Re: # [23012801] ● EXTREME ZOMBIES [1:1] [4:3 PSO] VALIANT KNIGHTS ● Суперкупа на ПМЛ, неутрален терен
| 13.09.2023 01:10
И даааа
След страшни клизми и кански мъки взехме и последния трофей, който ни убягваше така упорито през годините.
Така официално ставаме първия и единствен отбор в историята на ПМЛ с всички възможни трофеи, които някога са съществували.
Можеше и требъл да имаме сега, но така било писано. Да не се връщаме към стари рани...
Първо се извинявам на съотборниците си, че така балъшката ги подведох и просто не мога да повярвам, че сега в момента сме със Суперкупата на ПМЛ.
От недоглеждане и някакъв амок (да кажем просто голяма разсеяност така характерна за мен от 1 г. насам) ви обърках и примерите, които ви дадох бяха за ПСУ-та, а не за дузпи.
Ако не се лъжа за първи път виждаме такава каша в Памела. Е, записахме се в аналите.
Реално по този начин противниковия вратар имаше правото на цели 4 избивки и аз просто отписах този финал.
Не е истина просто какво ми се случва с финалите. Първо на финала за купата на ПМЛ и сега на този финал. Сякаш някой ме е омагьосал да върша глупости. Аз съм капитан мамка му. Извинявам се. Просто много неща са ми на главата и не мога да смогна и съм разсеян. А преди Фогела поне гледаше и помагаше. Ами момчета айде моля ви научете правилата и не разчитайте на всичко на мен, защото ето какво става...
Е, по някакво чудо на чудесата спечелихме. И то бих казал заслужено, защото просто отиграхме по-добре дузпите.
Всичките ни 10 мача (петте първостепенни и петте второстепенни) излязоха в диапазона. Т.е. нямахме нито един аут, което е много голяма рядкост по принцип
Още на първостепенните дузпи имахме 2 мачбола в събота, но по един ужасен начин се разминахме и всичко се отложи за второстепенните дузпи. Днес имахме цели 3 мачбола. Още на първия успяхме, но ако Австрия бяха вкарали 4-ти гол, то щяхме да спечелим след Румъния и късната драма там.
И така всичко се реши чак днес и то в последните минути, за да е пълна драмата.
Реално от второстепенните дузпи аз хващам цели 4 от 5! И дефакто ние губим само четвъртите подред дузпи. Печелим първата, втората и петата. Третата е хикс.
Ами честито на всички зомбарета!На Коко и Пепито, на Мадридиста и на Моандъра! Браво!
Чудесни дузпи изпълнени с мисъл и тактика.
И този път дори и аз не успях да попреча решително за триумфа... ;)