# [16187002] ● THE THRACIAN ORPHICS [3:1] VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали 2)
Автор
Съобщение
Mandor
(The Mummies)
# [16187002] ● THE THRACIAN ORPHICS [3:1] VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали 2) | 01.02.2017 21:36
FT ======================================================================================== THE THRACIAN ORPHICS 3:1 VALIANT KNIGHTS ● ПЪРВИ МАЧ1:5 ========================================================================================
Последна промяна: [Н - 23:59]
Последна промяна Mandor на 06.02.2017 01:00, променена общо 10 пъти
Да бе, да... Поне тия неизвестни Реус да вземат да вкарат - 'щото иначе това 3:0 и 2 отменени си е пълна ПаМеЛа шитня... Миналата седмица с два гола след 90тата вместо 4:2 или поне 4:1, стана 5:1... Сега отменен двоен - фАк ПаМеЛа, фак-фак-фак-фак.......
Няма такъв карък просто. Искрено ви съчувствам и същевременно се чудя как ли щях аз да преживея такъв удар (за Гонзо не ми се и мисли дори, със сигурност щяхме да загубим поне един клубар завинаги).
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Няма такъв карък просто. Искрено ви съчувствам и същевременно се чудя как ли щях аз да преживея такъв удар (за Гонзо не ми се и мисли дори, със сигурност щяхме да загубим поне един клубар завинаги).
Mandor написа:
ПМЛ 'Б' лига ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— FT ● DEMBA BOYZ 2:3 PRIMUS MAXIMUS ● [ПРОГНОЗИ] [КОМЕНТАРИ] ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— 24' [1:0] Гол на Талиезин(Сътън - Ийстлий 1:1) 29' [1:1] Гол на Нера(Паниониос - Панетоликос 2:0) 30' [1:2] Гол на Саватаж(Нант - Пари Сен Жермен 0:2) 38' [2:2] Гол с греда на Талиезин(Олимпиакос Пирея - Ксанти 2:0) 45' [2:3] Гол на Кенпачи(Грьонинген - Витес 1:1) 76'[—>] Отменен гол на Гонзо(Сент Етиен - Анже 2:1) ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— DEMBA BOYZ: [1] Гонзо, [2] Талиезин, [3] Ванката, [4] Дани-007, [В] Шопченко PRIMUS MAXIMUS: [1] Саватаж, [2] Нера, [3] Кенпачи, [4] Джак Блек, [В] Алесандрон ————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Ами не, Гонзич, не е същото. Тук си говорим за обръщане от 1:5 до 6:5. Това щеше да е по-епично и от Ла Коруня - Милан дори. А съвсем не е за пропускане и фактът с четирите избивки на Редо в първия мач. Няма такава драма.
Ами не, Гонзич, не е същото. Тук си говорим за обръщане от 1:5 до 6:5. Това щеше да е по-епично и от Ла Коруня - Милан дори. А съвсем не е за пропускане и фактът с четирите избивки на Редо в първия мач. Няма такава драма.
За мен купата е забавление , нещо като официални контроли и поне ние не влагаме такъв ентусиазъм там .

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: # [16187002] ● THE THRACIAN ORPHICS [3:1] VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали 2) | 06.02.2017 12:02
Вие си решавате, ваша си работа. Но този кръг нагледно показа колко тръпка има в турнирната надпревара. Аз лично отдавна не бях следил мачове с толкова емоция, без да съм пряко заинтересуван.
Последна промяна SUBXERO на 06.02.2017 12:02, променена общо 1 път

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [16187002] ● THE THRACIAN ORPHICS [3:1] VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали 2) | 06.02.2017 18:45
Наистина голяма драма, но все пак трябва да се отбележат няколко интересни момента - първо, ако не беше отменен двойният гол, се стигаше не до пълен обрат, а до дузпи, и то само при положение, че гостите не познаят отложения мач с 3 прогнози. Което предвид представянето на двата отбора напоследък беше много вероятно. Никой не знае какво щеше да се случи на тоя мач :).
Второ, в предния мач рицарите реално имат 9 познати прогнози, което е едва ли не уникално постижение и как ли пък щяха да се чувстват те, ако отпаднеха после? Четирите избивки на Редо също са уникални, спор няма. Накрая, не по-малко интересно се разви и двубоят Зелени - Резачки, който още продължава :).
Успех на всички!
Последна промяна Гоа на 06.02.2017 18:46, променена общо 1 път
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения