# [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32263 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг) | 09.11.2019 02:05
Аве палячо не ми се обяснявай, хващай въдицата и съчинявай стихосбирки, не си интересен вече. Едно и също като зле смазана латерна. Може да подтискаш само онази си работа, не и Дявола. Ти специално или си втори ник на Резо или на Блуфена, но и да не е така ми е все тая, защото аз съм много дебелокож и с тия номера при другите може и да минавате и да стресирате ама при мен ще ударите на камък. Точно най-големите комплексари си ги мерят по форумите, точно както ти в момента. Аз не съм писал нищо за това какво аз съм постигнал или не, ти веднага се биеш в гърдите което само по себе си показва що за стока си. Един мъжкар не се бие в гърдите, че е мъжкар. Комплексаря го прави. Всичко тръгна от вторите никове. Аз ти казах към кого да се обърнеш. Толкоз. После намеси тениса. Защо освен за да се правиш на интересен и да трупаш безсмислени мнения? А моите мнения явно се четат, защото и ти ги четеш нали? Ти бот ли си тогава или да? Не е истина какви шарани сте наистина, мухаххаа 
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг) | 09.11.2019 10:39
Абе то и ние не знаем дали ще сме шампиони, но има 49,5% вероятност да са Мумиите, 49,5% да сме ние и 1% да са някакви мишки (назобани или зомбирани), които са шампиони веднъж на 15 години и то след луд късмет, голове в 98-мата минута, ВАР повторения, отменени дузпи и т.н. Такива еднодневки никой не помни. Едно е сигурно - последните 3-4 години Мумиите и NMR сме ПОСТОЯННО в топ 3. Другите са непостоянни - ту ги има ту ги нема! Че няма да изпаднем, поне е сигурно. Банди некви там (на кое место бяхте? чакай да видя класирането...), Демби, Зомбита... доста от вас ще сте в борбата за оставане. Жалко, че само два отбора отпадат. Скучни хора като Тонзо си цъкат в Б група, но са къде къде по-интересни за двубои и пичкумайчини форумни обиди. Много сме неприятни и вероятно омразни на някои съфорумци, но това е нормално, както каза Резо, защото сме хегемон. Няма ли да се появи някой и да обвини Резо, че Мандора му е втори ник и затова сме двата най-силни отбора последно време?  Петку втори ник на Резо  или на Блуфена По-голяма смешка не бях чел скоро време  Сигурно и дявола не си вярва, но защо го е написал... 
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг) | 09.11.2019 11:05
 |  |  |  | Diavolo написа: Аве палячо не ми се обяснявай, хващай въдицата и съчинявай стихосбирки, не си интересен вече. Едно и също като зле смазана латерна. Може да подтискаш само онази си работа, не и Дявола. Ти специално или си втори ник на Резо или на Блуфена, но и да не е така ми е все тая, защото аз съм много дебелокож и с тия номера при другите може и да минавате и да стресирате ама при мен ще ударите на камък. Точно най-големите комплексари си ги мерят по форумите, точно както ти в момента. Аз не съм писал нищо за това какво аз съм постигнал или не, ти веднага се биеш в гърдите което само по себе си показва що за стока си. Един мъжкар не се бие в гърдите, че е мъжкар. Комплексаря го прави. Всичко тръгна от вторите никове. Аз ти казах към кого да се обърнеш. Толкоз. После намеси тениса. Защо освен за да се правиш на интересен и да трупаш безсмислени мнения? А моите мнения явно се четат, защото и ти ги четеш нали? Ти бот ли си тогава или да? Не е истина какви шарани сте наистина, мухаххаа  |  |  |  |  |
Виж сега, Петку може да си го мери с мъжете, били те с комплекси или без, но да си го мери с индивиди без грам чувство за хумор и такива, чието развитие по некаква причина е спряло некъде между 8 и 11 наистина е безсмислено. За нищо не ставаш, Резо е прав!
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг) | 09.11.2019 11:34
 |  |  |  | Нема Значка написа: Абе то и ние не знаем дали ще сме шампиони, но има 49,5% вероятност да са Мумиите, 49,5% да сме ние и 1% да са някакви мишки (назобани или зомбирани), които са шампиони веднъж на 15 години и то след луд късмет, голове в 98-мата минута, ВАР повторения, отменени дузпи и т.н. Такива еднодневки никой не помни. Едно е сигурно - последните 3-4 години Мумиите и NMR сме ПОСТОЯННО в топ 3. Другите са непостоянни - ту ги има ту ги нема! Че няма да изпаднем, поне е сигурно. Банди некви там (на кое место бяхте? чакай да видя класирането...), Демби, Зомбита... доста от вас ще сте в борбата за оставане. Жалко, че само два отбора отпадат. Скучни хора като Тонзо си цъкат в Б група, но са къде къде по-интересни за двубои и пичкумайчини форумни обиди. Много сме неприятни и вероятно омразни на някои съфорумци, но това е нормално, както каза Резо, защото сме хегемон. Няма ли да се появи някой и да обвини Резо, че Мандора му е втори ник и затова сме двата най-силни отбора последно време?  Петку втори ник на Резо  или на Блуфена По-голяма смешка не бях чел скоро време  Сигурно и дявола не си вярва, но защо го е написал...  |  |  |  |  |
А по въпроса кой кой е - всичко е ясно. НМР са единственият супер и абсолютен-шампион в годината, когато двете лиги бяха обединени, тоест, когато всеки можеше и имаше шанс да се бори. Това постижение е ненадминато и никога няма да бъде! Отделен въпрос е, че това обединение не бе с цел да се докаже кой е НАЙ /ясно е от само себе си/, а просто карабаташки опит да се добутат Дявола и Гонзо в А група 
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг) | 09.11.2019 12:37
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32263 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг) | 10.11.2019 10:28
Ама разбира се, че другото ти Аз е право... Ти самия си опериран от такова, защото не можеш да отчетеш капана в който сам падна и то на два пъти. Но такива жалки 'булита' като теб имат едно основно качество, обичат да се майтапят на чужд гръб, но не носят на собствен. 
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг) | 10.11.2019 14:37
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
|