Re: HALF TIME KING ● 2022-2023 ● Въпроси, отговори и всичко останало
| 12.06.2023 10:50
И така, първото издание на HALF TIME KING (UEFA) е вече история. След зимното СП премерихме сили и във втората фаза на ЕКТ.
И тук няма да пропусна възможността да благодаря на първо мясо на всички участвали! Активността лично мене ме изненада приятно. Е, някои от участниците стартираха ударно, но в последствие по една или друга причина прекъснаха или разредиха участието си, но това отдавна са нормални неща. Щеше да ми е интересно например как щеше да изглежда класирането при положение, че Резо и Гонзо бяха останали активни. Така или иначе, удоволствието беше водещото в случая, поне от моя страна, а надявам се и от ваша.
И като заговорихме за класиране, ето че дойде моментът да поздравя първия победител в ЕКТ версията на играта - Бай Гроздан!
Бай Гроздане, всички ние тук редовно се дивим на Дявола и го превъзнасяме като маниак, но по мое скромно мнение ти не му отстъпваш по маниащина, по твой собствен си начин, естествено. На твоята възразст проявяваш ненадмината страст и желание във всяка игра, за което говорят и класиранията. Огромно удоволствие е за мен да ти честитя поредната титла! Респект!
Почетната стълбичка оформят двама от най-постояните и добри типстъри по тези ширини. Имена, които отдвана се свързват с класа и успехи. Терми (2) и Дявола (3) са си корифеи и запазени марки! Поздравления за призовото класиране!
Държа да поздравя и подгласниците на Дявола - Гоа (4) и Фореста (5) - които останаха на някакви си мизерни точици след него, при положение, че и двамата изпуснаха по няколко мача и така сами се лишиха от възможността да завършат сред призьорите. Още едно доказателство, че постоянството е основен фактор по пътя към крайния успех във всяко начинание.
С началото на новото издание на ЕКТ ще стартира и нашата игра, този път в цялостен вид. В груповата фаза ще има предостатъчно мачове за трупане на точки (естествено с по-малък фактор, както е отбелязано и в правилата), а на пролет - живот и здраве - отново ще мислим прогнози за мачовете на преки елиминации.
Приятна почивка и до скоро!