Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:32

Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Към Дявола и Сандро 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Към Дявола и Сандро   |   27.09.2012 09:24

Айде, добре заварили на всички тук, да е на хаирлия:)

Предполагам никой не е очаквал (най-малко аз), че първият ми пост тук ще е в жабарския форум:))))

Пичове, кажете нещо за това италианското арабче Ел Шаарау(в)и - сефте чувам и не съм сигурен дали и кога сте писали за него по форумите...Все пак в много тежък за отбора момент се отбелязва с два парцала (май има толкова за цялата си кариера дотук)...
След головете му го потърсих по Нета - гледам доста новини за него в последния месец - извинява се за загубите, коментира как му е било в съблекалнята с Ибра и Рино и т.н.

Кво мислите - дали е бъдеща звезда на Милан и Италия, или по-скоро е итало-египетски Валери Божинов?:))))

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Към Дявола и Сандро   |   27.09.2012 10:24

Абе не са му първите два, миналия сезон всъщност доста често се включваше за толкова млад играч. Реално дотук всичките му голове са вкарани срещу Удинезе :dance: Играе добре и с двата краката, но според мен поне му липсва още малко сила. Иначе по стил прилича на Пато, но бразилецът е по-техничен. Общо взето се мъчи да поеме диригентската палка в нападение и определено раздвижва нещата - общо взето в сегашния ни състав единственият, който дава признаци на живот в нападение и халфовата линия.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Към Дявола и Сандро   |   27.09.2012 10:40

alessandron написа:
Абе не са му първите два, миналия сезон всъщност доста често се включваше за толкова млад играч. Реално дотук всичките му голове са вкарани срещу Удинезе :dance: Играе добре и с двата краката, но според мен поне му липсва още малко сила. Иначе по стил прилича на Пато, но бразилецът е по-техничен. Общо взето се мъчи да поеме диригентската палка в нападение и определено раздвижва нещата - общо взето в сегашния ни състав единственият, който дава признаци на живот в нападение и халфовата линия.

Мерси за инфото!

Всъщност, в Серие А преди вчера е имал точно два гола - иначе е вкарвал и два за купата, 9 за Падова в Серие Б и 11 за различните младежки национални гарнитури. Мразя да преразказвам Уики-то, ама ако на някой му е интересно пък не му се отваря там....:)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Към Дявола и Сандро   |   28.09.2012 02:21

А добре заварил :cheers:

Фараона ми е новия любимец :)
Браво все пак на Алегри, че упорито го налага.
Колкото и да го пуцам Алегри не може да не се отрече, че прави ротации, дава шанс на голям кръг от футболисти, опитва какво ли не, но явно не се получава, а и се изчерпа. Едно скудето явно му е лимита.
Този Милан няма играчите на предишните ни формации, но съм сигурен, че потенциал има и може да се изтиска доста от този състав.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]