюзии Два-три-пет мача ще му върже бот системата 5 х 1:1. В останалите мачове, ще играят с 3-ма нападатели. Такива чудеса като на Андерлехт стават веднъж на сезон. Много отдавна съм тук, за да знам какво ще се случи
Според мен , скрития фаворит за титлата сте вие и съм готов да сложа пари на такъв залог
Ооооо Резко, я кажи пак кой изби 2:0, че не разбрах? И ботове май би тая седмица, евала, майна!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения