Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:00

Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Верона - Милан 2:1 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Верона - Милан 2:1   |   24.08.2013 20:58

И тоя сезон почваме с голяма мъка - с тотално неориентирана защита и с безучастна халфова линия, с криещи се някъде по терена крила в лицето на Ел Шарауи и Нианг. От много години го повтарям, но ще го кажа пак - Абиати не е вратар за Милан. И срещу ПСВ, и днес несигурен и страхлив. Другото е, че халфовете не покриват навреме в защита и съответно се стига до числено равенство или дори превъзходство на нападатели на противника срещу защитата ни. Поли хубаво вкара гол, а след това къде беше цял мач? Ночерино отдавна трябваше да си ебава майката, а тоя Нианг ме дразни все повече - миналата година се помисли за големия футболист и тая кара само на стари лаври. Монтоливо също много слаб мач, Ел Шарауи пък е крайно време да вземе да постига някаква стабилност - не може да не търси топката и да се крие толкова, той не излезе от левия фланг грам. Отделно за мен повече трябва да опитва да се надиграва един на един със защитник.
В заключение - в сряда ще падне треперене и нещо не съм оптимист засега.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Верона - Милан 2:1   |   24.08.2013 21:08

:dunno: :-(

а аз шампиони ги глася :-x

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Верона - Милан 2:1   |   24.08.2013 21:31

На кой стадион се игра мача, че хванах последните минути? Много огромна ми се видя тази арена. Да не би Верона да има този стадион? :-o

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Верона - Милан 2:1   |   24.08.2013 21:47

tonzos_justice написа:
На кой стадион се игра мача, че хванах последните минути? Много огромна ми се видя тази арена. Да не би Верона да има този стадион? :-o

Естесвено, че това е стадио Бентегоди във Верона, как да не си го виждал на него играят и Киево. Просто Хелас събират повече публика дори и във долните дивизии от Киево.

ПП: Аааа сетих се що си го изтрил тоя стадион от съзнанието си :laugh: там беше прословутото 2:2 на Левски с Киево вкарало ги в ШЛ :laugh: :laugh: :laugh:

Последна промяна Prototype_Iblis на 24.08.2013 21:52, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Верона - Милан 2:1   |   24.08.2013 21:53

Prototype_Iblis написа:
tonzos_justice написа:

Естесвено, че това е стадио Бентегоди във Верона, как да не си го виждал на него играят и Киево. Просто Хелас събират повече публика дори и във долните дивизии от Киево.

ПП: Аааа сетих се що си го изтрил тоя стадион от съзнанието си :laugh: там беше прословутото 2:2 на Левски с Киево вкарало ги в ШЛ :laugh: :laugh: :laugh:

Нормално, Хелас е историческият отбор, има и шампионска титла.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Верона - Милан 2:1   |   24.08.2013 21:54

Prototype_Iblis написа:
tonzos_justice написа:

Бил съм във Верона, не ми се вярваше, че това селце има такъв огромен стадион :outofspace:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Верона - Милан 2:1   |   24.08.2013 22:17

Тия капути от Верона винаги са ни били черен противник.
Две скудета сме загубили на тоя гаден стадион, като 1990 г. трудно го преглътнах. Легендарния отбор на Саки беше в зверска форма и поредица от победи, разбихме и Наполи и какво??? загубихме от Верона и подарихме скудетото на Наполи. :uuu:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Верона - Милан 2:1   |   24.08.2013 22:48

Diavolo написа:
Тия капути от Верона винаги са ни били черен противник.
Две скудета сме загубили на тоя гаден стадион, като 1990 г. трудно го преглътнах. Легендарния отбор на Саки беше в зверска форма и поредица от победи, разбихме и Наполи и какво??? загубихме от Верона и подарихме скудетото на Наполи. :uuu:

О-о-о-о как ми е запечатан в главата тоя сезон спомням финалният рейд на моите хора 5 поредни победи, а вие имахте две грешни стъпки. Зимата бяхме паднали 3-0 на Сан Сиро и после двата отбора вървяха точка за точка.

Дяволе стадиона не е гаден имам 2-3 мача гледани там. Някъде за около 40к е и като изключим първият етаж от няколко реда дето е нашибан в земята и няма хубава видимост от останалата част е ОК.

ПС: Иначе Тонзо незнам какво си гледал ама Верона не е село, сигурно колкото Пловдив е голяма. Я питай Капитана дали ако имат стадион за 40К канарите няма да го пълнят :laugh: :laugh: :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Верона - Милан 2:1   |   24.08.2013 23:11

Чшшш, тоя стадион е бил домакин на световно бе! Иначе Верона верно е село - не толкова, колкото Милано, но все пак... Ама пък отборчето им е готино и радва :)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Верона - Милан 2:1   |   24.08.2013 23:19

Перуци Джуниър за резерва ли го гласят във Верона. Нещо не бил играл...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Верона - Милан 2:1   |   25.08.2013 10:08

Верона е легенда бе, ей чшш, Ромео и Жулиета, Укротяване на опърничавата, кво село ... ха ха :rofl:

Иначе за въпросния сезон не са ми супер спомените, но ето това го чух вчера и се просълзих. Най-хубавия химн на световно първенство. :football:

http://www.youtube.com/watch?v=dTbMwJMqilI

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 11 мнения ]