Благодаря много! Това написано от теб значи много за мен, който дойдох в отбора, именно, когато ти се подвизаваше в него. И за тези, които не знаят Pennywise, или t-rex 48, както се подвизава в моменна, продължава да е най-резултатния голмайстор в историята на Underground със 122 гола, от които 107 за първенство, 14 за купата и 1 за суперкупата. Истинска Легенда! Благодаря ти, Приятелю! Що се отнася до мача, имаме някакво предимство, но това не значи нищо. Казвал съм го и друг път, че ПаМеЛа е способна на всичко и до последния съдийски сигнал в неделя вечерта във Франция, нищо не се знае. При всички положения, обаче със Зомбитата винаги сме правили хубави мачове и последните две седмици, това си пролича ясно. Ако имаме уикенд, ще отидем в А група, ако не, просто ще си останем в Б. Няма трети вариант :)
Два мача за Подземните- два гола! То хубаво да даваш прогнози, но е нужен и малко късмет. А когато Фортуна не те погали, отиваш направо към "Б" групата! Всъщност този уикенд остава може би най-щастливият в живота ми, след като на сина ми "Коко", който играе в екипа на Зомбитата, му се роди дъщеричка. Вследствие от което аз пък ставам дядо! Чудна работа, едва на 26 години и вече дядо. Ха ха ха, да ни е жива и здрава и честито на сина и снахата. Догодина чакаме второто, за да отпразнуваме връщането ни в "А" група. Наздраве Пичове!

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Два мача за Подземните- два гола! То хубаво да даваш прогнози, но е нужен и малко късмет. А когато Фортуна не те погали, отиваш направо към "Б" групата! Всъщност този уикенд остава може би най-щастливият в живота ми, след като на сина ми "Коко", който играе в екипа на Зомбитата, му се роди дъщеричка. Вследствие от което аз пък ставам дядо! Чудна работа, едва на 26 години и вече дядо. Ха ха ха, да ни е жива и здрава и честито на сина и снахата. Догодина чакаме второто, за да отпразнуваме връщането ни в "А" група. Наздраве Пичове!
Ееее, Пепито, честито!!! Жива и здрава внучката и вие покрай нея!
Супер, да е жива и здрава, но нали ти не си на 26 както си го написал ...
Емии, счупихме гредите в тези баражи! Честито на подземните, мисля че напълно заслужено печелят сблъсъка и ще се завърнат в елита, където им е мястото.
Жалко че ние изпадаме, съотборниците ми не заслужават това, но съдба. Живота продължава. Голям кеф сигурно за някои пишман хейтърчета. Не заслужаваме това и честно казано не виждам смисъл да се продължава догодина. Това с разделени групи е голямо безумие като цяло при толкова малко отбори и занижено качество и интерес. Не виждам смисъл от мачове без значение, защото всичко извън титлата няма значение.
Ами на първо и най-важно място честито на PEPITO и Коко за щастливия повод в семейството. Бъдете здрави и щастливи и детенцето много да ви радва На второ място искам да поздравя Зомбитата за коректната игра до последно. Жалко, че се разминаваме в групите и скоро няма да се засечем, но за мен си оставяте един от готините отбори в ПМЛ. Пожелавам ви да се върнете още другата година И трето... UNDERGROUND отново е в А група Честито на моите съотборници И дори другата година да няма вече Б група, ние ще знаем, че сме влезнали с игра. В един тежък сезон, в който поправете ме ако греша, но нямаме нито една домакинска загуба. Всъщност колко често се е случвало това в историята? Даден отбор да няма загуба, като домакин през целия сезон?
п. с. Мисля да пиша повече тези дни и да отдам заслуженото на съотборниците ми. Но ще бъде в друга тема. И за финал искам да благодаря на всички съфорумци, които се занимават с организацията на играта. Ако ви нямаше вас, ПМЛ щеше да е отдавна история. Респект!!!
Честито на UNDERGROUND за промоцията! А на мен в "Б" групата ми харесва. То няма къде да изпадаме, дори ако е като тази година, ще имаме и повече мачове да играем. Иначе този сезон беше страшно крив за нас. Толкова греди в последните минути и обикновено в наша вреда. Както и да е, остава ни финала за Купата, там дано имаме повечко късмет! Жалко за отбора ни, но и дали ще паднем, или бием...пак ще се напием. Благодарим със сина за поздравленията и пожеланията, по случай увеличаване на семейството ни. Наздраве!
Емии, счупихме гредите в тези баражи! Честито на подземните, мисля че напълно заслужено печелят сблъсъка и ще се завърнат в елита, където им е мястото.
Жалко че ние изпадаме, съотборниците ми не заслужават това, но съдба. Живота продължава. Голям кеф сигурно за някои пишман хейтърчета. Не заслужаваме това и честно казано не виждам смисъл да се продължава догодина. Това с разделени групи е голямо безумие като цяло при толкова малко отбори и занижено качество и интерес. Не виждам смисъл от мачове без значение, защото всичко извън титлата няма значение.
ей, пишман Дявол, ай стегни се малко ! няма смисъл, няма значение, не заслужавах/ме ....какви са тези думи ...на потенциален самоубиец, може би в Б група е чудесно ....няма откъде да се изпадне. А и Гонзо е там, няма да сте последни , погледни го от хубавата му страна
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Споко бе, Дяволе... Наесен (с песен) се оказваме 14-15 отбора и вкупом с Гонзо - връщаме се всички в А... Нали, Резо няма да го има (по последни мои данни)?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения