Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 09:38

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ] 
● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   05.12.2012 12:31

СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   08.12.2012 00:26

Двата наказани отбора и трън в очите на Федерацията един срещу друг. ;-)
Разбрах, че шефът на ПМЛ + първия вицепрезидент ще са на стадиона и ще гледат под лупа дербито. :laugh:

Доста гадни мачове за нас от Зепера,уфф. От друга страна почти всяка една атака на Лавината вещае опасност, въпреки че доста мислех над потоците и се опитах да ги затрудня, защото бившите шампиони от Лавината са отбор, който е много силен домакин и вкарва много голове. Дано стане хубав мач и по-добрия в този мач да победи.

:football:

Ултраси на зомбитата в подстъпите на стадиона на Лавината

Изображение

Последна промяна Diavolo на 08.12.2012 00:30, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   08.12.2012 00:27

Поздрав за нашите верни фенове :devil:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PMocTmC08#!
зомби експеримент :laugh: :ludnica:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   08.12.2012 00:28

Плимбо и Мъри в титулярните състави ли ше са? :cow:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   08.12.2012 00:59

Мда интересен и труден мач пробвах с ботската тактика 1:1 да видим дали правилно съм експериментирал, и дали носи успех, имам усещането че правилно съм я приложил в тия мачове дано върже, успех на отбора стискам палци :music:

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   08.12.2012 05:17

Крал Блуфен написа:
Плимбо и Мъри в титулярните състави ли ше са? :cow:

Ooo,El Chapo...senor Guzman,всяка Ваша поява във Форума ми докарва истинска ерекция.Вие сте легенда в моето мексиканско обкръжение.Миналата седмица обсъждайки Вашата особа,трябваше да шушукаме.Хората ги е страх от Вас.Имат ли право?Не зная!Даже Полицията мълчи.
Мачът ни със Лавината би трябвало да е труден.Но всичко е възможно...Ако ги нямаше тези 3 точици наказание,сега щяхме да сме по върховете.Е,има време де. :cry:

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:25

Тъмна събота...каква ли ще е неделята??? :helpless:

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 00:47

Ами нехващаеми мачове ни дадоха днес, единствения предвидим го избиха, пък падаме само с 1:0 имаме все още шанс поне за точка, но трудно ще е :question:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 05:51

Мдам, като гледам развитието на мачовете, Лавината са могли и 2-0 да водят, бяга им гол в 90 мин. Кофти за тях. Но водят заслужено. Силна игра във всички линии.
Ама да излезнат две 1-0 в Германия, много мъчна работа, нямаше как... Значи яд ме е много, че не избих 1-0 на Фрайбург ама имаше по-опасни атаки. Не влезнаха, ама ги виждах да влизат... :innocent:
Фрайбург на 1-0 ми беше петата избивка, уви... Значи ако нямаха дубъл на Аталанта - Парма щях да избия Фрайбург, 1-1 на Осасуна и Пескара така или иначе щях да си ги дам. Но това е положението. Всъщност единствената им атака от която не изпитвах никакви опасения беше Лас Палмас и Уеска.
За нас какво да кажа. Така както ни се дадоха хандбални резултати, така можеше дори и да водим... :dunno: Ами не знам, Рунекса дали щеше да избие един евентуален дубъл на Барселона Б - Елче или да махне само едното 1-1, но явно сгрешихме мача на който дублирахме. Какво да се прави, тук трябва и малко късмет.

Добър тактически мач се получава, няма много голове, което говори добре и за двата отбора. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   09.12.2012 06:01

juve написа:
Ами нехващаеми мачове ни дадоха днес, единствения предвидим го избиха, пък падаме само с 1:0 имаме все още шанс поне за точка, но трудно ще е :question:

Уфф, всичко може да стане утре. Мен няма да ме има, така че стискайте палци. :-) Дефакто от 6 мача, Лавината вкараха 1 гол, ние от 4 атаки - нула засега. Равни сме... Утре трябва да вкараме, няма начин просто! :devil:
Въпросът е дали Лавината ще хванат нещо... Пескара - Дженона е по-скоро 1-1, но и 0-0 не е зле, само дето и двата отбора нямат 1-1...
Леванте е добра атака и ако бият Леванте сигурно ще го хванат, ама не знам защо този мач го виждам х2, може да стане 1-0, ама тц, по-скоро не. Ако ни вкарат с тази атака поне няма да ме е яд, защото никога не бих направил избивка на него.

Надявам се на поне равен... :-) Не бива да губим този мач, особено след издънките на Уинърз и Арлито. А и Нивата ще дръпне с 3 точки.

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 00:58

Хванахме точката с последния удар на Моандър с Бетис-Барселона, второто полувреме имаше 5 греди, голям късмет изкарахме, наздраве ценна точка при много тежко гостуване на силен отбор :cheers:

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 01:31

juve написа:
Хванахме точката с последния удар на Моандър с Бетис-Барселона, второто полувреме имаше 5 греди, голям късмет изкарахме, наздраве ценна точка при много тежко гостуване на силен отбор :cheers:

Заеби,гледах мача в залата за спорт,правейки кардио.Та щях да получа инфаркт,ама не от физическото натоварване.Греда след греда.
Стана набързо 2:0 и почти отписах и тази последна възможност.После още първото полувреме Моандър вкара гола и ми се струваше невероятно така да остане резултата.Луд съм по футбола и обикновено гледам срещите с надежда да видя гол.А днес?Днес направо ме хвана срам от мене си :laugh: Повече от час се молех да няма гол.Последните двайсетина минути и двата отбора капнаха физически,играта се накъса и заваляха гредите и възможностите за гол.Просто невероятно ни се размина загубата.Извадихме страшен късмет.
Иначе този кръг мачовете си бяха неуловими-невероятни резултати.Честита точка все пак!Поздрави и на противника! :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 14:10

juve написа:

Леле, 5 греди :outofspace: :90: :-D
Сега си го дръпнах мача, не толкова заради това, а колкото заради двата гола на Бог Меси и новия извънземен рекорд :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 14:11

PEPITO написа:
Заеби,гледах мача в залата за спорт,правейки кардио.Та щях да получа инфаркт,ама не от физическото натоварване.Греда след греда.
Стана набързо 2:0 и почти отписах и тази последна възможност.После още първото полувреме Моандър вкара гола и ми се струваше невероятно така да остане резултата.Луд съм по футбола и обикновено гледам срещите с надежда да видя гол.А днес?Днес направо ме хвана срам от мене си :laugh: Повече от час се молех да няма гол.Последните двайсетина минути и двата отбора капнаха физически,играта се накъса и заваляха гредите и възможностите за гол.Просто невероятно ни се размина загубата.Извадихме страшен късмет.
Иначе този кръг мачовете си бяха неуловими-невероятни резултати.Честита точка все пак!Поздрави и на противника! :-D

Хаха, както е тръгнало тази игра тотално ще те превъзпита и ще промени доста твои навици... :-D :innocent:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 14:15

В крайна сметка 1-1 в дербито на кръга. :-)
Мисля, че равенството е справедливо, въпреки че и Лавината можеше да бие съвсем спокойно. Удариха греда, а ние вкарахме гол с мач в който имало 5 греди... Но в крайна сметка потоците свършиха работа и не загубихме този много важен мач в един кръг доминиран изключително от домакините. Хубавото е, че имахме 100% успеваемост в атака от чистите положения за гол. От 8 атаки, само 2 мача бяха хващаеми и ние ги хванахме. Единия ни го избиха, а с другия вкарахме гол.
Поздравления за Лавината и в частност Зепера за отличните мачове, а и на Рунекса за намесите му на вратата и успех по-нататък в първенството! :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 15:30

и в заключение - браво Моандъре! Най-накрая вкара първия си гол гол, но за сметка на това той беше изключително ценен и скъпоструващ. :cheers:
Беше въпрос на време да се отпушиш, оттук-нататък вярвам, че ще е по-лесно за теб. :-)

(Extreme Zombies)

Мнение  Re: ● СИНЯТА ЛАВИНА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "A" Лига, VIII кръг)   |   10.12.2012 17:02

Diavolo написа:

Хаха, както е тръгнало тази игра тотално ще те превъзпита и ще промени доста твои навици... :-D :innocent:

Дяволе,както каза неделя не беше на линия.Много ни липсваше и мога да кажа че нашият отбор заслужава адмирации,тъй като цялото второ полувреме игра без вратар и Капитан. :-P
Направо Шампиони! :ura:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 17 мнения ]