Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 08:08

Отговори на тема  [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
За кои отбори ще стискате палци? 

Вашите симпатии са към:
Испания 9%  9%  [ 3 ]
Франция 6%  6%  [ 2 ]
Англия 6%  6%  [ 2 ]
Бразилия 3%  3%  [ 1 ]
Аржентина 6%  6%  [ 2 ]
Португалия 6%  6%  [ 2 ]
Германия 9%  9%  [ 3 ]
Нидерландия 9%  9%  [ 3 ]
Белгия 3%  3%  [ 1 ]
Норвегия 15%  15%  [ 5 ]
Колумбия 3%  3%  [ 1 ]
Япония 6%  6%  [ 2 ]
Мароко 3%  3%  [ 1 ]
САЩ 3%  3%  [ 1 ]
Уругвай 0%  0%  [ 0 ]
Швейцария 3%  3%  [ 1 ]
Мексико 3%  3%  [ 1 ]
Хърватия 0%  0%  [ 0 ]
Турция 0%  0%  [ 0 ]
Друга 9%  9%  [ 3 ]
Общо гласове : 34

За кои отбори ще стискате палци? 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   10.06.2026 00:40

Не, ти не рискуваш да обидиш някого, а целта ти е точно това. Не знам защо си го пуснал точно тук, а не под някой пост на приятеля ти Добрил ( в което няма лошо да сте приятели), но за мен това е много показателно. Аз никога не съм се оправдавал по тази тема, но и не считам за нужно тук да пиша за личния си живот и да се обяснявам. Би било добре тук да се пише по темата. Ако има да казваш нещо лично на мен, то има и други начини.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   10.06.2026 01:16

Закономерен финал би бил Аржентина - Испания (т.е. де факто Барселона) - двата най-класни отбори през последните години, не само като спечелени титли, но и въобще като качества както на отделните играчи, така и като стил на игра на отборите. Не е невъзможно да бъдат затруднени или дори да загубят по пътя към финала.... Това са и двата отбора, които подкрепям най-много.
Схемите "франция" и "англия" са ми традиционно противни и все повече напоследък. Това не са нации, това са интернационални схеми потънали в гнил социализъм, особено "франция" - това е де факто Африка Интернешънъл.
гдр (зомбен-вурстен) - друг традиционно противен обор - традиционно не блестят с индивидуална класа, а винаги са печелили световните титли като са побеждавали с тактическа (зомбен-вурстен) дисциплина по-класни и качествени отбори. Сега обаче дори са загубили вурстен-зомбен хъса си ("дойчланд убер алес" отиде в канавката на политкоректността на съвременния неомарксизъм) и "блестят" с лгбткюи пропаганда стил лентички с дъгички и т.н.
Бразилия и Португалия - имат голяма класа, но и циганията взема връх нерядко и това може да им попречи за нещо голямо и на това СП.
Симпатични отбори като качество вкл. и на управлението на футбола са Хърватия, Норвегия, Уругвай, Япония, Корея, Мароко... Пожелавам им да стигнат доста по-нагоре в сравнение с горе споменатите противни интернационални и цигански схеми.
А, пропуснах и Нидерландия... някак не ги виждам с Куман да постигнат нещо, а и напоследък доста здраво скъсаха с великата философия, оставена им като наследство от Гуруто Кройф.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   10.06.2026 05:59

Иска ми се някакви яки ботуши да спечелят, напр. Швеция, Норвегия или Уругвай (в този ред). А Гьокереш да стане голмайстор :laugh:

:kn: :kn: :kn:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   10.06.2026 08:06

albertz написа:
Не, ти не рискуваш да обидиш някого, а целта ти е точно това. Не знам защо си го пуснал точно тук, а не под някой пост на приятеля ти Добрил ( в което няма лошо да сте приятели), но за мен това е много показателно. Аз никога не съм се оправдавал по тази тема, но и не считам за нужно тук да пиша за личния си живот и да се обяснявам. Би било добре тук да се пише по темата. Ако има да казваш нещо лично на мен, то има и други начини.

Никого не целя да обидя. Просто ми е писнало да слушам тоя рев по темата, включително и от Добрил. На него също съм му го казвал. И по темата си писах, не аз подхванах отклонението от нея.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   10.06.2026 08:08

кибик написа:
Иска ми се някакви яки ботуши да спечелят, напр. Швеция, Норвегия или Уругвай (в този ред). А Гьокереш да стане голмайстор :laugh:

Уругвайците не са типични ботуши. Там винаги е имало съчетание на техничари с рендета. Италия на ЮА.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   10.06.2026 09:50

Vendome написа:
albertz написа:

Никого не целя да обидя. Просто ми е писнало да слушам тоя рев по темата, включително и от Добрил. На него също съм му го казвал. И по темата си писах, не аз подхванах отклонението от нея.

Какъв рев по темата от мен? Аз не виждам НИКАКЪВ проблем в намаляващата бройка формално водещи се за "българи". За мен е важно качеството, не количеството. Ето примери - Исландия - страна колкото Бургаска област като жители, а като площ е близка до нашата. Но явно това, че като население са 15 пъти по-малко от нас, не ги спира да си живеят добре в прекрасната страна... Или Лихтенщайн - има-няма 40 хиляди души... С един от най-високите стандарти на живот в света.
И двете страни НЕ РОБУВАТ в гнилия социалистически потиснически паразит Европейски Съветски съюз.
Та какъв е точно проблемът, че намалява бройката българи. Проблемът е в качеството, не в количеството. Аз например не съм един народ с гладуващите на изродите за гербафродитките/соростутките/комунистките от всякаквите пипала на БКП-ДС. Те не са истински българи и като се размножават възпитават не-българи като тях. Комунистически роби-зомбита. По-добре да ги няма, ако ще и бройката българи да намалее с няколко милиона.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   11.06.2026 14:11

след дълго премисляне и анализ, реших за кои три отбора, ще стискам палци , при липсата на Италия и България :)
1. Япония . Ако имат малко спортен късмет , самурайчетата могат да стигнат 1/4 финалите. Имат качествата да го направят
2. Колумбия. Лични причини, които няма да изтъквам тук, но не, не е дрога :laugh: А и все пак, Луис Диаз е наслада за окото, когато е в топ-форма, деееба тоя Слот дееееба ....
3. Хърватска. От нашия регион са момчетата, малка държава , с големи традиции на световни и европейски п-ва.

Принципно харесам Бразилия, но в този й състав , нещо не ме кефи.

твърдо против :
1. Англия
2. Португалия
3. Нидерландия

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   11.06.2026 16:51

Dobril написа:
Закономерен финал би бил Аржентина - Испания (т.е. де факто Барселона) - двата най-класни отбори през последните години, не само като спечелени титли, но и въобще като качества както на отделните играчи, така и като стил на игра на отборите. Не е невъзможно да бъдат затруднени или дори да загубят по пътя към финала.... Това са и двата отбора, които подкрепям най-много.
Схемите "франция" и "англия" са ми традиционно противни и все повече напоследък. Това не са нации, това са интернационални схеми потънали в гнил социализъм, особено "франция" - това е де факто Африка Интернешънъл.
гдр (зомбен-вурстен) - друг традиционно противен обор - традиционно не блестят с индивидуална класа, а винаги са печелили световните титли като са побеждавали с тактическа (зомбен-вурстен) дисциплина по-класни и качествени отбори. Сега обаче дори са загубили вурстен-зомбен хъса си ("дойчланд убер алес" отиде в канавката на политкоректността на съвременния неомарксизъм) и "блестят" с лгбткюи пропаганда стил лентички с дъгички и т.н.
Бразилия и Португалия - имат голяма класа, но и циганията взема връх нерядко и това може да им попречи за нещо голямо и на това СП.
Симпатични отбори като качество вкл. и на управлението на футбола са Хърватия, Норвегия, Уругвай, Япония, Корея, Мароко... Пожелавам им да стигнат доста по-нагоре в сравнение с горе споменатите противни интернационални и цигански схеми.
А, пропуснах и Нидерландия... някак не ги виждам с Куман да постигнат нещо, а и напоследък доста здраво скъсаха с великата философия, оставена им като наследство от Гуруто Кройф.

За Испания ще съм само ако играят срещу Португалия, защото иначе играчи като Ямал и Олмо са ми много неприятни. За Англия както казах съм по дифолт, въпреки, че този състав не кефи особено, как може Кол Палмър да отсъства, но тухленсска му работа. Иначе симпатизирам на Бразилия, но не точно сега при Карло, от потенциалните съм за Аржентина, но ме съмнява да дублират титлата!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   11.06.2026 19:29

Vendome написа:
Явно се налага да повторя, че футболът е спорт за бедни деца, а не за богати (както е в България). В Западна Европа такива са преимуществено децата на имигрантите.

За България съм съгласен, че се налагат парвенюшките отрочета, които не могат да ритат, но в други развити футболно страни също се инвестира в деца от заможни спонсори, има доста имена, които пога да изброя!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   11.06.2026 20:42

Чукча писател.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   11.06.2026 21:38

:outofspace:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   16.07.2026 00:13

Dobril написа:

Ето че закономерният финал се сбъдна - двата най-успешни и качествени национални отбора за последните няколко години на финал на СП. Финалисима ще се осъществи по най-добрия възможен начин!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   16.07.2026 00:31

Твърдо за Аржентина, но мисля, че Испания ще ги изклати!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   16.07.2026 00:51

Испания показват най-качествения футбол дотук и са сякаш фаворити, но в един мач всичко може да стане. Аз вчера писах, че Аржентина има единствено някакви шансове на финала, а ако тия насрани памперси англичанките се бяха добутали дотам, щяха да са брашнян чувал. А сега ще гледаме супер финал между двата най-добри отбори, залагащи на интелигентен, много техничен и комбинативен нападателен футбол.

Последна промяна Dobril на 16.07.2026 00:52, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   16.07.2026 10:56

Dobril написа:
Испания показват най-качествения футбол дотук и са сякаш фаворити, но в един мач всичко може да стане. Аз вчера писах, че Аржентина има единствено някакви шансове на финала, а ако тия насрани памперси англичанките се бяха добутали дотам, щяха да са брашнян чувал. А сега ще гледаме супер финал между двата най-добри отбори, залагащи на интелигентен, много техничен и комбинативен нападателен футбол.

Абе важното е вдупето да не вкарва в мача за третото място!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За кои отбори ще стискате палци?   |   16.07.2026 12:39

хаха в това дерби на лузърките съм за Англия; ще е битка за голмайсторския приз - вдупе и Дембеле срещу Кейн и Белингам.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3