Re: # [20061002] ● NEW MERSEY RAZORS [:] DEMBA BOYZ ● ПМЛ А Лига (V кръг) | 25.10.2020 23:46
Звярът се пробужда...след трудното начало.
Браво на голмайсторите ни, за изкованата победа, единствена за домакин в кръга за А група. Гонзо, разузнавай по-добре съперниците си. Даваш ми Мексико, там рядко пропускаме.. Успех нататък, но ви трябва тотална реорганизация. Като начало, "тактиката" съботни мачове за съперника, неделни за вас. Що за глупост!?
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Последна промяна ReZo на 25.10.2020 23:48, променена общо 1 път

Гонзо
(Demba Boyz)
Re: # [20061002] ● NEW MERSEY RAZORS [:] DEMBA BOYZ ● ПМЛ А Лига (V кръг) | 26.10.2020 00:21
ReZo написа:
Звярът се пробужда...след трудното начало.
Браво на голмайсторите ни, за изкованата победа, единствена за домакин в кръга за А група. Гонзо, разузнавай по-добре съперниците си. Даваш ми Мексико, там рядко пропускаме.. Успех нататък, но ви трябва тотална реорганизация. Като начало, "тактиката" съботни мачове за съперника, неделни за вас. Що за глупост!?
А объркал си се нещо Резо . Нито съм давал потоците (Васко ги даде) , нито давам мачовете за гостите , за това си имаме вратар (пак Васко) , който сам избира мачовете на противника . За срещата мога да кажа само , че слаби съдии и ВАР ни прецакаха . Като започнем от съмнителната дузпа на Шефилд , през отменения (пак съмнително ) гол на Кереторо и стигнем до гола на Витес , който си беше от очевидна засада . Но ! Оправданията са за детската градина и щом сте ни били , значи грешката е в нас . Успех нататък , ние ще продължаваме да опитваме .
Последна промяна Гонзо на 26.10.2020 00:27, променена общо 1 път

шопченко
(Demba Boyz)
Re: # [20061002] ● NEW MERSEY RAZORS [:] DEMBA BOYZ ● ПМЛ А Лига (V кръг) | 26.10.2020 01:37
Рядко коментирам, но: Първо за мача и потоците...абсолютно равностоен, объркахте ги в Холандия и Германия, където ние се възползвахме. Евала за Аякс В Мексико извадихте лудия късмет с късния гол на Америка, а на нашия мач Керетаро не можаха да изравнят 30 минути с човек повече...шанс. Като цяло мача се реши, че ти изби немския, а на моите избивки отново ми шибнаха голове...та основният виновник за тая загуба съм аз. Относно коментарите ти за събота и неделя...опитвам се да накарам Гонзо да не го прави, но той няма да се промени. Дава си ни в неделя и това си е Мачовете за гостите ги избирам аз още от края на миналия сезон и този принцип отпадна. Дано почнем да бием скоро, че поне бараж да стигнем...там няма кой да ни бутне, както се видя две години подред Честита победа
Последна промяна шопченко на 26.10.2020 01:39, променена общо 1 път
Re: # [20061002] ● NEW MERSEY RAZORS [:] DEMBA BOYZ ● ПМЛ А Лига (V кръг) | 26.10.2020 10:24
шопченко написа:
Рядко коментирам, но: Първо за мача и потоците...абсолютно равностоен, объркахте ги в Холандия и Германия, където ние се възползвахме. Евала за Аякс В Мексико извадихте лудия късмет с късния гол на Америка, а на нашия мач Керетаро не можаха да изравнят 30 минути с човек повече...шанс. Като цяло мача се реши, че ти изби немския, а на моите избивки отново ми шибнаха голове...та основният виновник за тая загуба съм аз. Относно коментарите ти за събота и неделя...опитвам се да накарам Гонзо да не го прави, но той няма да се промени. Дава си ни в неделя и това си е Мачовете за гостите ги избирам аз още от края на миналия сезон и този принцип отпадна. Дано почнем да бием скоро, че поне бараж да стигнем...там няма кой да ни бутне, както се видя две години подред Честита победа
Анализираш мача много едностранчиво и субективно, опитвайки се да омаловажиш грешките си. По този начин няма да изплувате от дъното. А сте ми симпатични. В Мехико повечето хора биха си избрали очевидния мач Тигрез - Хуарез, с коефициент около 1.45 за единицата. Да, ама стана хикс. Ние избрахме единица с около 1.70 и я изиграхме твърдо едно -1:0/2:0/2:1. В крайна сметка, упоритостта ни е възнаградена. Късен гол, сефте !
Объркали сме Германия , казваш. Напротив, изибираме мач Майнц - Гладбах , отигрваме го 1:2/1:3 - това значи гол/гол и сигурна двойка. Е, гол/гол е мача и е двойка, но е 2:3. Малшанс, за нас.
Отървахте гола с Рединг - Родъръм, при 2:0 за нас, става 3:0 в 92-та. Сефте Вкарвате 2:1 с Утрехт, а гол на Утрехт за 3:1 е отменен с ВАР. Е, тогава ..чий е шанса в мача?!?!?
Категорично мачът не е равностоен и процента надмощие го доказва 62-38 е сериозно надмощие в тази игра.
Но да оставим този мач. Исках да ви кажа в горното мнение, като не върви, бъдете динамични, правете промени, не упорствайте. вътрете отбора, сменяйте капитанил, вратари, всичко.
Само за пример, във вратарския топ-10, имаме 3-ма !!! играчи ..Това говори достатъчо, нали ;) хайде, успех ви желая
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."

шопченко
(Demba Boyz)
Re: # [20061002] ● NEW MERSEY RAZORS [2:1] DEMBA BOYZ ● ПМЛ А Лига (V кръг) | 26.10.2020 13:29
Не си прав...това надмощие е някъв пълен ъпсурт. Опасните удари са 9-7, ударите във вратата 2-2, реално и двата отбора имаха по 3-4 хващаеми мача. Та те са ви давали точки за Аякс 0:13 Играч от отбора ви има половината от максималните точки, че го е играл 1:3...хванал е тройката накрая Майнц браво за 2ката...ама той ви избяга още в 20тата минута. Ние не играем на твърд знак, по-скоро гоним диапазон от голове...два-три, понякога и повече. Не бих се наел да кажа, кое е правилното. Като си домакин може да гониш знак след като си си избрал по-ясни мачове, като си гост не е баш така.
За ВАР не исках да говоря...Гонзо е написал и той някви прибързани глупости, ти също сега. Третият гол на Утрехт е от чиста засада, отмененият гол на Керетаро също е от засада. Дузпата на Шефилд...ами то дори няма нарушение, а тоя плешивец го премести от фаул на дузпа Аз съм избил единствената ви прогноза на нула и заради тази глупост всичко отива по дяволите. Вторият гол на Витес няколко пъти го гледах на стоп кадър, изглежда 100%това засада...те опънаха някви линии, които стават все по-съмнителни и изведнъж стана чист гол. Не искам да се оправдавам с някви съдийски грешки. Виждам нашите грешки...моите грешни избивки и още един мач, който можеше да хванем Престън 1:2. Единственият късмет, който имахме ние в мача, беше на Рединг с този гол накрая...всичко останало ни обърна гръб. Само, че бяхте компенсирани с гола в Мексико.
Накрая да обобщя само и ще се повторя...за мен разликата в мача беше твоята избивка, за което те поздравявам. Новата седмица дойде, така че гледаме напред...Мускетарите са ни абонати доколкото помня. Ако тук не изплуваме с първа победа, Б група ще започне да почуква на вратата
Re: # [20061002] ● NEW MERSEY RAZORS [2:1] DEMBA BOYZ ● ПМЛ А Лига (V кръг) | 26.10.2020 14:49
шопченко написа:
Не си прав...това надмощие е някъв пълен ъпсурт. Опасните удари са 9-7, ударите във вратата 2-2, реално и двата отбора имаха по 3-4 хващаеми мача. Та те са ви давали точки за Аякс 0:13 Играч от отбора ви има половината от максималните точки, че го е играл 1:3...хванал е тройката накрая Майнц браво за 2ката...ама той ви избяга още в 20тата минута. Ние не играем на твърд знак, по-скоро гоним диапазон от голове...два-три, понякога и повече. Не бих се наел да кажа, кое е правилното. Като си домакин може да гониш знак след като си си избрал по-ясни мачове, като си гост не е баш така.
За ВАР не исках да говоря...Гонзо е написал и той някви прибързани глупости, ти също сега. Третият гол на Утрехт е от чиста засада, отмененият гол на Керетаро също е от засада. Дузпата на Шефилд...ами то дори няма нарушение, а тоя плешивец го премести от фаул на дузпа Аз съм избил единствената ви прогноза на нула и заради тази глупост всичко отива по дяволите. Вторият гол на Витес няколко пъти го гледах на стоп кадър, изглежда 100%това засада...те опънаха някви линии, които стават все по-съмнителни и изведнъж стана чист гол. Не искам да се оправдавам с някви съдийски грешки. Виждам нашите грешки...моите грешни избивки и още един мач, който можеше да хванем Престън 1:2. Единственият късмет, който имахме ние в мача, беше на Рединг с този гол накрая...всичко останало ни обърна гръб. Само, че бяхте компенсирани с гола в Мексико.
Накрая да обобщя само и ще се повторя...за мен разликата в мача беше твоята избивка, за което те поздравявам. Новата седмица дойде, така че гледаме напред...Мускетарите са ни абонати доколкото помня. Ако тук не изплуваме с първа победа, Б група ще започне да почуква на вратата
разбира се, че заслужаваме точки за Аякс ! Чичо Томи е прогнозирал 1:3. Като махнеш тея две точки, става 13, кво не е ли ?! Прогнозирането в детайли няма да го коментирам. Вие си се водите от накакви принципи, ние също. Класирането в края показва чии принципи са по-близо до истината :) От поста ти подразбирам, че с Гонзо нямате единно мнение, относно нещата. Той избора за домакина, ти за госта. Казваш, че пишел прибързани глупости. Виж, не е готино да го храниш така публично пред всички. В крайна сметка, уточнете се още преди сезона, кой е мъжа и кой жената във вашето "семейство" и теглете отбора напред. Всеки дим си има огън, неслучайно сте последни явно. Скорошно отлепяне ви желая . Мега колоритни сте ми !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения