Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 12:53

Отговори на тема  [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Групова фаза - III кръг - коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   25.06.2026 23:18

Бе белите хървати имат финал на СП, 3 място и полуфинал
Не е зле.
А църните африканци за цялата история нямат и един полуфинал... :-P

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   25.06.2026 23:33

Най-добрите африкански църни играят за Франция, Англия, Белгия и т.н.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   25.06.2026 23:53

Визирах традиционните африкански държави. Не чернокожите в Европа. Които според мен никога нямаше да имат тази класа ако се бяха подготвяли изцяло в Африка.
И пак като се тегли чертата в исторически план:
Световните титли спечелени от бели отбори са много повече. Никакво сравнение не може да има. Само Германия и Италия имат 8 световни титли. Сложи 5-те световни титли на Аржентина и Уругвай и титлите на Испания и Англия разбира се.
Франция 1998 г. също си беше бяла. Основно.
Бразилия е флагмана на чернокожите, но и там е имало доста бели с решителен принос, но техните 5 титли могат да се броят в черния лагер.

Последна промяна Diavolo на 25.06.2026 23:55, променена общо 3 пъти

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   25.06.2026 23:57

Точно щях да те едитирам, ама вече си го направил за титлите! :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 00:04

В Аржентина и Уругвай няма църни, били са испанска колония, Бразилия португалска и там са влачили роби от Ангола и Мозамбик.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 00:08

Хайде да сменим темата, моля... ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 00:13

TheExorcist написа:
В Аржентина и Уругвай няма църни, били са испанска колония, Бразилия португалска и там са влачили роби от Ангола и Мозамбик.

В Уругвай има.

Еквадор приятно я цъкат.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 00:58

Много грамотно изигран мач от Еквадор, респект, каските само ми преебаха прогнозата!

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 00:59

TheExorcist написа:
ReZo написа:
Германия няма да бие Еквадор, а Бразилия няма да спечели срещу гайдарите. Това са моите "смели" прогнози :-D

Абе Резо, това 2-2, дето си го дал, от Лох Нес ли ти го казаха?! И аз бях смел в прогнозата, прекалено даже. Ама твойто е несериозна прогноза майна! ;-)

Аз преценя ли, че някъде дреме изненадата на някой мач, го играя. Не пиша механично победи за фаворита. На Шотландия-греда, надценил съм ги явно.. Но в виж Еквадор ;-) Първата ми прогноза беше 2:1, не знам що смених на 1:0 :ireful: С две прогнози го заковавах и щеше да е шедьовър, сега е само наполовина .
Утре очаквам викингите да хапнат петли на грил. Да видим!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 01:00

Шотландци и корейци оттекоха. Австралия-Парагвай и Швеция-Япония като се спретнат хиксове, ще изхвърлят и Иран, Сенегал или Уругвай.

Тия Еквадор не могат ли да се паднат някакси на Мексико, за да се накефя по-рано.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 01:22

ReZo написа:
TheExorcist написа:
ReZo написа:
Германия няма да бие Еквадор, а Бразилия няма да спечели срещу гайдарите. Това са моите "смели" прогнози :-D

Абе Резо, това 2-2, дето си го дал, от Лох Нес ли ти го казаха?! И аз бях смел в прогнозата, прекалено даже. Ама твойто е несериозна прогноза майна! ;-)

Аз преценя ли, че някъде дреме изненадата на някой мач, го играя. Не пиша механично победи за фаворита. На Шотландия-греда, надценил съм ги явно.. Но в виж Еквадор ;-) Първата ми прогноза беше 2:1, не знам що смених на 1:0 :ireful: С две прогнози го заковавах и щеше да е шедьовър, сега е само наполовина .
Утре очаквам викингите да хапнат петли на грил. Да видим!

Евала майна за уцеления знак, респект! :cheers:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 01:23

Еквадор 2:1 Германия
Нагелсман по-добре да беше пуснал резервите. Щеше да има оправдание за загубата, а сега натовари психически титулярите. Безобразна игра на Нойер и защитата.
Напълно заслужена победа за Еквадор. Излъгаха германците и по класически начин си обърнаха мача. Еквадор са много добър отбор и на 1/16 финала ни чака класика на Ацтека с Мексико.
Още от сега виждам някакъв зверски ъндър. :-D

Кюраса 0:2 Кот Д' Ивоар
В тренировъчно темпо в големи периоди от мача слоновете с лекота се справиха с Кюрасао. Резултатът лъже. Спокойно можеше да е 4:0 и 5:0, просто малшанс.
Но приятен мач стана особено последните 20 минути, когато Кюрасао решиха, че ще вкарват и се надигнаха, но можеха да отнесат няколко гола от контри.
Слоновете са много добър отбор.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 01:47

Еквадор показаха много сърцат и приятен футбол. Определено се зарадвах на влизането в игра на носителя на КБ с ЦСКА за 2021 Жорди Кайседо.

Американците обичат статистиката, и се появи такава, че това СП чупи рекорда по посещаемост. Но не разбрах само за груповата фаза или въобще. Вярно, че сега мачовете са повече, но ако е цялостно подобрен е страхотно.

Тук е мястото да напиша, че за мен от това което съм гледал това е много добре организирано първенство.
Паузите в полувремената не ме дразнят толкова, ако станат традиция вече ще е различно, но не вярвам. За сметка на това не се дават някакви много големи продължения, днес беше изключение. Няма и излишно бавене на играта, футболът е бърз, падат доста голове. Не съм следил детайлно, но май няма мач 0-0 досега.

Шотландия са ебаси дърварите, не знам какво някои им се кефят. По-скучни са за гледане и от България. Навремето имаха футболисти като Страхан, Г.Макалистър, Дюри, МакКойст, Хендри в защита. Сега най-голямата им звезда е посредственяка Мактомини. Какво да коментирам повече?

И накрая, както за някои е досадно да четат моите коментари за дадени национални отбори (не че в съответните страни не се говори за това, напротив), така и не е хубаво да се натъртва как едва ли не белите за нищо не ставали, ако не били тия по-екзотичните. Дребнавост, сякаш Норвегия е това което е, точно заради Боб и Нуса, или в миналото е била заради Карю или един от Литекс, забравих как се казваше. Просто на мен не ми харесва тази тенденция и това е, на който му харесва да се радва и толкова.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 01:52

Има 4 нулеви ремита, но да, като цяло преобладават головете. :-)
Рекорд за всички времена е вече. Само до този момент е имало повече публика отколкото на всеки друг Мондиал общо.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 02:05

Новите немци са същите ботуши като старите, само че не са ботове като тях и няма да се изненадам ако отпаднат още на 1/16 финалите.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 02:06

Норвежците просто извадиха поколение. Австрийците също са преобладавщо с играчи с немски фамилии, но са тотални дървари в атака.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 03:18

albertz написа:
Еквадор показаха много сърцат и приятен футбол. Определено се зарадвах на влизането в игра на носителя на КБ с ЦСКА за 2021 Жорди Кайседо.

Американците обичат статистиката, и се появи такава, че това СП чупи рекорда по посещаемост. Но не разбрах само за груповата фаза или въобще. Вярно, че сега мачовете са повече, но ако е цялостно подобрен е страхотно.

Тук е мястото да напиша, че за мен от това което съм гледал това е много добре организирано първенство.
Паузите в полувремената не ме дразнят толкова, ако станат традиция вече ще е различно, но не вярвам. За сметка на това не се дават някакви много големи продължения, днес беше изключение. Няма и излишно бавене на играта, футболът е бърз, падат доста голове. Не съм следил детайлно, но май няма мач 0-0 досега.

Шотландия са ебаси дърварите, не знам какво някои им се кефят. По-скучни са за гледане и от България. Навремето имаха футболисти като Страхан, Г.Макалистър, Дюри, МакКойст, Хендри в защита. Сега най-голямата им звезда е посредственяка Мактомини. Какво да коментирам повече?

И накрая, както за някои е досадно да четат моите коментари за дадени национални отбори (не че в съответните страни не се говори за това, напротив), така и не е хубаво да се натъртва как едва ли не белите за нищо не ставали, ако не били тия по-екзотичните. Дребнавост, сякаш Норвегия е това което е, точно заради Боб и Нуса, или в миналото е била заради Карю или един от Литекс, забравих как се казваше. Просто на мен не ми харесва тази тенденция и това е, на който му харесва да се радва и толкова.

Чаво, не съм съгласен само, че Мактомини е посредствен играч, просто Шотландия е една дърварска сбирщина, по-зле и от Булгаристан!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 03:28

Чак по-зле. Ако ни хванат, поне тройка ще ни сложат. Тия са на Световно и играха на две поредни европейски.

Японците имат черен вратар с дръпнати очи. Вероятно е някакъв мелез.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 03:31

Vendome написа:
Чак по-зле. Ако ни хванат, поне тройка ще ни сложат. Тия са на Световно и играха на две поредни европейски.

Японците имат черен вратар с дръпнати очи. Вероятно е някакъв мелез.

Какъвто и да е, трябваше да се намеси по-добре при изравнителния гол на Еланга. Страхотен гол се получи. :yes:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Групова фаза - III кръг - коментари   |   26.06.2026 04:03

Оформиха се още две двойки от 1/16 финалите:

Нидерландия - Мароко
Бразилия - Япония

Вини ще наказва япончета, а победителя от другата двойка Нидерландия-Мароко отива в лесен поток на 1/8 финалитв, където ще срещне победителя от Канада - ЮАР

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща