Re: # [20281004] ● NEW MERSEY RAZORS [:] THUG SLUGS ● ПМЛ А Лига (XVIII кръг) | 25.04.2021 19:43
Няма съмнение, че Рейзърс ще липсват на играта. Много се надявам това да е по-скоро довиждане, а не сбогом и в един момент Рейзърс да се завърнат по един или друг начин в ПМЛ. Успех на всички резачки!
_________________ Un pour tous, tous pour un!

cori88
(Dune Warriors)
Re: # [20281004] ● NEW MERSEY RAZORS [:] THUG SLUGS ● ПМЛ А Лига (XVIII кръг) | 25.04.2021 21:49
TheExorcist написа:
Да влезна и АЗ.
ЧЕСТИТА ТИТЛА НА DUNE WARRIORS!
АБСОЛЮТНО ЗАСЛУЖЕНА
Няма да правя обзор, но Кори/Гарфийлд пич, не се ебавай с Резо, всичко е ташак! Пожелавам ви само успехи. И естествено най-вече здраве, честит празник!
Първо искам да кажа, че нямам лоши чувства към никой и мойте закачки не са с цел да обидят някой. Заяждането ми със резачките и по специално с Резо беше основно поради причината да ги накарам да останат поне още един сезон, както се казва "да ни натрият носовете" .Живив и здрави на всички ще се видим отново на терените на ПМЛ и през новия сезон. На резачките пожелавам всичко хубаво и дано след време отново да се срещнем отново тук. Ако някой се е чочувствал обиден по някакъв начин от мен се извинявам.
_________________ " За да се бориш с чудовища, понякога трябва и самият ти да станеш чудовище."
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения