Re: # [16131001] ● NEW MERSEY RAZORS [ : ] LES MOUSQUETAIRES ● (ПМЛ 'A' лига, XII кръг)
| 18.12.2016 22:41
С клизма, но победа!
Честито на всички, подарихме на капитана победата ;)
Цецо Ботевиста може и да не успя да се наложи в отбора с ексцентричния си индивидуален стил в разборите преди и след мачовете, но за сметка на това стори едно много голямо добро на отбора - Романиста!
Със своето блестящо, скромно и ненатрапчиво присъствие в отбора, пасна като.....смазана верига на нова резачка!

.....стига с тия дялани камъни
Рядко го хвалим, а трябва повече. Брилянтни два гола, с които взимаме мача.
С това ядро в отбора, пролетта ни ще е друга, не се съмнявайте. Разбира се, купата ще е по-реалистична цел с оглед малкото ни точки.
Колкото до мача...
Прави чест на Фореста, че излезе с потоци за надиграване, не за мишкуване.
Два тройни потока ЧШ и два пъти Серия А е доста сериозна закачка с нас в домакинство, защото в рези п-ва сме ефективни. Никът на Романиста го издава, че следи Италия, същото се отнася за мен и Даката. Реално успяхме заради гола на Удинезе. Двамата с Даката имахме единомислие, че другият привидно домакински мач в кръга Дженоа - Палермо, е подводен камък и не си струва. Дали сме били прави, ще разберем след малко.
От друга страна, Мускетари, вие губите мача по абсолютно идентичен начин, по който ние губим точки в последните кръгове - изпускате хващаеми мачове. Ако бяхте единодушни в двойката на Интер и бяхте отиграли 0:1, сега щяхме да сме 2:2, защото аз още като видях този мач за вас, знаех, че ще избия 1:2, ако го имате. Поне, за разлика от нас, не дублирате на килограм.
Нота бенето е и за Даката. Той си знае защо, говирихме си за тоя мач на Интер ;) Дака, един съвет. Като избираш, проверявай за контузени и наказани играчи.Сасуоло са с една камара липсващи основни играчи...бетонна двойка беше тоя мач, добре че оцеляхме..
Не ми е работа да ви правя разбор, момчета, само ще ви пожелая в оставащите ви мачове до края да не играете като в този мач. Мисля, че имате всички качества и шансове да сте в тройката накрая. Нещо, което в дебютен сезон в А група, би било успех. Пожелавам ви го.
Както ви пожелавам и весели празници и да сте живи и здрави вие и близките ви.
А при нас....От новата година оставам близо до отбора. На вратата ми е добре ;)
Кой ни е бил в началото,бил. Сега ще си събираме лихвите с вересиите, вече и с моя помощ.
Но, дотогава починете добре.
За мен предстои коледно-новогодишен екшън по преместването, нали сме вече софиянци в повече.
От новата година, почваме с отборните сбирки на живо.
Аре и умната, ей