Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 22:11

Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
# [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг)   |   09.11.2019 02:05

Бате Петку написа:
Много е неестествено когато човек, написал над двайсе хиляди мнения само в този форум говори за самотни рибари! :rofl:
Аз съм преуспял риболовец, преуспял хотелиер, преуспяващ човек във всяка една област и излизам от вкъщи, влизам във форуми по една единствена причина: да подтискам останалите! :laugh:
Въпреки, че ловенето на шарани е неестетично и скучно занимание за начинаещи, то е в пъти по престижно от всичките ти жалки занимания. Мога да ти помогна все още, преди да си написал още двайсе хиляди мнения, които ще прочетат само ботовете ти :laugh:

Аве палячо не ми се обяснявай, хващай въдицата и съчинявай стихосбирки, не си интересен вече. Едно и също като зле смазана латерна. :wave:
Може да подтискаш само онази си работа, не и Дявола. Ти специално или си втори ник на Резо или на Блуфена, но и да не е така ми е все тая, защото аз съм много дебелокож и с тия номера при другите може и да минавате и да стресирате ама при мен ще ударите на камък.
Точно най-големите комплексари си ги мерят по форумите, точно както ти в момента. Аз не съм писал нищо за това какво аз съм постигнал или не, ти веднага се биеш в гърдите което само по себе си показва що за стока си. Един мъжкар не се бие в гърдите, че е мъжкар. Комплексаря го прави.
Всичко тръгна от вторите никове. Аз ти казах към кого да се обърнеш. Толкоз. После намеси тениса. Защо освен за да се правиш на интересен и да трупаш безсмислени мнения?

А моите мнения явно се четат, защото и ти ги четеш нали? Ти бот ли си тогава или да?
Не е истина какви шарани сте наистина, мухаххаа :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг)   |   09.11.2019 10:39

Цитат:
Между другото смешно ми е как си мислите, че сте шампиони този сезон. Нали знаеш :)
Незнам кой ще е следващия шампион, но за Вас най - вероятно ще е калъфката.

Абе то и ние не знаем дали ще сме шампиони, но има 49,5% вероятност да са Мумиите, 49,5% да сме ние и 1% да са някакви мишки (назобани или зомбирани), които са шампиони веднъж на 15 години и то след луд късмет, голове в 98-мата минута, ВАР повторения, отменени дузпи и т.н. Такива еднодневки никой не помни. Едно е сигурно - последните 3-4 години Мумиите и NMR сме ПОСТОЯННО в топ 3. Другите са непостоянни - ту ги има ту ги нема!

Че няма да изпаднем, поне е сигурно. Банди некви там (на кое место бяхте? чакай да видя класирането...), Демби, Зомбита... доста от вас ще сте в борбата за оставане. Жалко, че само два отбора отпадат. Скучни хора като Тонзо си цъкат в Б група, но са къде къде по-интересни за двубои и пичкумайчини форумни обиди.

Много сме неприятни и вероятно омразни на някои съфорумци, но това е нормално, както каза Резо, защото сме хегемон.
Няма ли да се появи някой и да обвини Резо, че Мандора му е втори ник и затова сме двата най-силни отбора последно време? :-D

Цитат:
Ти специално или си втори ник на Резо или на Блуфена

:rofl: :rofl: :rofl: Петку втори ник на Резо :laugh: :laugh: :laugh: или на Блуфена :rofl: :rofl: :rofl:
По-голяма смешка не бях чел скоро време :-)
Сигурно и дявола не си вярва, но защо го е написал... :-?

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг)   |   09.11.2019 11:05

Diavolo написа:
Бате Петку написа:
Много е неестествено когато човек, написал над двайсе хиляди мнения само в този форум говори за самотни рибари! :rofl:
Аз съм преуспял риболовец, преуспял хотелиер, преуспяващ човек във всяка една област и излизам от вкъщи, влизам във форуми по една единствена причина: да подтискам останалите! :laugh:
Въпреки, че ловенето на шарани е неестетично и скучно занимание за начинаещи, то е в пъти по престижно от всичките ти жалки занимания. Мога да ти помогна все още, преди да си написал още двайсе хиляди мнения, които ще прочетат само ботовете ти :laugh:

Аве палячо не ми се обяснявай, хващай въдицата и съчинявай стихосбирки, не си интересен вече. Едно и също като зле смазана латерна. :wave:
Може да подтискаш само онази си работа, не и Дявола. Ти специално или си втори ник на Резо или на Блуфена, но и да не е така ми е все тая, защото аз съм много дебелокож и с тия номера при другите може и да минавате и да стресирате ама при мен ще ударите на камък.
Точно най-големите комплексари си ги мерят по форумите, точно както ти в момента. Аз не съм писал нищо за това какво аз съм постигнал или не, ти веднага се биеш в гърдите което само по себе си показва що за стока си. Един мъжкар не се бие в гърдите, че е мъжкар. Комплексаря го прави.
Всичко тръгна от вторите никове. Аз ти казах към кого да се обърнеш. Толкоз. После намеси тениса. Защо освен за да се правиш на интересен и да трупаш безсмислени мнения?

А моите мнения явно се четат, защото и ти ги четеш нали? Ти бот ли си тогава или да?
Не е истина какви шарани сте наистина, мухаххаа :laugh:

Виж сега, Петку може да си го мери с мъжете, били те с комплекси или без, но да си го мери с индивиди без грам чувство за хумор и такива, чието развитие по некаква причина е спряло некъде между 8 и 11 наистина е безсмислено. :laugh: :laugh: :laugh:
За нищо не ставаш, Резо е прав!

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг)   |   09.11.2019 11:34

Нема Значка написа:
Цитат:
Между другото смешно ми е как си мислите, че сте шампиони този сезон. Нали знаеш :)
Незнам кой ще е следващия шампион, но за Вас най - вероятно ще е калъфката.

Абе то и ние не знаем дали ще сме шампиони, но има 49,5% вероятност да са Мумиите, 49,5% да сме ние и 1% да са някакви мишки (назобани или зомбирани), които са шампиони веднъж на 15 години и то след луд късмет, голове в 98-мата минута, ВАР повторения, отменени дузпи и т.н. Такива еднодневки никой не помни. Едно е сигурно - последните 3-4 години Мумиите и NMR сме ПОСТОЯННО в топ 3. Другите са непостоянни - ту ги има ту ги нема!

Че няма да изпаднем, поне е сигурно. Банди некви там (на кое место бяхте? чакай да видя класирането...), Демби, Зомбита... доста от вас ще сте в борбата за оставане. Жалко, че само два отбора отпадат. Скучни хора като Тонзо си цъкат в Б група, но са къде къде по-интересни за двубои и пичкумайчини форумни обиди.

Много сме неприятни и вероятно омразни на някои съфорумци, но това е нормално, както каза Резо, защото сме хегемон.
Няма ли да се появи някой и да обвини Резо, че Мандора му е втори ник и затова сме двата най-силни отбора последно време? :-D

Цитат:
Ти специално или си втори ник на Резо или на Блуфена

:rofl: :rofl: :rofl: Петку втори ник на Резо :laugh: :laugh: :laugh: или на Блуфена :rofl: :rofl: :rofl:
По-голяма смешка не бях чел скоро време :-)
Сигурно и дявола не си вярва, но защо го е написал... :-?

А по въпроса кой кой е - всичко е ясно. НМР са единственият супер и абсолютен-шампион в годината, когато двете лиги бяха обединени, тоест, когато всеки можеше и имаше шанс да се бори. Това постижение е ненадминато и никога няма да бъде! Отделен въпрос е, че това обединение не бе с цел да се докаже кой е НАЙ /ясно е от само себе си/, а просто карабаташки опит
да се добутат Дявола и Гонзо в А група :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг)   |   09.11.2019 12:37

Бате Петку написа:
... а просто карабаташки опит да се добутат Дявола и Гонзо в А група :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh:
Абсолютно!
Гонзо играл ли е някога в А група или му е за сефте? :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг)   |   10.11.2019 10:28

Бате Петку написа:
Виж сега, Петку може да си го мери с мъжете, били те с комплекси или без, но да си го мери с индивиди без грам чувство за хумор и такива, чието развитие по некаква причина е спряло некъде между 8 и 11 наистина е безсмислено. :laugh: :laugh: :laugh:
За нищо не ставаш, Резо е прав!

Ама разбира се, че другото ти Аз е право... :laugh:
Ти самия си опериран от такова, защото не можеш да отчетеш капана в който сам падна и то на два пъти. Но такива жалки 'булита' като теб имат едно основно качество, обичат да се майтапят на чужд гръб, но не носят на собствен. :wave:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [19081002] ● EXTREME ZOMBIES [2:2] LES MOUSQUETAIRES ● ПМЛ А Лига (VII кръг)   |   10.11.2019 14:37

Малеее, къде съм спал... То цяла тема имало тук за Ризачките, майна... Буахахаха - верно ви държи твърде дълго загубата от Зомбакис - което ме кара да си мисля, че ако вземете да паднете от абсолютния дебютант Дембакис: малииииииииииии какво ще настане, не е истина... Чак се замислям дали в името на мира и за да се избегнат оставки, сепукота, дране на вени и предозиране... Дали не е по-добре Гонзо и ко да не ви бият... :laugh: :laugh: :laugh: :rofl: :rofl: :rofl:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3