# [16051001] ● NEW MERSEY RAZORS [4:0] VALIANT KNIGHTS ● (ПМЛ 'A' лига, IV кръг)
Автор
Съобщение
Mandor
(The Mummies)
# [16051001] ● NEW MERSEY RAZORS [4:0] VALIANT KNIGHTS ● (ПМЛ 'A' лига, IV кръг) | 11.10.2016 19:30
FT ======================================================================================== NEW MERSEY RAZORS 4:0 VALIANT KNIGHTS ========================================================================================
Последна промяна: [Н - 21:00]
Последна промяна Mandor на 16.10.2016 20:56, променена общо 7 пъти
Наште, в ролята си на семкаджия на стадиона, ше ви дръпна една лека кибишка критика, пък вие си играйте и не ме слушайте
Борусия Мьонхенгладбах след няколко дни има супер тежко гостуване на Селтик, мач за 3-то място в групата. Следователно:
1. Тоя мач няма място в избора за нас. Първо-главите им са ТАМ. Второ- ха ес фау са с нов тренер.Трето - ха ес фау не може вечно да падат. Четвърто - онези никаквите в синьо от Гелзенкирхен попиляха гладбах с 4:0 предния кръг, а Шлякето тоя сезон са комични... 2. Тоя мач е несериозно да бъде отиграван 3:1. За мен мача е остър подводен камък и лично аз бих отиграл 1:1, че защо не и едно класическо 0:1, че дори и 0:2
Играем аматьорски, но пак казвам, не ми обръщайте внимание, минавам случайно
Иначе, успех!
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Поздравления за голмайсторите. Страшен дубъл на Томи и дебютен гол за Монката.
Трагичен избор за нас в Испания.
Мачът на Гладбах може и да не беше най - резонния, но ми се стори най - подходящ. Ако не бяха опущили 2 дузпи за норматив, можеше да го хванем. Но 3:1 беше малко оптимистично.
Голям е пропускът на Гинган... Нарисуван мач, и на разбора му обърнах внимание. Дано не ми изяде главата накрая.
Да не дърпаме дявола за опашката - валките имат 4 мача днес.
Поне точката ни е сигурна, а победата наистина е много близо!

TheExorcist
(New Mersey Razors)
Re: # [16051001] ● NEW MERSEY RAZORS [4:0] VALIANT KNIGHTS ● (ПМЛ 'A' лига, IV кръг) | 16.10.2016 21:05
Честита победа резачки! Евала Монка, отличен дебют! Требе да се излиза от тинята!

SCB FOREVER
Re: # [16051001] ● NEW MERSEY RAZORS [4:0] VALIANT KNIGHTS ● (ПМЛ 'A' лига, IV кръг) | 16.10.2016 22:02
Честита победа на всички резачки ! Тази седмица направо ми надминахте очакванията ! Доволен съм от представянето на всички, но НЕ и от моето.
Не искам да се оправдавам, но от понеделник до петък късно вечерта бях в Англия на екскурзия. Като добавя и това, че нямам нет на телефона си...... картинката става почти пълна. Очаквах Ради да ми изпрати какви са мачовете ни и какво сте играли, а и какво е виждането Ви въобще за мачовете. Той каза, че ми е пуснал няколко подробни съобщения, НО ....... аз не съм получил нищо. През нощта в просъницата успях да погледна мачовете ни за 10-15 минути и ги пуснах веднага, защото не знаех дали ще се събудя преди 11:00 часа след натрупаната умора в мен.
Sorry dakaaa, но късно видях какво си написал за мача Гинган - Лил.
Re: # [16051001] ● NEW MERSEY RAZORS [4:0] VALIANT KNIGHTS ● (ПМЛ 'A' лига, IV кръг) | 16.10.2016 23:45
Браво, машини! Всеки уикенд вече ще съм на "стадиона", да чопля семки и да филосифствам, а вие все така да биете!
Рейзърс бие 4:0, Ботев наряза старозагорските марули също с 4-ка. Няма как да съм недоволен!
Специални поздрави за Цецо Ботевиста.Той знае колко криво гостуване ни е това в зарата
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

TheExorcist
(New Mersey Razors)
Re: # [16051001] ● NEW MERSEY RAZORS [4:0] VALIANT KNIGHTS ● (ПМЛ 'A' лига, IV кръг) | 17.10.2016 04:46
SCB FOREVER написа:
Честита победа на всички резачки ! Тази седмица направо ми надминахте очакванията ! Доволен съм от представянето на всички, но НЕ и от моето.
Не искам да се оправдавам, но от понеделник до петък късно вечерта бях в Англия на екскурзия. Като добавя и това, че нямам нет на телефона си...... картинката става почти пълна. Очаквах Ради да ми изпрати какви са мачовете ни и какво сте играли, а и какво е виждането Ви въобще за мачовете. Той каза, че ми е пуснал няколко подробни съобщения, НО ....... аз не съм получил нищо. През нощта в просъницата успях да погледна мачовете ни за 10-15 минути и ги пуснах веднага, защото не знаех дали ще се събудя преди 11:00 часа след натрупаната умора в мен.
Sorry dakaaa, но късно видях какво си написал за мача Гинган - Лил.
Успех в бъдещите ни мачове !
.
Брат, и аз бях в Англия тия дни и знам колко трудно се пуска от телефон. Но важното е, че се справяме. Дай да бием напред!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения