# [16252009] ● PRIMUS MAXIMUS [2:2] DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, Плейофи - реванши)
Автор
Съобщение
Mandor
(The Mummies)
# [16252009] ● PRIMUS MAXIMUS [2:2] DEMBA BOYZ ● (ПМЛ 'Б' лига, Плейофи - реванши) | 30.03.2017 22:02
FT ======================================================================================== PRIMUS MAXIMUS 2:2 DEMBA BOYZ ● ПЪРВИ МАЧ4:1 ========================================================================================
Последна промяна: [Н - 22:00]
Последна промяна Mandor на 02.04.2017 21:38, променена общо 10 пъти
Гонзе, това ли измислихте - 5 дубъла само? Атрактивно, във ваш стил А към Джак - това 1:1 на Твенте откъде го измисли ...
Знам че е грозно , но след 1:4 , какво точно да играем . Мисля обаче , че и сега имаме доста красиви отигравания .
Това е ясно, то с тази идея си ги цъкал тия потоци. Дотук 3 от 5 не ви излязоха, само в Гърция ви остана, щото в Сегунда ви го покрих. Иначе след Серия Б и ЧШ сме 1:1, и двата отбора вкарваме с мачове на двойна прогноза
Гонзе, това ли измислихте - 5 дубъла само? Атрактивно, във ваш стил А към Джак - това 1:1 на Твенте откъде го измисли ...
Знам че е грозно , но след 1:4 , какво точно да играем . Мисля обаче , че и сега имаме доста красиви отигравания .
Това е ясно, то с тази идея си ги цъкал тия потоци. Дотук 3 от 5 не ви излязоха, само в Гърция ви остана, щото в Сегунда ви го покрих. Иначе след Серия Б и ЧШ сме 1:1, и двата отбора вкарваме с мачове на двойна прогноза
Ако не беше грозната ни игра , вкарвахме Брентфорд , защото на разбора го виждахме 2:0/2:1/1:1 . Май рано ще запразняваме тази година
И Холандия изтече в канала за Демба. Остават им теоритично три възможности утре евентуално за дузпи, ние пък имаме четири мача и ще ни е достатъчен един гол, за да приключим всичко.
Ами това е - класираме се и ние, Панатинайкос набиха два бързи на АЕК и всичко приключи. Шопченко до последно задържа отбора си с минимални надежди с две избивки, но мисля, че като цяло напълно заслужено убедително продължаваме напред. Следващата седмица малко почивка и ще видим нататък. На противника - приятна почивка, догодина пак.
Честито и успех в следващите мачове . Не мисля , че играхме слабо , но просто нямахме късмет в първия мач . Надявам се и през следващия сезон да участваме и да продължим виртуалните битки .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения