Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:17

Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Сноуборд 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сноуборд   |   13.02.2026 16:57

Аууу, невероятна Джоузи Бафф, първо злато за Австралия, бях за Ева Самкова, или както се казва сега да повтори уникалното спускане от Сочи и само 4 стотни не стигнаха, Мойоли тръгна много силно и агресивно и почти я виждах шампионка, но във втората час беше даже четвърта, но успя да се добута до подиума. Браво на австралийката. Дано да е следващия доминант тука! 8-)

Последна промяна TheExorcist на 13.02.2026 17:00, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сноуборд   |   13.02.2026 17:43

Пак драми, този път в женския кросборд сноуборд. :)
Страхотно състезание си спретнаха дамите.
Изненадващо злато за австралийката Джози Баф, която е голям талант. Сребро за чехкинята Ева Адамчикова, за която това е трети медал в дисциплината (златно, сребро и бронз), а трета остана местната любимка, великата Микела Мойоли, за която също е трети медал и пак злато, сребро и бронз.
Французойките, които бяха най-бързи в кввалификациите останаха без представител на финала.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сноуборд   |   13.02.2026 17:53

Прави ли ви впечатление, че сноубордисти, ( мъже, жени ), които са с regular stance ( левия крак отпред ) са по-успешни генерално от другите... Зависи как го избереш. Моят инструктор по сноуборд преди много години ми каза, че трябва да си го избереш в началото. Какto го усещаш един вид, аз лично карам left foot front.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сноуборд   |   13.02.2026 23:12

Приключи халфпайпа.
Изключително състезание. По-добро ниво не съм виждал никога.
Топ 4 с 90+ точки. Тройни коркове, 14-ки, 12-ки. Немислими неща в миналото.
Преди имаше един открояващ се и няколко подгласника, сега поне 10 човека имат подобно ниво, а най-добрите са много, много напред.
Очакван триумф за Япония. Водещата нация в този спорт.
Злато за Ютю Тоцука, който вече има и олимпийска титла след световната и X Games. Тоцука приземи два поредни тройни корка в серия и то с такава лекота, че чак е плашещо.
Озито Скоти Джеймс отново остана със сребърен медал. Все се намира някой малко по-добър и по-харесван от съдиите. Жалко за него, но може да се гордее. Изключителни трикове притежава!
Бронз за друг японец Риюси Ямада.
Голямата звезда в този спорт Аюми Хирано се провали, но първо той не беше в добро състояние след падането и травмата и второ, просто вече има по-добри от него.
Валентино Гюзели остана без медал, но впечатали с най-високите скокове, като минаване 6 метра в първия си скок, а след това беше почти постоянни над 5 метра. Невероятен!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сноуборд   |   15.02.2026 18:04

Исторически първи златен медал на сняг за Великобритания (т.е. състезания на ски или сноуборд)! :-)
Хю Найтингейл и Шарлот Банкс (нейна е заслугата) спечелиха титлата на смесената щафета в кросборд сноуборда. Страхотно зрелище се получи за пореден път. Сребро за Италия и бронз за Франция.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сноуборд   |   15.02.2026 22:30

Жестоко. Иначе Банкс говори като момиче от крайните квартали с хамалски глас. Три златни за GBR на една зимна не е имало досега! :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сноуборд   |   18.02.2026 18:24

Мъже, сноуборд, слоупстайл
Много слабо състезание със слаби трикове и много, много грешки.
Големите фаворити от Норвегия и САЩ се провалиха, както и водача след квалификациите от Нова Зеландия.
Стана малко тото кой да спечели и в крайна сметка първо злато за Китай на тези олимпийски игри.
1. Су Иминг (Китай)
2. Тайга Хасегава (Япония)
3. Джейк Кантер (САЩ)

Жени, сноуборд, слоупстайл
Тук поне имаше интрига до последно и по-качествени изпълнение като за жени разбира се.
Голямата фаворитка беше шампионката от Пекин, Зои Садовски Синот, но тя остана втора.
1. Мари Фукада (Япония)
2. Зои Садовски Синот (Нова Зеландия)
3. Кокомо Мурасе (Япония)
Лично за мен най-доброто изпълнение беше на Кокомо и тя е моят победител, но кой съм аз...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3