Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:03

Отговори на тема  [ 310 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Снукър 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   02.07.2015 13:21

Shifter написа:
Финалистите от това СП ще играят демонстративни мачове у нас
http://www.sportal.bg/news.php?news=554162
В София ще са на 17-ти юли в аула "Максима" - УНСС, като цените на билетите почват от 30лв.

Ние в Веско (facectrl) ще ходим. Ако и ти си там пиши да се видим

Изображение

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   18.07.2015 00:23

Е, на първо място поздравления за Жоро за познатия точен резултат от финалната среща - 4:1 за Мърфи :-) Като цяло ми хареса; въпреки че младите надежди трудно целеха топките, Бингъм и Мърфи си бяха концентрирани (като за такъв мач) и беше приятно, Мърфи за малко да направи и стотачка. Надявам се Жоро и Веско да са успели да си вземат автографи - аз като видях колко хора се редят, реших да не чакам и си тръгнах. Време за бира така или иначе нямаше да има, затова - до следващия път :cheers:

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   18.07.2015 00:33

Shifter написа:
Е, на първо място поздравления за Жоро за познатия точен резултат от финалната среща - 4:1 за Мърфи :-) Като цяло ми хареса; въпреки че младите надежди трудно целеха топките, Бингъм и Мърфи си бяха концентрирани (като за такъв мач) и беше приятно, Мърфи за малко да направи и стотачка. Надявам се Жоро и Веско да са успели да си вземат автографи - аз като видях колко хора се редят, реших да не чакам и си тръгнах. Време за бира така или иначе нямаше да има, затова - до следващия път :cheers:

Сега се прибирам доволен :-) Ами какво да ти кажа, познах резултата благодарение на Мърфи, който просто реши да изпусне една червена топка и да даде шанс на Бингъм. Ако си обърнал внимание точно преди пропуска се обърна към публиката и се изкашля. После вкара една розова и съответно пропусна червената. Най-интересното е, че игра всякакви топки с удължителя, но точно въпросната я игра без него, а беше задължителен. Както и да е, той Бингъм каза, че едва сега започва да тренира сериозно и е нормално, че така се разви срещата за него. Просто не е във форма. Иначе се снимахме и с двамата и взехме автографи, знае ли се кога друг път ще дойдат пак и двамата. Хубава вечер стана :-) Радвам се, че се видяхме и на живо и се запознахме :-)
А иначе за бира ще има време винаги :cheers:
Поздрави!

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   07.12.2015 02:03

147 те на Нийл на финала на Юкея, първия максимум на финал на турнира на обединеното кралство. :-)
https://www.youtube.com/watch?v=jSbPd6P-juE#t=635

след драмата с Джон Хигинс (който е като възроден прави страхотен сезон до тук), Робо бе като отвързан, унижи и унищожи Селби, а на финала брекбилдинга му беше фамозен. Първите 6 фрейма на финала бяха истинска наслада за окото благодарение на играта и на двамата.

Последна промяна Diavolo на 07.12.2015 02:04, променена общо 1 път

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   07.12.2015 17:06

Респект за Робертсън, най-добрия играч в момента. Но нека не забравяме, че на света има още един играч, който все още не е казал своята последна дума...а идва мастърса...

Изображение

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   08.01.2016 15:58

goro_levskara написа:
Респект за Робертсън, най-добрия играч в момента. Но нека не забравяме, че на света има още един играч, който все още не е казал своята последна дума...а идва мастърса...

...и мастърса дойде!
В неделя започва очакваният с интерес турнир, в който ще премерят сили най-добрите играчи в снукъра. На първо четене и осемте двубоя от предварителната фаза са доста завързани и трудно може да се даде прогноза някаква. И все пак големия въпрос е ЩЕ играе ли Рони, или ще си чеша крастата само. Първият му мач е във вторник от 15:00 ч. българско време, не срещу кой да е, а срещу двукратния победител Малк Уилямс. Да видим...

Изображение

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   12.01.2016 19:34

Тоя плант на Уилямс при 5-5 и 30 точки аванс за него е един от най-тъпите удари, които съм виждал някога. Абсолютна никаква гаранция нямаше, че дори да беше влязъл, щеше да има цвят. Единственото сигурно бе, че ще пръсне всички червени за О'Съливан и така и стана.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   13.01.2016 00:59

Тоя Уолдън какъв льохман е :uuu:
Пред Рони кошмарни съперници, уф. Първо Селби, а след това евентуално Хигинс. Двамата му може би нан-неудобни съперници в историята. Ако ги победи последователно ще е нещо велико. :devil:
Не че един Бингъм е по-лесен, но все пак Хигинс си е Хигинс на чисто ментално ниво като съперник. А и този сезон е в много добра форма.
Нийл Робъртсън обаче си остава фаворит номер 1. Един сблъсък с Тръмп ще е голямо зрелище.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   14.01.2016 19:23

Diavolo написа:
Пред Рони кошмарни съперници, уф. Първо Селби, а след това евентуално Хигинс. Двамата му може би нан-неудобни съперници в историята. Ако ги победи последователно ще е нещо велико. :devil:

:yes:

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   17.01.2016 23:00

Ронииииииииииииииииииии :first: :cheers:

6 мастърс титла, изравнен рекорд на Хендри. Това си е неговия турнир. Най-младия шампион. С най-много мачове, победи, сенчъри брейкове и финали в Лондон.
Най-убедителната победа в историята на този формат. Най-много пореднио фреймове - 10. 16 мейджър титла, добре след 8 месеца изгнание... :-D
По пътя към титлата Ронката победи трима световни шампиони, единия от тях действащ. :yes:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   07.02.2016 02:04

Хах, ебати финала в Германия :-D
Мартин Гулд - Лука Бресел?! :helpless:
Все пак Гулд си е име (бивш номер 11 в света), негов трети ранкинг финал, но първи на истински топ турнир така да се каже, докато симпатичния белгиец за първи път изобщо достига до финал.
Аз съм все пак малко повече за Гулд. Заслужава победата тук след драматичните победи над играчи като Марк Уилямс и Джъд Тръмп, а на полуфинала размаза бившия световен шампион, Греъм Дот.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   20.02.2016 04:34

Я си кажете мнението по един казус:

Значи, днеска си нагласих времето така, че да мога да гледам мача между Селби и Рони на Уелш Опън. Прибрах се и с учудване установих, че по Евроспорт единицата вървят ски-скокове на запис, а по двойката - колоездене, също на запис. При положение, че цяла седмица дават всички сесии от Уелс, ми се видя много странно точно този дългоочакван двубой да отрежат, и то без да има очевидна причина. Пуснах си стрийм на Бритиш Юроспорт и някъде около 4-тия фрейм коментаторът Дейв Хендън приветства с добре дошли и "зрителите на континента", което означава, че мачът вече е вървял и по Интернешънъл. По нашите два канала продължаваха да дават записи, а доколкото знам картината им е точно от европейския канал и те само говорят отгоре, нали така? Според мен това си е доста подъл начин да ни накарат да си платим за тъпия Плейър, който непрекъснато рекламират. Ако пък наистина "колегите от централата в Париж" са виновни, то не знам защо нашите изобщо се тупат в гърдите, че са Евроспорт, след като очевидно нямат никакви правомощия.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   20.02.2016 11:52

Нямат.
Всичко идва от централата в Париж, в смисъл сигнала идва от там.
Ние сме много малка рибка в океана, че да определяме правилата...
И мен ме е яд, не можах да гледам поредния погром на Рони над Селби.
Само серията от 132 видях, последния фрейм в мача късно вечерта на запис по време на почивката на последния 1/4 финал.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   20.02.2016 13:40

Diavolo написа:
Нямат.
Само серията от 132 видях, последния фрейм в мача късно вечерта на запис по време на почивката на последния 1/4 финал.

И аз така си мислех, но защо тогава беше това приветствие на Хендън към европейските зрители?!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   20.02.2016 13:46

Henman написа:
Diavolo написа:
Нямат.

И аз така си мислех, но защо тогава беше това приветствие на Хендън към европейските зрители?!

Щото ние не сме в Европа

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   20.02.2016 13:59

А бре, снукАри, защо никой не споменава тук какво направи Рони в Уелс. Егати пича, направо ми напълни душата. Някои смятат постъпката му за израз на алчност, други за надута, но аз не мисля, че го е направил заради парите или от високомерие. За мен той е просто един откачен гений. Винаги съм го асоциирал по някакъв начин с Кантона.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   20.02.2016 14:08

SUBXERO написа:
А бре, снукАри, защо никой не споменава тук какво направи Рони в Уелс. Егати пича, направо ми напълни душата. Някои смятат постъпката му за израз на алчност, други за надута, но аз не мисля, че го е направил заради парите или от високомерие. За мен той е просто един откачен гений. Винаги съм го асоциирал по някакъв начин с Кантона.

Опитва се да привлича внимание само. Редовно го прави, и то по всякакви начини. От друга страна, не знам що направиха такъв проблем, че не играл за 147. Максимуми вече се виждат редовно (Динг даже направи такъв вчера), докато 146 си е рядкост.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   21.02.2016 11:27

Уж, наградния фонд за 147 бил малък и за това Рони така демонстративно отигра по розовата, но да беше откачена и неочаквано. Луда работа. :outofspace: :-D

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   21.02.2016 23:53

Изключително странна вечерна сесия от Робъртсън. След като доминираше следобед и завърши с преднина от 5-3, тази вечер беше решил да играе някакъв камикадзе снукър. Влизаше първи в брейк в почти всички фреймове, но насилваше нещата с меко казано странен шот селекшън и оставяше готови маси с развити червени на Рони. Чак в последния фрейм О'Съливан вкара за сефте дълга и сам си разработи единствения сенчъри брейк в мача. 28-ма ранкинг титла за Ракетата, с което изравнява Джон Хигинс и Стив Дейвис.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Снукър   |   21.02.2016 23:57

от 2-5 до 9-5 :rock:
Ронката включи турбото след паузата, но нещата можеха и да са по-различни ако бе станало 6-3 за Робо или при 5-5 ако бе повел с 6-5
Иначе като изключим финала и то най-вече заради първата му сесия, Рони изигра един фантастичен турнир на един дъх на невероятно темпо и ако запази тази си форма е абсолютен фаворит за нова световна титла. :yes: :first:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 310 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща