Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3097 Местоположение: София
Re: # [22282202] ● THE THRACIAN ORPHICS [:] THUG SLUGS ● Купа на Памела, финал, неутрален терен | 14.05.2023 22:11
Прокобата на Алекс не свърши работа и вече наистина купата е наша Вече имаме и двете купи, суперкупата и сме били шампиони на Б група, остава ни шампион на А група да станем....Не е толкова невъзможно, ако се откажат 5-6 отбора от следващия сезон
Не виждам за какъв късмет може да става въпрос, след като имаме по една греда в наша полза и наша вреда... гредата на Орфиците беше покрита от Барс, гол нямаше да има. Това, че са ни дали мач в Аржентина, който се вижда, че е ясен ъндър 1-0/2-0, и вратарят им е избил грешното, си е техен проблем и пак не е до късмет. А те всъщност имаха и ПСУ заради недоглеждане при пускането на нашите потоци (мисля, че имаме поне два, може би три поредни финала, в които различни наши капитани/играчи допускат грешки, които не са правели през целия сезон преди това). Играхме по-добре, имахме повече положения и заслужено взимаме ПМЛ еквивалента на Карабао Къп
Последна промяна Shifter на 14.05.2023 22:16, променена общо 1 път
Re: # [22282202] ● THE THRACIAN ORPHICS [0:2] THUG SLUGS ● Купа на Памела, финал, неутрален терен | 15.05.2023 02:58
Този финал остана малко в сянката на емоциите около другият финал, но и тук се вижда, че е било интересно
Честита купа на Слъгс и вече е време да атакуват и титлата в шампионата
_________________ Un pour tous, tous pour un!

Гоа
(Dune Warriors)
Re: # [22282202] ● THE THRACIAN ORPHICS [0:2] THUG SLUGS ● Купа на Памела, финал, неутрален терен | 15.05.2023 08:29
Честита купа на Слъгс! Тя е спечелена с не по-малко мачове от другата купа, така че си е съвсем престижна :). И тук е имало неразбории, нещо доста интересно всъщност...
(Нямам спомен ние да сме я печелили - ето една възможна цел пред нас... )
И успех на всички в следващия сезон!

falkenbach
(Thug Slugs)
Re: # [22282202] ● THE THRACIAN ORPHICS [0:2] THUG SLUGS ● Купа на Памела, финал, неутрален терен | 15.05.2023 11:18
Честито на съотборниците, прекрасен завършек на сезона след неубедителното начало, което имахме. Дано покажем по-голямо постоянство през следващия.
Колкото до купата на Памела, отначало изобщо не й обръщах внимание (защото все се борихме за истинската купа), но последните два сезона се случи да играем за нея и се радвам, че успяхме не само да я вземем, но и да я защитим. Мисля, че купата на Памела е нещо като еквивалент на купа на Лигата в някои първенства.
Показахме отново, че сме си купаджийски отбор - 4 финала за купата на ПМЛ (1 спечелен), 1 супер купа (от 1 мач) и 2 купи на Памела (от 2 участия).
Траките няма какво да съжаляват, натискахме стабилно в нападение и мачовете ни бяха добре покрити, докато на вратата ни все пак е Златната ръкавица този сезон
Успех догодина!
_________________ В град като София, никой не е невинен!

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 31328 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: # [22282202] ● THE THRACIAN ORPHICS [0:2] THUG SLUGS ● Купа на Памела, финал, неутрален терен | 15.05.2023 14:03
Честита купа Слъгс, но нека не се залъгваме, тук съм на мнението на Терми, това е излишна калъфка без никаква стойност. Ние между другото никога не сме играли за този турнир.

Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3097 Местоположение: София
Re: # [22282202] ● THE THRACIAN ORPHICS [0:2] THUG SLUGS ● Купа на Памела, финал, неутрален терен | 15.05.2023 17:47
Diavolo написа:
Честита купа Слъгс, но нека не се залъгваме, тук съм на мнението на Терми, това е излишна калъфка без никаква стойност. Ние между другото никога не сме играли за този турнир.
В съответствие с действащия правилник на ПМЛ, Дявола трябва да получи наказание "мъмрене" за симулативна игра (признание, че не са давали реалистични потоци/мачове/прогнози в този турнир).
ГЛАВА 6: НАКАЗАНИЯ НА МЕНИДЖЪРИ 1. Мъмрене а) по решение на УС на Федерацията при следните нарушения: ... – състезателни или организаторски действия или бездействия против правилата, феърплея и доброто име на играта. ... – направи опит или подтиква отбора си към бойкот и симулативна игра

Tiankov
(Thug Slugs)
Re: # [22282202] ● THE THRACIAN ORPHICS [0:2] THUG SLUGS ● Купа на Памела, финал, неутрален терен | 15.05.2023 18:43
Diavolo написа:
Може и да е излишна калъфка, но е купа и сме играли срещу добри отбори, които не са по-слаби от отборите в купата на пмл.
Аз също допуснах грешка и получих ЖК, от което не съм доволен, ама това са правилата. И да бяхме паднали, щяхме да си приемем загубата, без да мрънкаме и да се тръшкаме, и да искаме преиграване.

SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12602 Местоположение: Augusta Vindelicorum
Re: # [22282202] ● THE THRACIAN ORPHICS [0:2] THUG SLUGS ● Купа на Памела, финал, неутрален терен | 15.05.2023 18:55
Diavolo написа:
С точно толкова стойност, колкото и всички останали турнири тук!
_________________ GREENANDGOLDUNTIL THE CLUB IS SOLD!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения