Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:53

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Франческо Тоти 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Франческо Тоти   |   17.02.2013 01:29

Вкара човекът на Ювентус - верно, че в потвърждение на тезата на Чаво баш когато няма много значение за Рома, но все пак не е съвсем като да е без никакво значение.
Иначе днес италианският футбол се показа в пълен блясък - мъртво първо полувреме, без никакво движение и взривно второ, с много атаки и чудесна игра особено на Рома. Тоя Ламела ако не беше такова незряло идиотче, трябваше да зашие минимум още един гол на Буфон. Впечатление от началото на сезона ми прави Майкъл Брадли - играч, който ми напомня за Антонио Заго, който играеше в последния шампионски отбор на Рома и беше тогавашния Пирло за вълците - един доста по-дефанзивен Пирло де. Брадли в това отношение има повечко вкус към атаката, но разпределянето на топката е точно като това на Заго.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франческо Тоти   |   17.02.2013 10:18

alessandron написа:
Вкара човекът на Ювентус - верно, че в потвърждение на тезата на Чаво баш когато няма много значение за Рома, но все пак не е съвсем като да е без никакво значение.
Иначе днес италианският футбол се показа в пълен блясък - мъртво първо полувреме, без никакво движение и взривно второ, с много атаки и чудесна игра особено на Рома. Тоя Ламела ако не беше такова незряло идиотче, трябваше да зашие минимум още един гол на Буфон. Впечатление от началото на сезона ми прави Майкъл Брадли - играч, който ми напомня за Антонио Заго, който играеше в последния шампионски отбор на Рома и беше тогавашния Пирло за вълците - един доста по-дефанзивен Пирло де. Брадли в това отношение има повечко вкус към атаката, но разпределянето на топката е точно като това на Заго.

Е как ще е без значение, бре. Рома нямаха победа над Юве от много сезони, така че гола си е точно на място. Аз също се излъгах да гледам второто снощи и чак не повярвах на играта на римляните. Тотално надиграха Ювентус и можеха и още да вкарат, което пък потвърждава моята теза, че в Рома има много силни играчи, но трябва треньор. Тоя пич Андрецоли за пръв път го виждам, но ме изкефи с физиономията си на дърт мафиозо :laugh:, а и да не забравяме, че отбора не допусна гол, което при Земан беше немислимо.
Ламела е супер, но е още много млад. Като понатрупа опит ще е сред топ играчите в Европа. Брадли също кефи - има много пауър, а и гърчето Сайтеридис се включи доста силно.
Въобще сегашния отбор има голям потенциал, но трябва да се работи целенасочено и със стабилно треньорско име начело.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франческо Тоти   |   17.02.2013 12:28

Отборът има голям потенциал, ако най-накрая шефовете намерят и класен треньор, Рома ще ни радва дълго време с тези играчи.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франческо Тоти   |   17.02.2013 12:42

Изглежда в щаба на Рома бяха гледали Селтик - Ювентус, защото ми направи впечатление, че играчите на "вълците" пробват повече удари отдалеч, сравнение с други мачове, които съм наблюдавал през този сезон.

Хубав гол на Тоти, а играта му като цяло вървеше снощи, понрави ми се също така с интересните си пасове.

За мен Ламела е много добър футболист, но трябва малко да си изчисти играта, вярвам че това ще стане.

Да не забравяме да похвалим и Стекеленбург на вратата, които с адекватното си поведение допринесе и за доброто представянена защитата снощи.

Много добра намеса при фаула на Пирло през първото полувреме, ако беше Гойкоечея, не съм сигурен че нямаше да има гол.

Дано Рома се стабилизира и да има успешно представяне в Купата на Италия, за първенство е вече късно да се гони нещо, още повече, Рома няма такова постоянство, че да спечели 4-5 поредни мача.

Ювентус от своя страна отново разочарова.
Годините на Пирло си личат, той все повече се изморява. Хубавите дълги пасове, които иначе му се получават, вчера изглеждаха като безцелно изритани балонни топки напред.

Като че ли отбора играеше по - добре когато Конте беше наказан.

Вече поставих под съмнение селекцията която в Ювентус са направили през този сезон и за тази ситуация без съмнение голяма отговорност има и Конте.
В отбора има много недоказали се футболисти, много редове ще трябва да изпиша, за да ги изброя.

Все още нищо не е изгубено за Ювентус, освен че първенството стана по - интересно.
Досега през сезона, когато разликата в точките намаляваше, преследвачите на Юве не успяха да се възползват от това, сега ще видим какво ще стане, но много вероятно е да е същото.

Но когато има по - дълго време интрига е добре за всички. Това е доказано през годините. Добре е и за Ювентус, за да може да не губят ритъм и да са под напрежение всяка седмица, а това донякъде ще им помогне и в Шампионската лига, вместо да си пазят силите ненужно.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франческо Тоти   |   17.02.2013 13:33

На Пирло играта му се срина след като Тоти го ритна в коляното и добре го поокървави - много се смях на приказките на коментатора по ТВ7, който веднага подскочи и каза, че "Тоти не бил такъва футболист, дето умишлено ще го направи". Точно Тоти е пример за подлички номера - не че в случая беше така, не мога да съм сигурен, но едно на ум винаги, като говорим точно за Тоти. Та тва изпълнение добре свали КПД-то на Пирло и от там насетне Ювентус не се справиха, още повече че го нямаше Маркизио, който има лидерски качества в този тим на бинаконерите.
Иначе определено Конте като не е на резервната скамейка и Юве по-добре се справя - май помощникът му успява по-добре да мотивира играчите. Снощи например Андреоли го би отвсякъде в тактическо отношение - аз още не мога да повярвам, че е възможно да извадиш Вучинич (освен ако няма болежки) и да оставиш инертния Матри, който му трябва много подкрепа, за да блесне, а вече беше ясно, че Рома пространства няма да остави и се бори здраво в халфовата линия. Дано Наполи сега се възползва и пак да свали разликата, най-добре на 2 точки, но не ги знам и тях след тоя шамар от Пилзен как ще реагират - дали ще надскочат провинциалното в себе си.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Франческо Тоти   |   17.02.2013 13:35

И друго - Капело бил казал как Милан можело да изтърват Пирло. Аз в случая пък съм много "за" тоя трансфер - Андреа даде много на росонерите и преди да отиде в Торино от две години и половина беше като муха без глава. Ако беше останал, никога нямаше да се представи така, както в Торино сега. И на него, и на Милан им трябваше промяна. Единствената забележка е, че реално отиде в Юве без пари, но предвид факта на каква възраст беше, нормално да не можеш да искаш нещо особено като финансов дивидент.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]