Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:59

Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Нов връх на безсилието - мача в Удине 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   23.09.2012 17:48

Алегри трябва да си ходи, няма начин - не мисля, че е негова цялата вина, но е факт, че не успя да се справи със ситуацията, когато беше ясно, че ще трябва да разчита на средняшки футболисти, за да прави чудо. Не е лесно, знам, но тези момчета, освен че нямат класа, не играят като отбор. Когато нямаш силни индивидуалности, е ясно - трябва да има колективен дух. В Милан това го няма и тук вече е виновен Масимилияно.
В момента сме с 9 души след крайно дърварски изпълнения на Сапата, който играе с безумни шпагати - не мисля, че толкова са му възможности, просто явно има напрежение. И го доказа вторият ЧК - Боатенг трябваше и по-рано да го получи, когато загуби една топка в центъра и след това веднага се извъртя и умишлено изрита играча на Удинезе, който му я отне. Съдията му даде само ЖК, но при следващия фаул, който не беше нещо особено, не пропусна да го накаже.
Черните времена за Милан са факт - дано се преборим за ЕКТ тази година, че нещо не знам как ще стане. И дано отпаднем в групата за ШЛ, защото не ми се гледа позор срещу някой исторически съперник на европейска сцена, а в момента всички европейски грандове са с класа над нас.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   23.09.2012 18:19

Честно казано Санде, грях ми на душата ама това беше първия мач на Милан в който исках да загубим, за да разкараме този нещастник, Алегри!
Дано сега вземем Гуардиола, той само чака, готов е... :cheers:
Иначе поредния трагичен мач, а боклуците импотентни от Интер ми преебаха фиша и направо съм бесен :/

Последна промяна Diavolo на 23.09.2012 18:27, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   23.09.2012 18:25

Жалко е когато подобни гиганти изпаднат в подобни състояния. Но вие поне сравнително бързо излизате от тях.
Не знам дали Алегри е за смяна, но според мен тези над него едно че не му осигуриха попълнения, друго че продадоха 3 ключови играча през лятото. Малко като италианския Стойчо ми се струва че е :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   23.09.2012 18:45

Diavolo написа:
Честно казано Санде, грях ми на душата ама това беше първия мач на Милан в който исках да загубим, за да разкараме този нещастник, Алегри!
Иначе поредния трагичен мач, а боклуците импотентни от Интер ми преебаха фиша и направо съм бесен :/

Абе нещо се съмнявам много за Гуардиола, ама много - в смисъл дали ще свърши работа, мисля, че не. Отделно не знам дали и сега ще го махнат Алегри - пак по-скоро не. Иначе Интер ме учудват много дотук, явно Страмачони сега разбира, че морето не е до колене. И докато Алегри има някакво оправдание с класата на играчите, Страмачони няма - има си всичко в Интер - и опит, и младост, и класни единици (Снайдер, Милито), обаче ...

Последна промяна alessandron на 23.09.2012 18:49, променена общо 1 път

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   23.09.2012 21:52

Diavolo написа:

Дяволе който и да дойде 9 точки за Италия са си много. А като имаш предвид, че трябва да се гони не кой да е а жадния за успехи Ювентус, то мисията става невъзможна. Иначе за шампионската лига все още има шанс...

Изображение

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   23.09.2012 22:02

goro_levskara написа:
Дяволе който и да дойде 9 точки за Италия са си много. А като имаш предвид, че трябва да се гони не кой да е а жадния за успехи Ювентус, то мисията става невъзможна. Иначе за шампионската лига все още има шанс...

9 точки сме наваксвали в миналото, при това с оня средняк Дзакерони през 99-та, но тогава имаше играчи. Въпросът е, че и за ШЛ трудно ще се преборим с тая разпасана команда.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   23.09.2012 22:04

Сандре, Милан ще мине групата ако ще и с децата да играе. Но да догонят Ювентус ми се струва невъзможно.

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   23.09.2012 22:05

само дето ако не уволним оная мърда сега, точките ще станат 19... :-x

Последна промяна Diavolo на 23.09.2012 22:07, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   23.09.2012 22:07

goro_levskara написа:
Сандре, Милан ще мине групата ако ще и с децата да играе. Но да догонят Ювентус ми се струва невъзможно.

Няма да минем групата, помни ми думата. Плюс това няма да ни е пръв път да не минаваме група в ШЛ.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   24.09.2012 16:29

Diavolo написа:

Доста оптимистично мислене, че Гурадиола ще дойде точно в Милан и то точно при тези футболисти!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   24.09.2012 17:32

Първо, трябва някой да му предложи...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   24.09.2012 17:50

Diavolo написа:
Първо, трябва някой да му предложи...

нали се сещаш, че той на по малко от 10 милки заплатка няма да се съгласи .. по вероятно е някоя стара легенда пробваща се в занаята да ви стане тренер, а и многo ме съмнява Гуардиола да е успешен извън Барса :innocent:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   24.09.2012 20:29

самият Гуардиола в интервю се самопредложи един вид... Никой уважаващ себе си специалист няма да откаже оферта на гранд в труден момент, ако се сещаш... :)
Въпросът е някой да се сети да го викне. Но чета, че Галиани и Берлускони изкуфелниците са доволни от Алегри. Ташак работа, нямам думи просто до какво доживях да видя...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   24.09.2012 20:47

Diavolo написа:
самият Гуардиола в интервю се самопредложи един вид... Никой уважаващ себе си специалист няма да откаже оферта на гранд в труден момент, ако се сещаш... :)
Въпросът е някой да се сети да го викне. Но чета, че Галиани и Берлускони изкуфелниците са доволни от Алегри. Ташак работа, нямам думи просто до какво доживях да видя...

''08:47 22 SET 2012

(AGI) - Mexico City - Pep Guardiola put an end to the rumors about his future. He is happy to live a normal life in New York for at least one year, delaying his return to the bench until he is done and ready. At a charity gala in Mexico City, responding to questioners that asked if Milan or Manchester United were his destinations, the Catalan coach answered: "One can never tell, but I said already that this year I do not plan to coach". Right now, Guardiola explained wants to enjoy the "normalcy" of walking his three kids to school, learning English and "discover New York". "I do not know when I'll return to coaching", he added, "when I want to do it I will, ma not now". . .
''

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   24.09.2012 21:42

Anfield написа:
Жалко е когато подобни гиганти изпаднат в подобни състояния. Но вие поне сравнително бързо излизате от тях.
Не знам дали Алегри е за смяна, но според мен тези над него едно че не му осигуриха попълнения, друго че продадоха 3 ключови играча през лятото. Малко като италианския Стойчо ми се струва че е :-D

Хич не е жалко, баце. Нека ги боли дето се вика 8-). Да не говорим, че така п-вото е доста по равностойно и всеки може да бие всеки. Единствено е жалко, че мършляците Дузпентус набраха инерция последните сезони. Дано Рома им бръкне в здравето тая година въпреки, че се съмнявам.

Последна промяна Ледо на 24.09.2012 21:44, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   24.09.2012 21:47

Diavolo написа:

Гуардиола в Италия и с тия играчи на Милан забрави. Сети се за Луис Енрике дето дойде с големите надежди и пак си помисли дали точно Гуардиола е човека. Футбола в Испания и Италия е коренно различен.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   24.09.2012 21:58

Ледо написа:
Гуардиола в Италия и с тия играчи на Милан забрави. Сети се за Луис Енрике дето дойде с големите надежди и пак си помисли дали точно Гуардиола е човека. Футбола в Испания и Италия е коренно различен.

ами аз това искам да ги вземе да го видим колко е способен извън Барса (щото там и Рийкард беше голямата работа, но после видяхме) ама на, харесало му е на човека в Ню Йорк, няма да е този сезон. Дано само не му харесат голф игращата там :celebrate:
Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   24.09.2012 23:21

Кой е третият ключов играч ? Касано ли ?

Много сте ми интересни с тези оправдания с играчите. Той миналата като ги имаше тези ключовите кое му беше виновно тогава ? Сега беше момента да покаже, че е специален треньор, ще го чакаме като купим Меси и Роналдо да се прави на тактик ли ?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   24.09.2012 23:53

Nole написа:
Кой е третият ключов играч ? Касано ли ?

Всъщност аз писах за 3 ключови играча, като третия визиран от мен бе Пирло, макар това да се случи по-рано.
Касано не знам доколко може да се причисли към другите трима...

Иначе аз съм последният човек писал в тази тема, който може да даде мнение за Алегри, но просто ми се струва, че който и да го смени сега, положението няма да е кой знае колко по-различно. Затова и писах че е малко като Стойчо :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов връх на безсилието - мача в Удине   |   27.09.2012 01:04

Diavolo написа:

АКо се вярва на пресата, Пеп го искаха в Челси и сиган грознайтед, но той видиш ли, се бил самопредложил на Милан:)
Не съм убдеден, че и ти си вярваш на тези приказки!!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща