Re: # [16231001] ● DUNE WARRIORS [ : ] NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ 'A' лига, XVII кръг)
| 13.03.2017 00:51
Е, има и такива мачове. Не играеш кой знае какво, пък печелиш.
Възползвахме се от люховете на съперника, вкарахме половин гол, бихме и май вече сме четвърти.
Бях написал разбор, в който Дженоа-Самп беше 0:1/1:1. По някаква неясна за мен причина айпада рефрешна браузъра, и обзора го нямаше, даже и с бак бутона. Не ми се пишеше отново. Което доведе до това 2:2/1:0 . Пичове, като не знаете, питайте.
Радо, отличен играч си, с един куп важни голове, но понякога бъркаш знака изцяло. Каен - Лил вместо 0:1, го бе отиграл 1:0 . С тоя мач можеше да продължим за купата, срещу Бандата, но не би.
До края, гоним място в първата тройка, пък каквото стане.
;)
Аре и не ми се сърдете за критиката...за общото благо е. Тоя отбор има ебахти потенциала, но понякога сме склонни да се самосаботираме, в търсене на някакви изненади и екзотики....
Най-после и аз да направя избивка, пфуууу...ай стига съм викал по нападателите, а са таковам в шарана...
Ама ето, показателно е....що реших да избия 1:0 на Ню Йорк, а не 2:0 или 2:1. Много просто..намирал, влизаш, четеш..анализ на отборите от МЛС за старта на сезона. В един от тях си пишеше черно на бяло....че отбора на Колорадо играе твърдо дефанзивен футбол под ръководството на италианския си треньор, не му помна името деба и жабаря, и през този сезон, се очаква да продължат с "фирмените" си победи с 1:0 удома и минимални загуби навън. Повече не ми трябваше да чета....вече знаех, че ще избия 1:0....
Само със статистики и по нюх не се прогнозира, момци. Нужно е и малко да се почете...тоя наказан, оня контузеб, на трети жена му не му пуснала, на четвърти тъща му дошла на гости. Тактики, мактики на отборите, малко да се информираме...
И така ще избегнем такива неща като 1:0/2:2 на който и да е мач.
Щото така излагаме ОТБОРА.Така може да играят новобранци с две седмици стаж тука, а не майстори с години опит.
Аре, спирам с конското.
Все пак бихме! Но бихме грозно, имайте го впредвид.
Да се готвят следващите.
А за Дюн кво да кажа. Аре вас да не ви почвам за твс 1:0/0:1 на Палермо - Рома. Вие кво бе, ебавате ли се с нас?
Спокооо бее, бъзик да става. Все така да играете срещу нас!
С подобен хаос в прогнозите, сте кандидати за баражите, ама вие си знаете. Лично аз предпочитам вместо вас, в А група Примусите, Грийн или Денба бойз. Не че не ви харесвам, нищо подобно. Труден съперник сте, не за друго. И имате един бот в отбора - антигейзер, който винаги играе 5 х 1:1. Хуу, че не игра в тоя мач, щот съвсем щях се изнерва а го ева.
Арее, лека и честита победа. А Томи президент але алеее, А Томи президент але алееее, а томи президент а томи президент а Томи президент на серия беееееее