Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 15:46

Отговори на тема  [ 134 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Хокей на лед 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 01:07

Много са силни във фаза защита американците. Точно това с което Канада печелеше мачовете си 2010 и 2014 г. Разбира се тогава Канада пак имаше невероятни нападатели, но и убийствена защита. Швеция са просто задушени. Не играят слабо, имаха и шансове, но просто се сблъскват в стена.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 01:51

Аз съм много доволен - 3 мача за един ден - и трите драма.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 02:05

Ами стана драмата и тук. Браво на Швеция, че не се отказаха и натискаха до последно.
Това в два поредни мача да се види гол при 6 на 5 е невероятна рядкост.
Но като цяло напълно заслужена победа за САЩ. Бяха по-добрият отбор във всяка една фаза 50 от 60-те игрови минути в редовното време. В овъртайм също надиграха шведите. Много добре организиран отбор е американския.
Не мисля, че Финландия и Словакия ще спрат американците да оформят звездния и заветен финал. А и Доналд Тръмп щял да дойде да гледа на живо САЩ на финала (ако се класират). :-o

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 10:27

Ами ето, ей тва е якото в мъжкият хокей. 3 мача драма, супер фаворитите им трепереха мартинките до края. Вчера само САЩ - Швеция не можах да гледам, жалко за шведите... Ако Оранжа ще идва, ще стискам палци за САЩ срещу Словакия, щото:

1. Да ги бият на финала
2. Да усети народната любов, както оня неговият паляк я усети на церемонията по откриването.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 12:34

Много ме е яд за тре крунур, пак драма. Като цяло най-дърварския от трите оувъртайма 1/4. По едно време имах чувството, че ще счупат стиковете, затова не ми се коментира качеството, само имената и драмата направи интригата!

За 1/2 финалите едва ли Словакия ще се справи с Щатите. Суоми играе трудно с Канада, затова е 60-40 за кленовите листа.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 12:52

Аз си мисля, че не всичко е толкова ясно, колкото се изкарва. От това, което гледах вчера, не се убедих, че Канада и Щатите са топ фаворитите. При словаците със сигурност има хокеисти, които не са в НХЛ, но при Финландия съм почти сигурен, че няма. Ако приемем, че това е най-силната лига в света, то защо тези два отбора да са фаворити, при положение, че играчите на другите два тима също играят в НХЛ? Отделно никъде не видях какво е състоянието на Кросби, който вчера се контузи след сблъсък с Радко Гудас. Освен това по моему голът на Сузуки беше доста късметлийски и поне аз в един момент не виждах как ще изравнят. Но им се получи, което не е гаранция, че ще им се получи и на полуфинала. Да видим...

Изображение

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 14:52

https://www.journaldemontreal.com/2026/02/18/le-troisieme-but-de-la-tchequie-naurait-pas-du-etre-accorde#cxrecs_s

Вчера не се видя в реално време (все пак съдиите бяха длъжни да го видят), но при друг краен изход от мача щеше да има много-много голям скандал.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 15:36

и аз не го видях, прочетох после, и браво на треньора на канадците, че просто подмина въпроса и не каза нищо, ако беше Моуриньо примерно щеше да бъде като аларма при банков обир!

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 20:24

В провинция Онтарио официално са разрешили на учениците в клас да гледат мачовете на Канада (мъже и жени) :hockey: :-D

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 20:45

Forest_fan написа:
В провинция Онтарио официално са разрешили на учениците в клас да гледат мачовете на Канада (мъже и жени) :hockey: :-D

Какво значи разрешили, кое е забраненото?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 20:46

TheExorcist написа:
Forest_fan написа:

В клас?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 20:49

Е да, то и тука ако си на училище няма как да гледаш състезания на живо, освен на телефона под чина.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 22:05

SUBXERO написа:
TheExorcist написа:
Forest_fan написа:

В клас?

Да, в клас. Лично премиера на Онтарио Дъг Форд е издал разрешението.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   19.02.2026 22:43

Forest_fan написа:
SUBXERO написа:
TheExorcist написа:
В клас?

Да, в клас. Лично премиера на Онтарио Дъг Форд е издал разрешението.

Това бе риторичен въпрос към Томича. ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   20.02.2026 00:42

САЩ-Канада 2-1 със златен гол :cheers: :rock: :celebrate:

Американките си го върнаха за преди 4-и години

:first:

Последна промяна Balleta на 20.02.2026 00:44, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   20.02.2026 01:17

Според мен Канада играе по-добре и контролираше много добре мача. По-красив и бърз хокей играха с повече чисти положения за гол.
Винаги когато вкараш при 6-5 си има и доза късмет, защото както се казва твърде много тела, НО майсторски са, заучено си беше. Класическа комбинация с подлагането на стика. Преди това на няколко пъти канадките можеха да решат мача за 2-0.
Жалко, много много жалко. Амеирканките играха прекалено грубо и онази след това зверско блъскане в мантинелата заслужаваше 5 минути, а не 2. По принцип тези прийоми са забранени при жените, но явно за американките правила няма. Явно в момента Тръмп управлява света, не е само ФИФА, но и МОК и те трябва на всяка цена да спечелят на хокей.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   20.02.2026 01:53

Айде сега и Тръмп намесихме :-o , да всичко е лъжа и конспирация щом Канада не печели.
Малко по сериозно, много смешно става с такива изказвания, олеква темата. Тук не е БГ Мама :-D ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   20.02.2026 12:24

Можеше да се мине без това мнение. И без това сме малко хора, които имат желение да пишат. Има и други начини да изразиш несъгласието си. Дявола понякога е малко краен, но той така ги е видял нещата. Ясно е, че едва ли Тръмп ще се намеси, при това за женски хокей.
Аз нищо не можах да гледам, заради безумната тв програма тук. Знам, има и алтернативни източници, но аз рядко прибягвам до тях.
Местния Евроспорт излъчва почти едно към едно с държавната телевизия.
С това фигурно пързаляне се оляха.
А на мача за трето място по Евроспорт го прекъснаха, за да правят разбор на деня. Безумие за мен.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   20.02.2026 12:51

albertz написа:
Можеше да се мине без това мнение. И без това сме малко хора, които имат желение да пишат. Има и други начини да изразиш несъгласието си. Дявола понякога е малко краен, но той така ги е видял нещата. Ясно е, че едва ли Тръмп ще се намеси, при това за женски хокей.
Аз нищо не можах да гледам, заради безумната тв програма тук. Знам, има и алтернативни източници, но аз рядко прибягвам до тях.
Местния Евроспорт излъчва почти едно към едно с държавната телевизия.
С това фигурно пързаляне се оляха.
А на мача за трето място по Евроспорт го прекъснаха, за да правят разбор на деня. Безумие за мен.

Чаво, а към местната им телевизия няма ли стрийминг излъчвания на други спортове? Щото в Швайца на сайта на СРФ може да гледаш стрийминг на състезания, които не вървят по ТВ канала. Примерно на ТВ канала дават фигурно пързаляне, но на сайта има още хокей и кърлинг.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Хокей на лед   |   20.02.2026 13:28

bai Momchil написа:

Чаво, а към местната им телевизия няма ли стрийминг излъчвания на други спортове? Щото в Швайца на сайта на СРФ може да гледаш стрийминг на състезания, които не вървят по ТВ канала. Примерно на ТВ канала дават фигурно пързаляне, но на сайта има още хокей и кърлинг.

Момчи, то въпроса е принципен и Чаво не случайно го е засегнал. Със сигурност има места, където да се гледа, дали платено, дали не, все ще се намери начин. Аз гледах това HBO Max и не е някаква да кажеш скъпотия, но просто ме е яд и не ми се дават. Яд ме е на тези достъпните телевизии, че наистина се изложиха жестоко. То не беше единици, не беше двойки, не беше пироети, аксели и т.н. Е извинявай това нещо не свърши през цялата олимпиада. Нищо против тоя спорт, въпреки че аз не мога да го нарека така. Може би хората си го харесват, но да имаш хокей на Олимпиада и да го пренебрегваш за фигурно пързаляне, ами не, не го разбирам. Пусни тука една анкета, дето сме 20 души какво предпочитат да гледат и ще ме разбереш. А в национален мащаб ще е още по-фрапиращо...

Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 134 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща