Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:00

Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Валтер Бирса 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Валтер Бирса   |   19.10.2013 22:09

Дявола се беше поизсмял в една тема по-рано през сезона, май срещу Самп, обаче момчето го гледам за втори път и определено ми се нрави - не се плаши да играе 1:1, техничен е, подава навреме. Има хляб според мен в него и е редно повечко шансове да му се дават, щото и без това сме с достатъчно дърводелци в халфовата линия все още.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Валтер Бирса   |   19.10.2013 22:34

Сега за всяка полуреплика ли ще пускаме нарочна тема. Дори не си спомням какво съм писал и защо и в състояние на какъв афект.
Бирса е страхотен и трябва всеки мач да е титуляр. Той и Поли са глътката свеж въздух в този много слаб отбор воден от един жалък треньор.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Валтер Бирса   |   19.10.2013 22:37

Дискутирам си бе, човек - темата е за Бирса, не за твоята реплика, а не се взимай толкоз насериозно. ;-) Аз изобщо не съм съгласен, че Милан е толкова слаб - има потенциал в отбора, лошото е, че наистина Алегри се оказа недостатъчно добър за нас, макар че индикации да не е така имаше.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Валтер Бирса   |   19.10.2013 22:39

Айде да бъдете така любезни да се развкарвате второто или да допуснете един щото ако стане 2:0 ше хвърлям оставки на пресконференцията! :ireful:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Валтер Бирса   |   19.10.2013 22:44

alessandron написа:
Дискутирам си бе, човек - темата е за Бирса, не за твоята реплика, а не се взимай толкоз насериозно. ;-) Аз изобщо не съм съгласен, че Милан е толкова слаб - има потенциал в отбора, лошото е, че наистина Алегри се оказа недостатъчно добър за нас, макар че индикации да не е така имаше.

Няма да е слаб ако играем с абсолютно всички контузени футболисти и с друг треньор. Ако покажем пълния потенциал на този отбор спокойно и шампиони може да станем, но това е невъзможно на този етап. И в Милан Лаб има много сбъркани неща. Не знам докога ще се търпят тези непрестанни контузии в отбора.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Валтер Бирса   |   19.10.2013 23:37

Мъчително 1-0
Истинска мъка е да се гледа този отбор. :(
Алегри блесна за пореден път със своя ''гений'' вадейки най-добрия ни футболист и вкарвайки намиращия се в ужасна форма Нианг, който е и нарочен за гонене зимата.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Валтер Бирса   |   19.10.2013 23:44

Аре, аре, Бирса беше свършил бензина, правилно го извади. Друг е въпросът, че Нианг просто си е едно средностатистическо дърво. Хареса ми Кака, дано се опази от контузии, според мен трябваше да остави Матри с Кака. Ти Матри бая го пустосваш, но аз мисля, че веднъж отпуши ли се, ще е полезен. Днес игра силно, търсеше топката, на няколко пъти добре освободи хора от втора позиция и ако бяха поиграли повече с Кака, мисля че щеше да се отплати. Лошото е, че нема как да сменим защитата, тоя Сапата ми къса нервите, дано Рами малко по-добре да е, макар че лично аз от Валенсия добър защитник не съм видял в последните години ...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Валтер Бирса   |   19.10.2013 23:59

Матри е супер дърво, няма място и в примаверата. Нямаме нужда от нападатели от които топката рикошира като в ръбче. И без това е пълно с дърводелци в отбора. Титуляр е само защото няма кой друг.
Кака отдавна приключи с големия футбол, за съжаление.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Валтер Бирса   |   20.10.2013 00:07

Прекалено си черноглед за Матри, а Кака колкото и да е свършил, може да помогне стига да е здрав, пък и без пари дойде.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Валтер Бирса   |   20.10.2013 11:29

Матри може и да е дървен, ама си вкара прилично. При първото скудето на Ювентус беше ключов играч.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Валтер Бирса   |   20.10.2013 13:03

Какво е станало тука с колегите росонери? Алесандрон обяснява, че има още хляб в Рики, а Дяволо мрънка че е свършил за големия футбол след като и 90 минути общо не е играл за нас!

1) Вярно Кака' не е в топ форма и е по-бавен от преди (и 10 години по-стар все пак), обаче не е забравил как се подава и от всичките ни халфове само той и Монтоливо имат акъл в главата. Поли е талант ама от време на време праща пасове в нищото.

2) Матри е трагедия. Балотели, Стефан и Пацини като са здрави, не трябва и да помирисва терена. Същото важи донякъде за Нианг, ама той поне е по-подвижен.

3) Отборът потенциал има много, ама физическата подготовка ни е майка плаче. Не може да имаме контузени след всеки мач. Шефовете в Милан Лан + Алегри трябва да бъдат изгонени само заради това че имаме цял отбор в лазарета (искам си Матия де Шильо, че от защитата ни ми се реве). Треньорът на Примаверата мисля че няма да откаже да ни води за малко.

4) Габриел се справи прилично. А и както знаем последните 10 години големите ни успехи бяха все с бразилски вратар.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 11 мнения ]