Остана да се решат любимите ми плейофи, тези в Бундеслигата. Само мача на Уембли в Чемпиъншип ми е на това ниво като интерес.
Елверсберг или Хайденхайм.
Твърдо съм за Елверсберг не само заради Лукас Петков. Просто играят много агресивен и резултатен, нападателен футбол.
Хайденхайм са симпатяги, но изживяха своята мечта, дори и в Европа участваха. Но с тази си игра нямат място в елита на германския футбол.
Иначе в последния кръг истинска сеч за домакините. Само 1 победа срещу 7 загуби и цели 31 гола. Но традиционно, Бундеслигата си е в топ 3 на Европа за най-резултатно първенство.
Този сезон само Англия са пред тях.
Изкефих се много на провала на омразния ми изкуственяк Лайпциг, който дано да се разпадне и съвсем скоро да се изметат от картата на Бундеслигата.
За голямо мое съжаление Байер Леверкузен е пред ''разпад'' Чаби Алонсо ги напуска. И основните им звезди също ще напуснат и от догодина нов отбор с някакъв гръбнак все пак. Така че Леверкузен все още ще са фаворити за класиране в зоната на ЕКТ, но няма да се учудя и ако има по-сериозно сътресение.
В ШЛ догодина:
Байерн Мюнхен, Байер Леверкузен, Айнтрахт Франкфурт и Боруси Дортмунд
Дортмунд какъв обрат само направиха. Тръгнаха на близо 10 точки изоставане от 12 ил 13 позиция и финишираха на 4 място + много силно предтавяне в шампионската лига!
Догодина Дортмунд ги виждам като единствения съперник на Байерн.
В Лига Европа:
Щутгарт и Фрайбург
В Лига на конференциите:
Майнц 05
Кефя се много на Майнц и Фрайбург. Страхотен футбол играят и двата отбора, особено Фрайбург. Бразилците на бундеслигата.
Жалко, че бременските музиканти за малко не успяха да се класират, но и те направиха силен сезон и догодина ги виждам сред претенденците за нещо повече.
ОК съм с изпадащите, но ако можеше на мястото на Бохум да са нещастниците от Хофенхайм!