# [15142009] ● THE THRACIAN ORPHICS [1:1] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, Х кръг)
Автор
Съобщение
PMLeague
- ФЕДЕРАЦИЯ -
# [15142009] ● THE THRACIAN ORPHICS [1:1] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'A' лига, Х кръг) | 30.11.2015 20:16
FT ======================================================================================== THE THRACIAN ORPHICS 1:1 EXTREME ZOMBIES ========================================================================================
Последна промяна PMLeague на 07.12.2015 01:11, променена общо 12 пъти
ромите се чудех дали да ги дублирам бот 1:1, но като че ли правилно играх 0:1, а те пък в 94' им изравниха смотаняци, малко ме е яд за пропуснатия двоен гол
Последна промяна juve на 06.12.2015 00:29, променена общо 1 път
ромите се чудех дали да ги дублирам бот 1:1, но като че ли правилно играх 0:1, а те пък в 94' им изравниха смотаняци, малко ме е яд за пропуснатия двоен гол
И аз така,до последно се чудех дали да дам Херта-Байерн Леверкузен 2:1,или 1:2.Същото и за Щутгарт-Вердер 2:1,или 1:2.Много кофти мачове ни дадоха този път.
И аз така,до последно се чудех дали да дам Херта-Байерн Леверкузен 2:1,или 1:2.Същото и за Щутгарт-Вердер 2:1,или 1:2.Много кофти мачове ни дадоха този път.
добре ги разцъкахме, но понякога разликата в прогнозите е точното решение в точния момент и късмета ще е с нас, но малко или много трябва си пророк засега 1:1, ако изпуснат немския може и да помислим за победа, но като цяло всичко е възможно утре
Последна промяна juve на 06.12.2015 03:17, променена общо 1 път
майка им на киево още един гол ни бяга в 94' скапан карък, на нас ни бягат тоя кръг предния загубихме, никаква компенсация, а напротив все в наша вреда
Ех мъко,мъкооо...редовната греда и отново в наша вреда.Само миналия кръг с греда ни вкараха двоен,а ние с греда изпуснахме гол.Този кръг вече 2 греди ударихме,а в мача Щутгарт-Вердер нападател от Бремен в 85-тата удари и той гредата.Сега и жената да ме удари с точилката и да завършиме този гаден дървен ден.
Ех мъко,мъкооо...редовната греда и отново в наша вреда.Само миналия кръг с греда ни вкараха двоен,а ние с греда изпуснахме гол.Този кръг вече 2 греди ударихме,а в мача Щутгарт-Вердер нападател от Бремен в 85-тата удари и той гредата.Сега и жената да ме удари с точилката и да завършиме този гаден дървен ден.
май ще трябва навън да си ботираме 1:1 всичко и това си е кво се мъчим да прогнозираме, като предния кръг така ни биха и това е, а не да се оплакваме от късмети и глупости като се замисля,хех
Еех, как се променят нещата, едно време ти я биеше в такива случаи, а сега... ;)
Еех, как се променят нещата, едно време ти я биеше в такива случаи, а сега... ;)
Според мен това с точилката е само търсения повод да я пребие след това и да му олекне на душицата. Ех, Пепитко, класик си!
Признавам си,че правя първи несигурни крачки в тази почти съвършена игра ПМЛ и се мъча да разбера как така домакините имат надмощие и по какви критерии се определя то,при положение че с първи поглед на НЕспециалист би трябвало да е обратното.Ха така,сега да гаврътна още едно и съм готов да науча повечко по въпроса. ▫ Голове 1 - 1 ▫ Спасявания 0 - 0 ▫ Удари във вратата 1 - 1 ▫ Греди 0 - 2 ▫ Опасни удари 5 - 6 ▫ Далечни удари 1 - 2 ▫ Дублирани удари 1 - 1 ▫ Статични удари 0 - 0 ▫ Надмощие (%) 54 - 46
Последна промяна PEPITO на 07.12.2015 00:33, променена общо 1 път
добре че не паднахме поне, щеше да дойде в повече, да свършва тая каръшка година и да почваме новата с победи и завръщане в А група, дано, но няма да е лесно и фортуна бая ще ни пречи, трябва да я преборим
Последна промяна juve на 07.12.2015 00:55, променена общо 2 пъти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения