Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:03

Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Лацио - Наполи 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Лацио - Наполи   |   09.02.2013 16:46

Най-интересният мач тая седмица в Италия. Направих си труда да попрегледам малко по различните игри във форумчето кой какво давам и виждам, че доста хора не вярват на Наполи, което ми е леко интересни сега ще обясня защо.
На пръв поглед мачът си е яко завързан, тройна работа, особено исторически погледнато - обикновено домакинът в тоя сблъсък печели. Обаче сега Лацио са без Клозе и без Ернанеш - и двамата контузени, Клозе е аут за два месеца, което е супер жалко за орлите. Та тези двамата са основният двигател на лациалите и вземането на Саха на пожар си е живо кърпене на огромна дупка, което ми е съмнително дали ще има успех. Лацио напоследък позагубват темпо, явно хвърлиха яко сили да стигнат финала за Купата на Италия, та с тия липси може и да поиздишат в първенството.
От друга страна Наполи ако не им бяха взели точки, можеше още след тоя кръг да вземат да станат първи. Защото Ювентус играе с Фиорентина - вярно, в Торино и би трябвало да бият, но и Юве напоследък не са в добра форма, а Фиорентина открай време си ги мразят и всичко възможно ще направят да ги спънат. Пирло имал некви болки, Джовинко и Маркизио се връщат след контузии, Вучинич и той бая чуплив - ще е интересно и там.
Та за Наполи - в момента май са отборът в най-добра форма, нямат липсващи, Кавани пък вкарва яко. Все ми се струва, че мачът с Лацио клони на двойка - естествено, може и да се лъжа, но всички признаци сочат, че на върха в Серия А ще има двубой докрай и че Ювентус няма да може да дръпне решително преди финала на шампионата. Мнения по темата?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лацио - Наполи   |   09.02.2013 23:23

И на мен ми се виждаше по-скоро двойка този мач.
Обаче досега става ебати размазването, като това 1-0 за Лацио е малко за тях.
Кофти, иска ми се Наполи да бият и заради борбата с Юве за скудетото и заради битката за третото място между Лацио и Милан

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лацио - Наполи   |   09.02.2013 23:27

Определено Лацио гази, страхотен дух показват римляните, а Ернанеш изненадващо е титуляр, макар и с каска като на Чех. Много як мач, какви греди на Флокари и Кавани. Резо сега сигурно гризе яко нокти, но дотук трябва да е горд с орлите.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лацио - Наполи   |   10.02.2013 00:08

Второто полувреме се поразвали мача. Нормално, Лацио не може да налага това зверско темпо цял мач, но Наполи нищо не правят.
Да видим, аз си мисля, че към 79 мин. неаполитанците ще вкарат и срещата ще завърши 1-1 :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лацио - Наполи   |   10.02.2013 00:35

малийй каква бомба на Кампаняро :devil: :yes:

обаче Лулич каква глупост сътвори малко преди това... :laugh:

страшен мач!
ингилизите яко бледнеят на фона на Серия А!

:ludnica:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лацио - Наполи   |   10.02.2013 00:46

Diavolo написа:

страшен мач!

И накрая греда на Флокари - четири греди в мача, невероятно шоу просто. А голът на Кампаняро е просто поредният ножичен шедьовър в Серия А тоя сезон. Само припомням Коне от Болоня какъв гол вкара на Наполи насред Сан Паоло ...

п.п. А аз съм много тъп, че не си ботирах в ПМЛ, ма то така става от много мислене ...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лацио - Наполи   |   12.02.2013 04:42

alessandron написа:
Diavolo написа:

страшен мач!

И накрая греда на Флокари - четири греди в мача, невероятно шоу просто. А голът на Кампаняро е просто поредният ножичен шедьовър в Серия А тоя сезон. Само припомням Коне от Болоня какъв гол вкара на Наполи насред Сан Паоло ...

п.п. А аз съм много тъп, че не си ботирах в ПМЛ, ма то така става от много мислене ...

Голът на Коне е един от най-великите голове, които някога съм виждал. Но вие с доста скорост напредвате. Шансовете ви са адски добри!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]